Medgidienii sunt nemultumiti de actuala conducere a Primariei

6 Februarie 2009, Ghiulseren Abduraman

Reportaje
Majoritatea locuitorilor Medgidiei se plang de felul in care este administrat orasul si spun ca in cele aproape opt luni de zile scurse de la investirea primarului Marian Iordache nu exista o schimbare in municipiu. Medgidienii se plang de strazile pline de gropi, cainii comunitari agresivi, si atitudinea neprofesionista a unor angajati din primarie.

&Activitatea primariei este slaba. Iordache va trebui sa se impuna mai mult. in primul rand nu are oameni capabili, cei pe care i-a pus in functie sunt slab pregatiti. Am stat doua zile pentru semnarea unui contract la Directia de Apa si Canalizare. Din cate am inteles mapa cu documente este data la semnat o data pe zi ceea ce incetineste finalizarea unor acte. Eu am incheiat contracte cu firme importante din strainate si acelea sunt semnate doar de directorul general. Pe contractul pe care il am cu primaria au semnat sase persoane, ceea ce nu este un lucru normal. in rest lucrurile au inceput sa se miste dar primarul trebuie sa isi puna la treaba oamenii”. Iulian Meca, 42 de ani, patron.

&Am o parere buna despre actuala conducere a administratiei locale. Domnul Iordache este un om sufletist si intradevar se ocupa. Stiu ca de multe ori se lupta cu morile de vant dar sunt convinsa ca vrea binele orasului. Trebuie ca cetatenii impreuna cu consilierii sa puna umarul si sa il ajute. Totusi problema locurilor de munca in Medgidia este o durere mare si ar trebui rezolvata pentru ca tinerii din oras sa nu mai fie nevoiti sa lucreze in alte localitati”. Iuliana Ion pensionara, 60 de ani.

&Strazile din zona Silozului arata ca vai de mama lor. Ar trebui luate masuri pentru repararea drumurilor pentru ca soferii au cheltuit bani frumosisi nu e correct sa isi strice masinile pe strazile orasului . in rest orasul arata la fel. Nu s-a vazut nici o schimbare in opt luni de zile dar sper ca pana la vara sa se mai schimbe fata Municipiului”. Olteanu Viorel, 60 de ani, secretar filiala de vanatoare

&Orasul e ca la inceputul mandatului. Problema cainilor maidanezi trebuie rezolvata in cel mai scurt timp. Am multe nemultumiri dar sunt constient ca primarul nu poate face totul intr-o zi”. Ion Ardeleanu, 63 de ani, pensionar

&Eu am venit de cateva zile din strainatate si constat ca s-au schimbat unele lucruri dar sper ca orasul sa se dezvolte mai mult si sa arate ca unul european”. Viorel Mihociu 36 de ani, proprietar florarie.

Sincer va spun pare ca l-am votat. il cunosc bine pe Marian Iordache dar nu se cunoaste nimic in opt luni de zile. Orasul este neschimbat si nu cred ca se va misca ceva pana la sfarsitul mandatului. Anonim.

Album foto

 • Comentarii

  Macinean
  26 Octombrie 2014
  12:13
  In Macin, jud. Tulcea, un concitadin al nostru si-a ridicat o ditamai constructie (actualmente Casa de Pariuri) ocupand cu doi dintre pilonii acesteia aproape 1/4 din trotuarul situat chiar in centrul orasului pe str. 1 Decembrie. Si cum respectivul proprietar are la parterul acesteia si niste magazine ale caror intrari/usi dau in acelasi trotuar de multe ori cand se face aprovizionarea acestora pietonii, fie batrani fie mamici cu carucioare sunt nevoiti sa circule pe carosabilul șoselei E87. Niciun primar sau vreo alta autoritate nu i-a daramat-o, probabil ca din taxele platite de acesta pentru ocuparea trotuarului pietonal se acopera mai mult decat este necesar pentru buna administrare a orasului nostru. Daca gresesc si nu este asa poate ne spune domnul prefect sau Curtea de Conturi.Si mai intreb daca exista vreo diferenta intre suprafata reala a acestor constructii si cea impozitata ?
  Daniel
  26 Martie 2016
  14:50
  Oferta pe care nu o poti refuza! Metoda revolutionara prin care iti maresti considerabil veniturile in functie de munca depusa la domiciliu. Te vei convinge rapid ca tocmai ai gasit ceva exceptional si ai facut cea mai buna alegere. Te rog nu rata aceasta oportunitate de castig, iar pentru informatii suplimentare contacteaza-ma pe adresa de e-mail danyelp@gmail.com
  Loredana
  12 Mai 2018
  03:37
  Oferta puternica: oportunitate de castig. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre cu subiectul INFO: cita_ct69@yahoo .com
  Nume :
  Email:
  Comentariul tau:

  Articole din editia din data de 6 Februarie 2009

 • Primaria din Independenta a incheiat un protocol de colaborare cu Muzeul National al Agriculturii din Slobozia

  Reportaje
 • Gradinita in Viroaga

  Reportaje
 • Gradinita si centru medical la Baraganu

  Reportaje
 • Loturi pentru case pentru locuitorii din comuna Saraiu

  Reportaje
 • Primul hram al Bisericii din Sibioara

  Reportaje
 • Articole din aceeasi categorie

 • Medgidienii sunt nemultumiti de actuala conducere a Primariei

  Reportaje
 • Zilele Medgidiei - atac la buzunarele participantilor

  Reportaje
 • PSD vrea sa dea alocatie de 200 lei pana la majorat

  Reportaje
 • Indemnizatia pentru cresterea copilului va fi de 85% din venituri

  Reportaje
 • Platile directe catre fermieri dupa 20 februarie

  Reportaje
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771