Gabriel Tatulescu, primarul localita539;ii Saligny: "Cetatenii s-au saturat de promisiuni. Eu am demonstrat ca se poate! "

9 Mai 2008, Bogdan Chirita

Administratie locala
in localitatea Saligny se desfasoara, in acest moment, mai multe proiecte benefice comunitatii. Este vorba de proiectul de canalizare la nivel de comuna, cumulat cu constructia unei gradinite in Stefan cel Mare. Am obligatia morala sa finalizez proiectele aflate in derulare. M-am implicat total in crearea legaturii dintre Centrala Nucleara Cernavoda si comunitatea locala si am solicitat din partea reprezentatilor companiei anumite programe sociale si compensatii in interesul comunitatii. Sunt motivat sa continui parteneriatul incheiat intre un investitor si comunitatea locala, in ceea ce priveste amenjarea a zece hectare de teren cu sere. Asteptam acordul conducerii Centralei Nucleare in ceea ce priveste distributia agentului termic.
Vreau sa duc mai departe si sa obtin surse de finantare pentru programul de impietruire a drumurilor comunale si de asfaltare a anumitor portiuni de drum”, a declarat primarul Gabriel Tatulescu, candidatul PSD la functia de edil. El a specificat ca la nivelul comunei Saligny se va construi o gradinita noua, un dispensar uman cu apartament de serviciu pentru medic, farmacie si cabinet stomatologic. in lucru este si proiectul unei instalatii-nocturne pentru terenul de sport. in Stefan cel Mare este in derulare programul de alimentare cu apa, ce prevede retele de polietilena, montarea de hidranti de incendiu pe toate strazile, reabilitarea bazinului de apa si forarea unui put. Tot aici se lucreaza la pietruirea drumului de acces la cimitir, instalatie-iluminat nocturna pentru terenul de sport, amenjarea unei noi gradinitie si retea de canalizare.
in Faclia intentionam sa schimbam toate retele de alimentare cu apa cu tevi de polietilena, sa pietruim drumurile de acces la cimitir, scoala si toate ulitele de pamant si sa implementam proiectul de canalizare”, a mai spus edilul.
Investitii realizate in Saligny
in mandatul 2004-2008, in satul Saligny s-a construit sediul Primariei, s-a realizat alimentarea cu apa si iluminatul public, construire altar de vara si clopotnita, reparatie anexe camin cultural. La capitolul invatamant, a fost achizitionat un mijloc de transport pentru elevii care faceau naveta intre Faclia- Saligny si Stefan cel Mare-Saligny, alimentarea cu apa a celor trei scoli si a gradinitelor. Modernizarea utilitatilor in unitatile de invatamant din Saligny si Faclia si a gradinitelor cu grupuri sanitare, incalzire centrala, montare geamuri termopan si parchet in toate salile de clasa. La scoala Saligny a fost turnat asfalt pe terenul de sport, care a fost dotat cu porti si panouri de baschet. De asemenea, scoala a fost dotata cu hazna ecologica si statie de epurare. Cetatenii au fost conectati la reteaua de alimentare cu apa potabila si au fost montate gratuit apometre.
Investitii realizate in Stefan cel Mare
Marirea cimitirului parohiei, pietruirea integrala a drumurilor, construire casa parohiala, aflat in acest moment la rosurdquo;.
Investitii realizate in Faclia
Alimentare cu apa, reparatie capitala caminul cultural marirea cimitirului parohiei, constructia de garduri noi, reparatie capitala dispensar, construire baza sportiva.

Album foto

 • Articole din editia din data de 9 Mai 2008

 • Modernizarea Silistei prin accesarea fondurilor europene

  Administratie locala
 • Gabriel Tatulescu, primarul localita539;ii Saligny: "Cetatenii s-au saturat de promisiuni. Eu am demonstrat ca se poate! "

  Administratie locala
 • Ion Oprea, primarul localita539;ii Sacele: "Sa continuam impreuna proiectele incepute"

  Administratie locala
 • Gradinita din Cochirleni a fost modernizata

  Administratie locala
 • Ioan Herdean: "Vreau sa facem din Istria o oaza de bunastare si eleganta"

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Proiect pentru construirea unei piețe de pește în Pecineaga

  Administratie locala
 • Amenajare loc de joacă în centrul orașului Negru Vodă

  Administratie locala
 • Capelă mortuară în localitatea Mireasa

  Administratie locala
 • Toate drumurile de pământ din localitatea Comana vor fi pietruite

  Administratie locala
 • Instituțiile de învățământ din Ciobanu pregătite pentru noul an școlar

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771