Valentin Vrabie, presedinte interimar al PSD Medgidia

Octombrie 2008, Bogdan Chirita

Administratie locala
Consiliul Judetean al PSD Constanta s-a intrunit, la sfarsitul spatamanii trecute, in sedinta extraordinara, la lucrari participand 188 de delegati, primarii si liderii social-democrati ai organizatiilor locale din judet. Sedinta a fost condusa de prim-vicepresedintele PSD Constanta si presedinte al Consiliului Judetean Constanta (CJC), Nicusor Constantinescu, care a supus aprobarii oferta politica a PSD si validarea candidatilor la parlamentarele din 30 noiembrie. Dupa votarea in unanimitate a propunerilor de candidati, Constantinescu i-a prezentat pe cei 14 aspiranti la functiile de senator si deputat.
Cei prezenti au votat cu acest prilej si hotararea cu privire la masurile organizatorice ce se impunea a fi luate in conformitate cu statutul PSD. Delegatii au votat revocarea din functiiile de membri ai Comitetului Executiv si Consiliului Judetean al PSD a Corneliei Beres, Petrica Bode, Avram Ghebenei, Figan Legean, Ionel Purcareata, Catalin Pahontu, Marian Iordache, Petre Tancau etc. Participantii la sedinta extraordinara au votat pentru numirea in functia de membru al Comitetului Executiv al Consiliului Judetean al PSD a primarului din Cernavoda, Mariana Mircea. Primarul din localitatea Pestera, Valentin Vrabie a fost desemnat membru al Consiliului Judetean PSD si presedinte interimar al organizatiei municipale din Mangalia. in perioada urmatoare, Valentin Vrabie trebuie sa prezinte Comitetului Executiv al Consiliului Judetean social-democrat propuneri concrete de reorganizare a organizatiei municipale a PSD.
Fonduri pentru dezvoltarea judetului
in sedinta Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu a prezentat oferta politica a PSD pentru perioada 2008 - 2012. El a precizat ca judetul Constanta, al doilea contribuabil al tarii, are nevoie de fonduri pentru dezvoltarea infrastructurii judetului, pentru a asigura adevarata protectie sociala pe care cetatenii din judetul Constanta o merita. Prim-vicepresedintele PSD Constanta a adaugat ca viitorii parlamentari social-democrati vor lupta pentru realizarea unor proiecte importante pentru Constanta: construirea autostrazii Cernavoda - Constanta, construirea soselei de centura a orasului si a soselei litoral-expres, refacerea podului IPMC, programul de locuinte ieftine pentru tineri, proiecte cuprinse in oferta politica a PSD si care reprezinta lucruri concrete pentru normalitate.
Oferta PSD la Parlament
Pentru Senat, PSD Constanta i-a nominalizat pe: Alexandru Mazare, actual deputat de Constanta, Nicolae Moga, consilier local la Constanta, Liviu Brailoiu, om de afaceri, si Mircea Patrut, seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara a Spitalului Clinc Judetean de Urgenta si unul dintre cei mai reputati medici din Romania. La Camera Deputatilor, PSD Constanta i-a nominalizat pe: Eduard Martin, actual deputat, Manuela Mitrea, sotia liderului PSD Miron Mitrea, Cristina Dumitrache, membru PSD, Antoanella Marinescu, consilier local la Constanta si presedintele organizatiei judetene de femei a PSD, Lucian Balut, actual deputat, Cristian Rizea, membru PSD Mangalia, Mariana Cojoc, cadru universitar la Universitatea Ovidius, Marian Liviu Stan, membru al PSD Navodari, Matei Bratianu, secretar general al Blocului National Sindical, si Cristinel Dragomir, vicepresedinte al CJC. Dupa nominalizare, Alexandru Mazare a declarat ca doreste sa continue munca pe care a depus-o ca deputat in Parlamentul Romaniei, el precizind ca a realizat in patru ani de mandat in opozitie ceea ce nu au putut infaptui alti parlamentari aflati la putere.

Album foto

 • Articole din editia din data de Octombrie 2008

 • Valentin Vrabie, presedinte interimar al PSD Medgidia

  Administratie locala
 • Tratament dublu-bituminos pentru drumurile din Ciocirlia

  Administratie locala
 • Schimburi culturale intre francezii din Bourg-Blanc si comunitatea Dunareni

  Administratie locala
 • Amenjarea centrului civic din Adamclisi

  Administratie locala
 • Modernizarea parcului in Pestera

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Primăria Tuzla suspendă programul de lucru cu publicul

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Școala din localitatea Crîngu reabilitată cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucrările de reabilitare a grădiniței din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în Amzacea

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771