Site-ul Primariei Medgidia, o pa(ra)gina web

Decembrie 2008, Ghiulseren Abduraman

Administratie locala
Pagina de internet a Primariei Medgidia www.emedgidia.ro este neinteresanta, pare conceputa de un incepator si nu raspunde intereselor locuitorilor.

Site-ul este impartit in sapte categorii dintre care majoritatea sunt incomplete iar una nu este functionala. Primarul Marian Iordache este o necunoscuta pe siteul primariei avand in vedere ca nu are nici o poza sau un curriculum vitae atasat rubricii dedicate exclusiv persoanei sale. Consiliul local a avut aceeasi soarta ca si edilul deoarece la accesarea rubricii se mentioneaza pagina in curs de modificare. Astfel, administratorul acestei pagini ii lasa pe locuitorii orasului sa ghiceasca cine este primarul orasului si consilierii alesi de locuitorii Medgidiei.
Conducerea actualei administratii locale a dorit sa fie draguta si sa includa agenda primarului pe site insa nici aceasta nu este functionala, deoarece nu este trecuta nici o intrare in nici zi din agenda edilului. Totusi cetatenii municipiului se pot declara &fericiti” deoarece pot accesa sedintele consiliului local in format word in care pot lectura tigania si certurile nenumarate ale alesilor locali.

Poze cu primarul si pensionarele
Municipiul Medgidia este un capitol al site-ului. insa locuitorii Medgidiei sau persoanele care doresc sa afle mai multe despre acest oras vor trebui sa afle din alte surse cum arata orasul si care este istoria lui avand in vedere ca nu exista nici o informatie si macar o fotografie in aceasta rubrica.

La evenimente sunt trecute &Zilele Medgidiei” si Festivalul &Dan Spataru” care au avut loc acum cateva luni, iar daca la rubrica municipiul Medgidia nu exista nici o fotografie aici gasim nenumarate ipostaze ale primarului prins in hora, brat la brat cu o pensionara sau dansand un slow cu Daniela Daniel, consilierul PNL.
&Carisma” primarului este cunoscuta insa un site oficial al celei mai importante institutii publice din oras ar trebui sa contina informatii si imagini care sa raspunda intereselor cetatenilor si sa le fie de folos celor care doresc sa cunoasca orasul mai bine.

in sfarsit ultima rubrica Contact este una in care oamenii trimit sesizari si reclamatii edilului si primesc raspunsuri la solicitarile lor. Totusi un numar de telefon al institutiei nu este mentionat in aceasta rubrica iar cei care au accesat site-ul in speranta gasirii unor date de contacte vor trebui sa caute in cartea de telefoane care este oricum o sursa mai buna. Din raspunsul dat unui cetatean ingrijorat de cum arata in prezent site-ul primariei aflam ca nici primarul nu este multumit de situatie dar cere ingaduinta deoarece echipa dansului de comunicare este una tanara si in curs de rodaj care se va finaliza in luna ianuarie a anului 2009.

Articole din editia din data de Decembrie 2008

 • Taximetristii indepartati de la poarta Spitalului Municipal

  Administratie locala
 • Site-ul Primariei Medgidia, o pa(ra)gina web

  Administratie locala
 • Primul premiu Mehmet Niyazi

  Administratie locala
 • Ziua Nationala sarbatorita la Medgidia

  Administratie locala
 • 6 PSD, 4 PDL si 3 PNL

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Intervenții la rețeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Administratie locala
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de străzi în Fântânele

  Administratie locala
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Administratie locala
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Administratie locala
 • Sistemul de alimentare cu energie elctrică din Ciobanu va fi reabilitat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771