Primarul din localitatea Pantelimon, Vasile Neicu:"Sa continuam impreuna!"

Mai 2008, Bogdan Chirita

Administratie locala
Primarul din localitatea Pantelimon, Vasile Neicu, doreste sa candideze la Primarie pentru continuarea seriei de investitii incepute: asfaltarea DC 75 Pantelimonul de Jos-Nistoresti, introducerea apei potabile si a canalizarii in Pantelimon-in acest moment suntem in stadiul obtinerii avizelor si studiului de fezabilitate. Tot aici, se va amenaja o statie de epurare. Un alt proiect, pe Masura 3.2.2., se refera la intruducerea apei, canalizarii si amenjarea unei statii de epurare in satul Runcu, lucrare aflata in faza stadiul obtinerii avizelor. Dorim sa reabilitam si sa consolidam caminul cultural din Runcu-exista proiect tehnic, iar documentatia se afla pe ultima suta de metri. Se mai lucreaza, totodata, la gardul cimitirului Runcu si pietruirea strazilor in satul Pantelimon, pe o suprafata de 3 kilometri, urmand apoi sa ne extindem in Pantelimonul de Jos, Nistoresti si Runcu. Alte cateva proiecte se refera la amenjarea unui parc in fata caminului cultural din Pantelimon, modernizarea bazei sportive din Pantelimon si procurarea a 35 de calculatoare pentru scolile si gradinitele de pe raza localitatii.
Valoarea bugetului alcatuit din taxe si impozite locale se ridica la 14 miliarde lei. in ceea ce priveste cresterea sa, pe raza localitatii exista doua cariere de piatra pentru care am incheiat deja contracte de asociere in participatiune cu doua societati comerciale. Conform acordurilor, 1,5% din vanzarea bruta a pietrei revine Consiliului Local.
Mai mult, trei complexe de crestere a animalelor se vor amenja pe raza comunei, iar din aceste investitii vor rezulta aproximativ 200 de locuri de munca. Unul dintre investitorii din cariera va amenja 4 fabrici: mixturi asfaltice, prefabricare beton, betoane si de produse finiterdquo;.
Investitiile realizate in Pantelimon
in satul Pantelimon s-au realizat in perioada 2004-2008 mai multe investitii: a fost turnata temelia la biserica Romano-Catolica, s-au achizitionat cinci calculatoare, s-a reparat si extins sediul Primariei, s-a modernizat Scoala de Arte si Meserii, a fost reabilitat iluminatul public. Alte investitii: echiparea putului, achizitionarea unui buldoexcavator, SF pietruire strazi”, elaborarea proiectului Biserica Ortodoxa”, intocmire SF si proiect tehnic apa potabila si canalizare”, pietruire trotuare”, repararea fostului sediu CAP, reabilitarea Caminului Cultural-au fost achizitionate aparatuta audio, mobilier-, dar si repararea si consolidarea podului moara.
Investitii realizate in Pantelimon de Jos
in satul Pantelimonul de Jos a fost inlocuita conducta de apa pe o lungime de 1330 metri, a fost echipat putul si asfaltat DJ Pantelimon-Pantelimon de Jos pe o lungime de 6 kilometri. De asemenea, a fost reparata scoala si gradinita, dar si iluminatul public. A fost inlocuita tamplaria lemn a bisericii ortodoxe cu termopansi s-au intocmit SF pentru pietruirea de strazi si trotuarerdquo;.
Investitii realizate in Runcu
in satul Runcu s-a reparat si consolidat biserica ortodoxa si s-a reabilitat iluminatul public. Au fost executate canale betonate pentru drenarea apei pluviale si s-au reparat scoala si gradinita. Biserica a fost dotata cu incalzire centrala, iar in centrul satului s-a amenjat lun parc pentru copii. Au fost intocmite o serie de studii de fezabilitate pentru : pietruire strazi”, pietruire trotuare”, alimentare cu apa, canalizare si statie epurarerdquo;.
Investitii realizate in Nistoresti
in satul Nistoresti au fost reparate si modernizate scoala si gradinita, efectuandu-se si imprejmuirea celor doua obiective. A mai fost asfaltat DC Runcu-Nistoresti, pe o lungime de cinci kilometri, iar DC 75 Nistoresti-Calugareni a fost reabilitat. Au fost intocmite studii de fezabilitate pentru proiecte de pietruire strazi, trotuare”, asfaltare DC 75 Nistoresti-Pantelimon de Josrdquo; si s-a intocmit proiect tehnic pentru asfaltare DC 75 Nistoresti- Pantelimon de Josrdquo;.

Album foto

 • Articole din editia din data de Mai 2008

 • Regata Internationala a Marii Negre Mangalia-Balchik

  Administratie locala
 • Braul Maicii Domnului, la Mangalia

  Administratie locala
 • Gala Internationala de Box Romania Belgia

  Administratie locala
 • Ziua pamantului

  Administratie locala
 • Iulian Barsan, primarul din Targusor, la ceasul bilantului

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Întârzieri nejustificate la construirea grădiniței din Ion Corvin

  Administratie locala
 • Se asfaltează străzile din comuna Vulturu

  Administratie locala
 • Rețea de canalizare pentru locuitorii din Ciocîrlia

  Administratie locala
 • Parcul din Cobadin va fi inaugurat de 1 iunie

  Administratie locala
 • 300 de gospodării din Grădina vor fi branșate la rețeaua de canalizare

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771