Campanie de infrumusetare a orasului Mangalia

Mai 2009, Bogdan Chirita

Administratie locala


Printr-un comunicat de presa, primarul Mangaliei, Claudiu Tusac, se declara multumit de campania de igienizare si infrumusetare a orasului si a celorlalte statiuni. Potrivit lui Tusac, la inceputul lunii aprilie, Primaria, prin Directia Gospodarire, in colaborare cu firma de salubrizare din localitate, a declansat campania &impreuna pentru un litoral curat”, care s-a desfasurat in perioada aprilie - mai in oras si in statiuni. &Pregatirea statiunilor din sudul litoralului pentru sezonul estival a fost verificata, zilnic, de echipe ale administratiei locale. Rezultatele au fost clare: statiunile din sudul litoralului au fost pregatite pentru valul de turisti din 1 si 2 mai. inaltele oficialitati ale statului prezente la Neptun, la evenimentul Freedom Dayz, au facut declaratii care au confirmat rezultatul”, se arata in comunicatul de presa.

Pe 4 aprilie, in sala Centrului Cultural &Euxin” din localitate, Claudiu Tusac a avut o intilnire cu presedintii Asociatiilor de Proprietari din Mangalia, pentru lansarea campaniei intitulate &Primavara in cartierul tau”. S-a insamintat gazon, s-au plantat arbusti ornamentali si flori, pentru infrumusetarea spatiilor din jurul imobilelor. Mentionam ca plantele si saminta de gazon au fost oferite gratuit de administratia locala asociatiilor care au depus cereri la compartimentul Mediu din cadrul Primariei”, se mentioneaza in comunicat.

in prezent, in Mangalia, continua lucrarile de curatenie si infrumusetare. &Am inceput o ampla activitate de curatenie si infrumusetare in statiuni la inceputul lunii aprilie 2009, astfel incit sa putem oferi turistilor evenimente care sa le suscite interesul pentru sudul litoralului, intr-un ambient placut. Acum revenim in forta in oras, dar nu pierdem din vedere nici statiunile, unde lucrarile deja executate sint intretinute si continuate. Doresc sa verific personal activitatea societatilor care au contract cu administratia locala pentru a efectua lucrarile necesare astfel incit tot orasul sa arate ca un parc. Prin discutiile pe care le am cu cetatenii sint la curent cu necesitatle orasului si pot lua masurile care se impun. Cred ca este cea mai buna metoda pentru ca oamenii sa constientizeze ca sintem in slujba lor, lucram pentru ei, in folosul comunitatii, si tot ceea ce facem are ca scop final un oras european, curat si verde, asa cum merita copiii nostri”, a spus Tusac.

in prezent, in Mangalia continua lucrarile de asfaltare a aleilor si a strazilor, reconditionarea bancutelor si a mobilierului stradal, refacerea locurilor de joaca pentru copii, intretinerea spatiilor verzi si inlocuirea indicatoarelor de circulatie defecte.

Articole din editia din data de Mai 2009

 • Hotelul Complexului Sportiv din Medgidia, concesionat in schimbul unei varuieli

  Administratie locala
 • Administratia din Eforie sustine organizarea Campionatul National de Aikido Katana

  Administratie locala
 • Sedinta de consiliul judetean

  Administratie locala
 • Cernavoda orasul meu fara droguri

  Administratie locala
 • Campanie de infrumusetare a orasului Mangalia

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Primăria Tuzla suspendă programul de lucru cu publicul

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Școala din localitatea Crîngu reabilitată cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucrările de reabilitare a grădiniței din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în Amzacea

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771