Localitatea Castelu va avea baza sportiva

27 Februarie 2009, Ghiulseren Abduraman

Administratie locala
Primaria din Castelu va derula multiple investitii in comunitate in acest an. Administratia locala va demara un proiect ce are ca scop realizarea unei retele de canalizare in satul Nisipari.
Dosarul a fost depus pe masura 322 privind &Renovarea, dezvoltarea satelor, imbunatatirea serviciilor de baza pentru economia si populatia rurala si punerea in valoare a mostenirii rurale”.
Localitatea Nisipari are in prezent 2000 de locuitori si aproximativ 1600 de gospodarii. Satul este situat pe cursul Vaii Agi-Cabul la 7 km sud-est fata de resedinta de comuna. &Speram sa incepem acest proiect important anul acesta si sa il finalizam cat mai curand deoarece este foarte benefic pentru oamenii din Nisipari”, a declarat Nicolae Anghel, primarul comunei Castelu.
Potrivit declaratiilor conducerii primariei in noul an se vor initia si unele proiecte integrate in vederea realizarii unei retele de canalizare si a unei retele electrice in zonele lotizate din comuna. in prezent exista 160 de loturi in localitatea Nisipari si inca 60 in restul comunei.
in ceea ce priveste obiectivele culturale administratia publica locala doreste sa obtina finantare si sa construiasca inca un camin cultural nou in localitate. &Un alt proiect important pentru noi este construirea unei baze sportive la Castelu.
in momentul de fata nu avem o baza sportiva in comuna si din aceasta cauza dorim sa il demaram in cel mai scurt timp”, a afirmat primarul. De asemenea, in vara dispensarele reamenajate din localitate vor fi date in functiune. Primaria Castelu a infiintat o Asociatie de Dezvoltare Intercomunitara cu primaria din Cuza Voda. &Avem proiecte comune privind asfaltarea drumurilor, inca unul referitor la situatiile de urgenta si unul pentru realizarea unei retele de gaze care s-a si incheiat”, a precizat Anghel.
Consiliul local a mai infiintat o Asociatie de Dezvoltare Intercomuitara cu primaria din localitatea Poarta Alba. Scopul asociatiei este realizarea de proiecte privind realizarea unei retele de canalizare si de asflatare a drumurilor.

Articole din editia din data de 27 Februarie 2009

 • Bolnavii Spitalului din Medgidia, terorizati de gandaci

  Administratie locala
 • Proiect respins de consilierii locali din Independenta

  Administratie locala
 • Locuitorii din Silistea vor avea acces la internet si telefon fix

  Administratie locala
 • Sedinta de consiliu la Saligny

  Administratie locala
 • UE permite acordarea ajutoarelor de stat \

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Proiect pentru construirea unei piețe de pește în Pecineaga

  Administratie locala
 • Amenajare loc de joacă în centrul orașului Negru Vodă

  Administratie locala
 • Capelă mortuară în localitatea Mireasa

  Administratie locala
 • Toate drumurile de pământ din localitatea Comana vor fi pietruite

  Administratie locala
 • Instituțiile de învățământ din Ciobanu pregătite pentru noul an școlar

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771