Ion Oprea, primarul localita539;ii Sacele: "Sa continuam impreuna proiectele incepute"

9 Mai 2008, Bogdan Chirita

Administratie localaCandidatul PNL la Primaria Sacele, primarul Ion Oprea, sustine ca s-a inscris in cursa pentru functia de edil, in primul rand pentru continuarea proiectelor incepute. Oamenii au incredere in puterea mea de munca si in experienta dobandita in timp. in tot ce intreprind am atentia indreptata catre oameni. Am incercat sa realizam investitii in toate domeniile: sanatate, invatamant, sport, culte, infrastructura. Am realizat astfel o farmacie, cabient stomatologic, am reabilitat si modernizat caminul cultural, unitatea de invatamant, care a fost dotata cu incalzire centrala. Reteaua de apa a fost extinsa si s-a realizat un teren de sport ultramodern.. La capitolul infrastructura s-a realizat impremeabilizarea drumului principal in lungime de 3 kilometri, s-a amenjat o statie de carburant, un releu de telefonie, s-au montat statii peitonale si s-au introdus televiziunea prin cablu si telefonia fixa”, a declarat primarul Ion Oprea. in ceea ce priveste obiectivele in lucru, Oprea va continua construirea bisericii, reabilitarea iluminatului public, iluminarea cimitirului, reabilitarea drumurilor din partea nordica a localitatii, dar si implementarea programului de poduri, podete si punti pietonale. Totodata, in satul Traian se va introduce cablu TV si telefonie fixa.
La capitolul proiecte de viitor, el a inclus finalizarea asfaltarii tuturor drumurilor, modernizarea bazei sportive a Asociatiei Sportive Vointardquo;-aflata in primele locuri in clasamentele judetene. in Zona garsonierelor din IAS Sacele vrem sa amenjam grupuri sanitare si sa extindem iluminatul public si reteaua de apa. Mai mult, intentionam sa oferim batranilor ajutoare financiare, cu ocazia implinirii a 70-80 de ani. Pentru tineri doresc sa continui programul de lotizare si acordare a loturilor de casa tinerilor, nu mai putin de 500 metri patrati, respectiv 50 de terenuri. Fiind aproape de tineri, vreau sa creez toate conditiile pentru distractie si petrecerea timpului liber: amenajarea centrului localitatii, a unui parculet, dar si sa oferim sprijin tinerilor casatoriti”, a mai spus candidatul PNL la Primaria Sacele, Ion Oprea, in final.

Album foto

 • Articole din editia din data de 9 Mai 2008

 • Modernizarea Silistei prin accesarea fondurilor europene

  Administratie locala
 • Gabriel Tatulescu, primarul localita539;ii Saligny: "Cetatenii s-au saturat de promisiuni. Eu am demonstrat ca se poate! "

  Administratie locala
 • Ion Oprea, primarul localita539;ii Sacele: "Sa continuam impreuna proiectele incepute"

  Administratie locala
 • Gradinita din Cochirleni a fost modernizata

  Administratie locala
 • Ioan Herdean: "Vreau sa facem din Istria o oaza de bunastare si eleganta"

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Lucrările de extindere a școlii din Lespezi continuă

  Administratie locala
 • Proiecte de anvergură pentru dezvoltarea comunei Pantelimon

  Administratie locala
 • Saraiu, o comună europeană

  Administratie locala
 • Localitățile Dorobanțu și Nicolae Bălcescu vor avea piețe moderne

  Administratie locala
 • Marcela Rădulescu: „Vreau să construiesc pentru comuna mea, pentru oamenii și copiii din comunitatea Ion Corvin!!!”

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771