Administrație locală

Baza sportiva la Pecineaga

Principala prioritate a administratiei locale din comuna Pecineaga in 2009 o reprezinta demararea lucrarilor de reabilitare a bazei sportive din localitate. De asemenea

Primaria va intocmi in acest an proiectul si va obtine fonduri in vederea construirii unei sali de sport in incinta scolii generale din Pecineaga. &Sper ca in acest an sa incepem constructia unui teren de sport cu gazon sintetic si nocturna in Pecineaga”, a declarat primarul comunei Niculae Stan.

Un alt proiect al administratiei locale este unei sosele de centura in localitatea Pecineaga de circa 4 km. Primaria a inclus pe lista de prioritati a anului 2009, un proiect de reabilitare a primariei care va fi intocmit in curand si se vor obtine si fonduri pentru realizarea lui.

Autoritatile publice din Pecineaga mai vor sa construiasca un parc in comuna si sa continuie programul de pietruire a tuturor strazilor din comuna. Tot in acest an, administratia locala va depune documentatia necesara proiectului alimentare cu apa si canalizare in localitatea Pecineaga.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*