Administrație locală

Scoala incepe in bune conditii la Garliciu

inlocuirea retelei de apa potabila, dotarea scolilor cu calculatoare, pietruirea si asfaltarea integrala a drumurilor, modernizarea terenului de sport si amenajarea unei sali de sport sunt obiective pe care primarul comunei Garliciu, Constantin Cimpoiasu, si-a propus sa le realizeze in acest mandat.
inceputul anului scolar gaseste astfel unitatile de invatamant din localitate in conditii foarte bune, dotate cu grupuri sanitare, apa potabila, mobilier nou si calculatoare performante. Primarul Cimpoiasu sustine ca scoala dispune de doua laboratoare de informatica: 34 de calculatoare au fost ofeirte de CJC, iar 20 de Inspectoratul Scolar Judetean. De asemenea, pe plan local au fost asigurate stocurile de combustibil, iar cladirile au fost dotate cu centrale termice.
Pentru buna desfasurare a activitatilor scolare, primarul a construit si o baza sportiva cu trei terenuri, in valoare de 2,2 miliarde lei. in prezent, doua dintre terenuri au fost deja construite, iar constructorii lucreaza din plin.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*