Ziua liceului "Nicolae Balcescu"

Decembrie 2008, Ghiulseren Abduraman

Cultura
Liceul Teoretic &Nicolae Balcescu” din Medgidia a aniversat de curand 56 de ani de existenta. Profesorii si elevii liceului au marcat evenimentul prin diverse activitati educative, culturale si artistice .

Printre invitati s-au numarat inspectori generali,Marian Sarbu, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean, inspectorul general adjunct Mircea Vrana si inspector adjunct Oprea Adriana, precum si directori ai institutiilor de invatamant si ai institutiilor descentralizate din municipiul Medgidia. La manifestare nu au fost uitate cadrele didactice care au predat la acest liceu, precum si foste cadre administrative, care au fost invitate sa mai guste o data din placerea de a mai sta in bancile scolii. De asemenea, la eveniment a fost prezent un grup de 22 de persoane, 8 profesori si 14 elevi, din localitatea Causeni, Republica Moldova, cu care liceul are incheiat un parteneriat de colaborare.

Bal caritabil pentru copii saraci
in deschidere, directorul liceului, Anisoara Ciornei a prezentat fotografii cu liceeni si cadre didactice de ieri si de astazi, amintindu-i pe cei care au condus institutia de la infiintarea ei si pana in prezent. &Dorim ca prin acest eveniment sa cream o punte solida intre trecut si viitor si sa dam elevilor posibilitatea de a descoperi noi surse de inspiratie in evenimentele trecute pentru a crea un viitor mai bun si mai luminos asa cum si-a dorit Nicolae Balcescu al carui nume il cinsteste azi liceul nostru” a declarat directorul Liceului Teoretic &Nicolae Balcescu” Medgidia, profesor Anisoara Ciornei.

Sarbatoarea s-a incheiat cu balul caritabil ,,Ani de liceu’’, organizat de Liceul Teoretic ,,Nicolae Balcescu” in colaborare cu organizatia non-guvernamentala, ,,Alter Ego Juventum’’. Actiunea a avut loc la Casa de Cultura a Sindicatelor si a constat intr-un bal caritabil si o tombola. Banii stransi din vanzarea biletelor pentru Balul Liceului Teoretic ,,Nicolae Balcescu’’ si cei colectati din vanzarea biletelor pentru tombola au fost donati copiilor sarmani.

Articole din editia din data de Decembrie 2008

 • "Dragul Stolo" a fost numit premier

  Cultura
 • Ziua liceului "Nicolae Balcescu"

  Cultura
 • Profesorii risca sa nu isi primeasca salariile de sarbatori

  Cultura
 • Autoritatile din Cernavoda fac ordine pe strazi

  Cultura
 • Camere de monitorizare a traficului la Medgidia

  Cultura
 • Articole din aceeasi categorie

 • Proiectul ”Culture in eternity”, ajuns la bun sfârșit, în municipiul Medgidia

  Cultura
 • Ziua Dobrogei marcată în municipiul Medgidia

  Cultura
 • Tradiția Festivalului de Lupte și Reconstituiri Istorice - DAPYX a continuat și în acest an cu mare succes - ”La Medgidia, eroii nu mor niciodată!”

  Cultura
 • Vernisajul Taberei de Pictură „Lucian Grigorescu”, veselie și culoare transpusă pe pânză

  Cultura
 • Cea de-a IX-a ediție a Festivalului „Tinere Speranțe” s-a încheiat cu succes la Medgidia

  Cultura
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771