Ajofm reactualizeaza dosarele celor care vor sa munceasca in strainatate

16 Ianuarie 2009, Ghiulseren Abduraman

Social
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Constanta efectueaza o reactualizare a dosarelor persoanelor care doresc sa lucreze in strainatate.
Astfel cei care doresc sa munceasca in strainatate si au un dosar depus in acest sens, dar si-au schimbat datele de contact se pot adresa, in functie de domiciliu, la una din cele sase locatii unde functioneaza agentii locale si puncte de lucru din cadrul A.J.O.F.M Constanta, de luni pana vineri, in intervalul orar 9- 16.
Documentele necesare la inscriere sunt urmatoarele: copie BI sau CI cu valabilitate de minim sase luni; fisa personala (tipizat); CV in limba romana (tipizat); copie legalizata a certificatului de absolvire, calificare sau dovada din care sa rezulte experienta in domeniul agricol (pentru persoanele care opteaza pentru acest domeniu); copie legalizata a cartii de munca (toate paginile scrise); certificat de sanatate eliberat de medic de medicina muncii.
Totodata mai sunt necesare: cazierul judiciar in original care sa ateste ca nu are antecedente penale (termen de valabilitate sase luni); declaratie pe propria raspundere legalizata notarial din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate; declaratie pe proprie raspundere autentificata la notariat, din care sa rezulte numarul de copii minori aflati in intretinerea acestuia si persoana careia ii vor ramane in intretinere minorii; dovada emisa de Serviciul Public pentru Asistenta Speciala/Primar, din care sa rezulte ca solicitantul de locuri de munca in strainatate a notificat acestora intentia de a lucra in strainatate; doua fotografii tip pasaport; dosar cu sina.
Pentru relatii suplimentare va puteti adresa AJOFM Constanta, din strada Lacului, nr. 14, telefon 0241.481.553, AJOFM Medgidia, din strada Republicii, nr. 34, telefon 0241.485.031, la punctul de lucru Navodari, de pe strada Albinelor, nr. 10, bl. A2B, parter, telefon: 0241.485.824, la punctul de lucru Mangalia, din soseaua Constantei, nr. 27, telefon 0241.485.039, la punctul de lucru Cernavoda, de pe strada Medgidiei, bl. H4, sc. D, ap. 60, telefon 0241.485.030 sau la punctul de lucru Harsova, din strada Revolutiei, nr. 34, telefon 0241.485.032.

Articole din editia din data de 16 Ianuarie 2009

 • Zilele comunei Vulturu

  Social
 • Spectacol dedicat Luceafarului poeziei romanesti

  Social
 • Cinci tineri au inotat dupa Cruce

  Social
 • Credinciosii musulmani au sarbatorit Asure

  Social
 • Pensiile cresc cu 50% anul viitor

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ansamblul Silișteanca prezent la Festivalul Cultural al Românilor de Pretutindeni

  Social
 • Tabără gratuită pentru elevii din comuna Saraiu

  Social
 • Activități de vacanță pentru copiii din Grădina

  Social
 • Cursuri de formare profesională gratuite pentru locuitorii din Tuzla

  Social
 • Caloianul – obicei străvechi, preluat de copiii din Vulturu

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771