Partidul Democrat-Liberal propune un candidat de valoare pentru Parlamentul Romaniei: Senol Zevri

Septembrie 2008, Bogdan Chirita

Administratie locala
Filiala Constanta a Partidului Democrat-Liberal (PD-L) si-a desemnat candidatii pentru alegerile pentru Parlamentul Romaniei care vor avea loc pe 30 noiembrie. PD-L isi propune cistigarea alegerilor si formarea guvernului.
Dupa cum se stie, alegerile parlamentare vor avea loc anul acesta dupa un sistem uninominal. in acest sens, pentru Camera Deputatilor, judetul Constanta a fost impartit in 10 zone, numite colegii, in care partidele vor avea, fiecare, cite un candidat, care se va lupta sa atraga voturile cetatenilor din acea zona si, eventual, sa devina reprezentantul lor in Camera Deputatilor.
Candidatul Partidului Democrat-Liberal pentru colegiul 2 din Camera Deputatilor este secretarul general al organizatiei judetene, domnul Senol Zevri. Colegiul 2 cuprinde urmatoarele localitati: Medgidia, Tortoman, Seimeni, Silistea, Mihail Kogalniceanu, Crucea, Pantelimon, Vulturu, Saraiu, Horia, Topalu, Ghindaresti, Ciobanu, Garliciu si Harsova.
Domnul Senol Zevri este tipul de politician de care Parlamentul Romaniei are nevoie: absolvent al Facultatii de Filosofie-Istorie din cadrul Universitatii Bucuresti si al Facultatii de Relatii Internationale din cadrul Scolii Nationale de Studii politice si Administrative, domnia sa si-a definitivat studiile in strainatate, respectiv in Olanda (Amsterdam), unde a obtinut un masterat in Relatii Internationale si Integrare Europeana, si Slovenia (Bled), unde a obtinut un MBA (Master of Business Administration). De asemenea, a efectuat stagii de pregatire si vizite de studii la Comisia Europeana din Bruxelles si Parlamentul European din Strasbourg, precum si la sediile ONU, NATO si Organizatiei Mondiale a Comertului din Geneva. A urmat cursuri in domeniul managementului general, negocierilor si managementului proiectelor.
Reporter: Domnule Senol Zevri, cum ati ajuns in politica?
SZ: intorcindu-ma in tara dupa absolvirea studiilor in strainatate, am avut o experienta extrem de neplacuta. Desi eram toba de carte, cu studii grele in spate, am stat aproape un an somer. Nu conta cine eram, ce stiam, pur si simplu nu aveam pile! Ca asa e in Romania! Asa ca am hotarit ca trebuie sa intru in politica, ca sa am si eu niste pile! Lasind gluma la o parte, am hotarit sa intru in politica ca sa fac astfel ca altii, oameni de valoare, sa nu pateasca ce am patit eu, sa incerc, dupa puterea mea, sa fac ca Romania sa fie o tara buna pentru toti, nu numai pentru cei cu relatii sau bani!
Reporter: si ati ales Partidul Democrat, actualul Partid Democrat-Liberalhellip;
SZ: Am ales Partidul Democrat pentru ca mi s-a parut ca este partidul cel mai serios si cel mai curat din tara, partidul care realmente incearca sa faca ceva bun pentru romani. Si vreau sa spun ca dupa 8 ani de cind sint membru al acestui partid, nu am avut nici un motiv sa-mi para rau de alegerea facuta: PD-L este partidul cel mai bun din Romania! in acest context, sint sigur ca primarii PD-L din zona, domnul Simion Vasile din Ghindaresti, doamna Matei Vasilica din Horia si domnul Nadrag Tudor din Harsova vor face treaba foarte buna si vor adduce prosperitate in localitatile lor. in ceea ce ma priveste, ei, dar si ceilalti primari din zona, pot conta pe sprijinul meu!
Un motiv pentru care am ales PD a fost si domnul Traian Basescu, care pe atunci era presedintele partidului. in PD tocmai avusese loc o schimbare la virf, venise Basescu in locul lui Petre Roman, iar domnul Basescu avea un mesaj de intinerire a clasei politice, de promovare a tinerilor si a oamenilor de valoare, in general, si acest mesaj m-a atras.
Reporter: Si acum, vreti sa candidati pentru Parlamentul Romaniei...
SZ: Asa este. Cred sincer ca prin pregatirea mea profesionala si intelectuala sint mult mai bun decit multi dintre actualii parlamentari si candidati. in plus, cei care ma cunosc stiu ca sint un om serios si corect, animat de cele mai bune intentii. Nu ma duc la Parlament sa ma imbogatesc, am o avere suficienta ca sa duc, eu si copii mei, o viata indestulatoare. Vreau sa fiu parlamentar ca sa pot folosi stiinta si cunostiintele pe care le am in slujba oamenilor, sa fac si eu ceva folositor pentru oameni.
in drumurile mele prin localitatile judetului, am vazut multi oameni necajiti, am vazut multa saracie si durere. Eu sint un baiat de la tara, am muncit din greu in gradina si pe cimp, alaturi de parinti, ca sa ne asiguram piinea zilnica. Nu am furat si nu am inselat pe nimeni, tot ce am, am obtinut prin munca cinstita. De aceea, ma doare cind vad cum cei care muncesc se chinuie de pe o zi pe alta, iar hotii si smecherii se joaca cu banii! Nu e normal. Ca parlamentar, voi incerca sa-i ajut pe cei cu nevoi si voi incerca sa ajut localitatile in care acestia traiesc. Adica, sa aduc bani pentru sosele, apa, canalizare, scoli, dispensare, sa aduc investitori care sa ofere posturi de munca bine platite si sa veghez ca oamenii sa fie aparati de abuzuri si nedreptati. Asta voi face ca parlamentar!
Reporter: Va multumim si va dorim succes!
SZ: Va multumesc si eu si ii asigur pe cetatenii din Medgidia, Tortoman, Seimeni, Silistea, Mihail Kogalniceanu, Crucea, Pantelimon, Vulturu, Saraiu, Horia, Topalu, Ghindaresti, Ciobanu, Garliciu si Harsova ca nu ii voi dezamagi! Ca parlamentar, voi avea grija sa le fie mai bine!

Album foto

 • Articole din editia din data de Septembrie 2008

 • Boala de putere sau cand interesele personale sunt mai presus de cele colective

  Administratie locala
 • Partidul Democrat-Liberal propune un candidat de valoare pentru Parlamentul Romaniei: Senol Zevri

  Administratie locala
 • Primii locuitori ai comunei Lumina sunt racordati la reteaua de gaze naturale.

  Administratie locala
 • Caminul cultural din Ciobanu va intra in reabilitare

  Administratie locala
 • Inaugurarea gradinitei in Nicolae Balcescu

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Au început lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Școala din localitatea Crîngu reabilitată cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucrările de reabilitare a grădiniței din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în Amzacea

  Administratie locala
 • Întârzieri nejustificate la construirea grădiniței din Ion Corvin

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771