Liviu Tit Brailoiu un senator pentru Medgidia

21 Noiembrie 2008, Bogdan Chirita

Politic
Unul dintre cei mai tineri politicieni care candideaza la Senatul Romaniei, Liviu Tit Brailoiu aduce un suflu nou si revigorant in politica autohtona. Dinamismul si daruirea de care da dovada in activitatea sa profesionala si in relatiile cu cei din jurul sau sunt garantul reusitei in activitatea politica.

Liviu Tit Brailoiu este candidatul Partidului Social Democrat pentru functia de senator in colegiul uninominal numarul 1 Constanta, colegiu caruia ii este arondat si municipiul Medgidia. Desi este membru PSD inca din 2005, cand, gratie abilitatilor sale s-a remarcat la nivelul conducerii Organizatiei Judetene a partidului, Liviu Tit Brailoiu a asteptat cu rabdare momentul propice pentru a se implica in politica. intrebat de ce a ales social-democratia, raspunsul sau a venit oenit onest: un roman nu poate fi decat social democrat”. Contextul social si politic actual l-au determinat sa isi ofere experienta si profesionalismul in slujba cetatenilor, a tuturor acelora care isi doresc o schimbare in bine. Pentru a realiza ceea ce si-a propus, principalul punct forte al politicianului Liviu Tit Brailoiu este tocmai faptul ca nu are o imagine erodata din punct de vedere politic.

in plan personal si profesional, Liviu Tit Brailoiu este un remarcabil om de afaceri. Are o solida pregatire in Drept, Managementul Administratiei Publice si Afaceri Internationale, ceea ce l-a ajutat sa inteleaga problemele de fond care framanta astazi societatea romaneasca. Este director general al SC Complex Palas-Pelican” SA, din statiunea Mamaia, dezvoltand cu succes o afacere in Spania in domeniul turismului si al textilelor. Odata ce va fi ales senator in colegiul pentru care candideaza intentioneaza sa lase in plan secund afacerile personale, iar principala preocupare va fi sustinerea si promovarea tuturor proiectelor care se vor materializa prin cresterea nivelului de viata al majoritatii, pentru ca Partidul Social Democrat ii reprezinta pe ce multi, care se confrunta cu cele mai stringente probleme ale societatii romanesti. Tot experienta din domeniul afacerilor, Liviu Brailoiu stie foarte bine ca in contextul actualei crize mondiale care se manifesta din ce in ce mai agresiv, solutia pentru iesirea Romaniei din colapsul economic este o guvernare de stanga, social democrata, care va avea grija de cei multi si saraci, fara a neglija insa si mediul de afaceri. De altfel, viitorul senator apreciaza ca un mediu de afaceri sanatos va fi motorul iesirii din criza, fara a neglija latura protectiei sociale.

intreaga experienta pe care a acumulat-o de-a lungul timpului in cariera profesionala, discutiile purtate cu conationalii sai care au cautat o viata mai buna afara, dar si contactele cu diverse personalitati ale mediului de afaceri si politic international l-au ajutat sa inteleaga fenomenul migratiei fortei de munca, sa perceapa si sa inteleaga mai bine nevoile romanilor plecati la munca in strainatate. Tocmai de aceea, o prioritate pentru Liviu Tit Brailoiu o constituie sustinerea unei legi care sa vina in ajutorul tuturor romanilor care muncesc in afara granitelor.

Pentru Liviu Tit Brailoiu, echipa alaturi de care isi dezvolta proiectele este extrem de importanta. Acesta este unul dintre motivele pentru care intentioneaza ca, odata ajuns senator, sa extinda programele implementate de Echipa Radu Mazare-Nicusor Constantinescu la nivel national, inclusiv in municipiul Medgidia. Si pentru ca in viziunea omului si politicianului Liviu Brailoiu rezolvarea problemelor cetatenilor este mult mai importanta decat culoarea politica a administratiei locale, acesta si-a manifestat in mai multe randuri deschiderea sa in sustinerea unor proiecte viabile. Initiativa sa se datoreza si faptului ca stie foarte bine cu cata greutate se poate implementa un proiect important fara sprijinul Guvernului si al autoritatilor de la Bucuresti.

Unul dintre programele candidatului Partidului Social Democrat la Senat are menirea de a readuce in constiinta oamenilor, inclusiv a locuitorilor din Medgidia, pretuirea sanatatii, atat de terfelita de un sistem sanitar deficitar. in acest scop, Liviu Brailoiu va dona, dupa 30 noiembrie, un numar de 35 de ambulante dotate cu aparatura moderna, tuturor localitatilor din colegiul numarul 1 Senat. Cetatenii din municipiul Medgidia vor beneficia de patru astfel de ambulante, care vor sta la dispozitia celor aflati in situatii de urgenta. Caravana medicala” desfasurata inclusiv in Medgidia, este dovada ca Liviu Brailoiu nu face promisiuni construite din vorbe frumoase, ci este un om pentru care cuvantul dat este sfant. De asemenea, pe agenda candidatului PSD se afla cu prioritate si modernizarea spitalului din oras.

Un proiect extrem de important pentru locuitorii din Medgidia il reprezinta atragerea investitorilor si dezvoltarea economica a orasului, fapt ce va atrage dupa sine crearea de noi locuri de munca si implicit prosperitatea Medgidiei. Astfel, un prim pas il constituie incurajarea investitiilor pentru imbunatatirea fabricii de ciment si IMUM din municipiu, ce va avea drept consecinta atragerea unor fonduri mai mari la bugetul local.

Medgidia este un oras mare, ale carui probleme sunt numeroase si nu mai pot suporta amanari. Locuintele ieftine pentru tineri, infiintarea unor crese si a unor camine pentru copii si reabilitarea termica a lociuntelor sunt doar o parte dintre nevoile locuitorilor din Medgidia. Sistemele termice sunt distruse, drumurile sunt impracticabile, oamenii sunt plini de datorii. Pentru ei este necesar ca acest municipiu sa intre imediat in prioritatile nationale pentru iesirea din criza. Pentru aceasta este nevoie de votul dumneavoastra, al cetatenilor, pentru ca Partidul Social Democrat sa fie lasat sa lucreze efectiv pentru cetatenii Medgidiei. Si aceasta deoarece un mandat de Senator, sustinut de guvern poate influenta in bine viata locuitorilor din Medgidia pe multiple coordonate, dar si directionarea celor mai importante resurse financiare catre nevoile cetatenilor pe care ii reprezinta.

Pentru ca pe viitor locuitorii Medgidiei sa nu se mai confrunte cu probleme, pentru ca orasul sa se poata dezvolta, pentru ca tinerii sa isi gaseasca stabilitatea aici, in Medgidia, este necesara exercitarea dreptului la vot pe 30 noiembrie, este necesara alegerea celui mai bun om care sa reprezinte interesele medgidienilor in Parlamentul Romaniei.

Album foto

 • Articole din editia din data de 21 Noiembrie 2008

 • Inaugurarea Primariei Tortoman

  Politic
 • Singura pe lume

  Politic
 • Haita de caini cucereste un cartier din Medgidia

  Politic
 • Adiana Rusu inlaturata de la conducerea ALOFM

  Politic
 • Circulatie feroviara blocata in zona Medgidiei

  Politic
 • Articole din aceeasi categorie

 • Scrisoarea deschisă a primarului Valentin Vrabie către locuitorii municipiului

  Politic
 • Dragnea da asigurari ca Legea care interzice fumatul in spatiile inchise NU va fi modificata: Poate odata ne trezim si aceasta lege ne ajuta sa ne lasam de acest viciu

  Politic
 • Alegeri partiale in comuna Nicolae Balcescu

  Politic
 • Alegeri parlamentare: S-a tras la sorti ordinea de pe buletinele de vot

  Politic
 • Dragnea ameninta cu anticipate in cazul in care Iohannis nu numeste premierul PSD-ALDE

  Politic
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771