Medgidienii sunt nemultumiti de actuala conducere a Primariei

Februarie 2009, Ghiulseren Abduraman

Reportaje
Majoritatea locuitorilor Medgidiei se plang de felul in care este administrat orasul si spun ca in cele aproape opt luni de zile scurse de la investirea primarului Marian Iordache nu exista o schimbare in municipiu. Medgidienii se plang de strazile pline de gropi, cainii comunitari agresivi, si atitudinea neprofesionista a unor angajati din primarie.

&Activitatea primariei este slaba. Iordache va trebui sa se impuna mai mult. in primul rand nu are oameni capabili, cei pe care i-a pus in functie sunt slab pregatiti. Am stat doua zile pentru semnarea unui contract la Directia de Apa si Canalizare. Din cate am inteles mapa cu documente este data la semnat o data pe zi ceea ce incetineste finalizarea unor acte. Eu am incheiat contracte cu firme importante din strainate si acelea sunt semnate doar de directorul general. Pe contractul pe care il am cu primaria au semnat sase persoane, ceea ce nu este un lucru normal. in rest lucrurile au inceput sa se miste dar primarul trebuie sa isi puna la treaba oamenii”. Iulian Meca, 42 de ani, patron.

&Am o parere buna despre actuala conducere a administratiei locale. Domnul Iordache este un om sufletist si intradevar se ocupa. Stiu ca de multe ori se lupta cu morile de vant dar sunt convinsa ca vrea binele orasului. Trebuie ca cetatenii impreuna cu consilierii sa puna umarul si sa il ajute. Totusi problema locurilor de munca in Medgidia este o durere mare si ar trebui rezolvata pentru ca tinerii din oras sa nu mai fie nevoiti sa lucreze in alte localitati”. Iuliana Ion pensionara, 60 de ani.

&Strazile din zona Silozului arata ca vai de mama lor. Ar trebui luate masuri pentru repararea drumurilor pentru ca soferii au cheltuit bani frumosisi nu e correct sa isi strice masinile pe strazile orasului . in rest orasul arata la fel. Nu s-a vazut nici o schimbare in opt luni de zile dar sper ca pana la vara sa se mai schimbe fata Municipiului”. Olteanu Viorel, 60 de ani, secretar filiala de vanatoare

&Orasul e ca la inceputul mandatului. Problema cainilor maidanezi trebuie rezolvata in cel mai scurt timp. Am multe nemultumiri dar sunt constient ca primarul nu poate face totul intr-o zi”. Ion Ardeleanu, 63 de ani, pensionar

&Eu am venit de cateva zile din strainatate si constat ca s-au schimbat unele lucruri dar sper ca orasul sa se dezvolte mai mult si sa arate ca unul european”. Viorel Mihociu 36 de ani, proprietar florarie.

Sincer va spun pare ca l-am votat. il cunosc bine pe Marian Iordache dar nu se cunoaste nimic in opt luni de zile. Orasul este neschimbat si nu cred ca se va misca ceva pana la sfarsitul mandatului. Anonim.

Album foto

 • Articole din editia din data de Februarie 2009

 • Primaria din Independenta a incheiat un protocol de colaborare cu Muzeul National al Agriculturii din Slobozia

  Reportaje
 • Gradinita in Viroaga

  Reportaje
 • Gradinita si centru medical la Baraganu

  Reportaje
 • Loturi pentru case pentru locuitorii din comuna Saraiu

  Reportaje
 • Primul hram al Bisericii din Sibioara

  Reportaje
 • Articole din aceeasi categorie

 • Medgidienii sunt nemultumiti de actuala conducere a Primariei

  Reportaje
 • Zilele Medgidiei - atac la buzunarele participantilor

  Reportaje
 • PSD vrea sa dea alocatie de 200 lei pana la majorat

  Reportaje
 • Indemnizatia pentru cresterea copilului va fi de 85% din venituri

  Reportaje
 • Platile directe catre fermieri dupa 20 februarie

  Reportaje
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771