Administrație locală

Copiii din Albesti si Harsova, victime ale jocului politic

Administratiile publice conduse de primari democrati au ajuns sa se confrunte cu o situatie paradoxala. Autovevehiculele destinate transportului copiilor au fost solicitate inapoi de Ministerul invatamantului, iar sute de copii sunt fortati sa umple prin ploaie si prin frig din cauza certurilor politice. Doua situatii neplacute se intalnesc la Harsova si la Albesti.
Primarul din localitatea Albesti, Gheorghe Moldovan, a declarat ca microbuzul a fost repartizat in august de Ministerul Educatiei, iar cu acest vehicul sunt transportati copiii din IAS Albesti, Cotu Vaii, Vartop, Arsa si Coroana. Nu ii voi da nici in ruptul capului pentru ca a fost repartizat conform cerintelor si utilitatilor. Acest autovehicul transporta 70 de copii in fiecare zi si face 3 drumuri in fiecare localitate: dimineata, la pranz si seara. Este un joc politic si rea vointa”, a spus primarul din Albesti.
in aceeasi se afla si primarul din Harsova, Tudor Nadrag. El a declarat ca microbuzul sau a fost repartizat unei primari PSD care nu are nevoie de el. Mai bine ii dau foc si il platesc din bani mei decat sa ii dau inapoi”, a spus si Nadrag.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*