Primaria municipiului Medgidia acorda Bursa de merit Medgidia

Decembrie 2006, Bogdan Chirita

Administratie locala


Primaria municipiului Medgidia acorda din primavara anului 2006 burse de merit tinerilor merituosi din Medgidia, pentru continuarea studiilor preuniversitare si universitare. Bursele Medgidia se acorda pe perioada cursurilor scolare, inclusiv pe timpul pregatirii si sustinerii examenului de bacalaureat sau de diploma, pe perioada practicii in productie, precum si pe perioada vacantelor de iarna si primavara.
Pentru invatamantul preuniversitar, se acorda 10 burse in valoare de 150 ron/luna iar pentru invatamantul universitar, 5 burse in valoare de 300 ron/ luna.
Bursa de merit Medgidia, a fost infiintata la initiativa primarului Dumitru Moinescu pentru sustinerea tinerilor cu rezultate foarte bune la invatatura dar care din cauza situatiei financiare se afla in imposibilitatea continuarii studiilor. Criteriile pe baza carora sunt acordate aceste burse sunt: domiciliul in Medgidia, venitul net lunar pe membru de familie mai mic sau egal cu 200 RON, atitudine corecta in institutia de invatamant care trebuie sa fie una de stat si fara taxa, premii obtinute la olimpiadele nationale/internationale, premii obtinute la concursuri internationale, media generala in anul scolar precedent peste 9.
Activitatile extrascolare (publicatii editate, expozitii, competitii sportive, festivaluri de muzica si dans, alte activitati) vor constitui de asemenea un criteriu important in selectia solicitantilor.
La sfarsitul fiecarui semestru, beneficiarul Bursei Medgidia va prezenta dovada frecventarii orelor de curs, cea privind situatia scolara si veniturile realizate de sustinatorii legali.
Bursele Medgidia sunt suportate din bugetul local iar plata acestora se face pentru elevi in numerar de la Casieria Primariei, camera 16 iar pentru studenti in cont bancar deschis la BCR sau card de debit eliberat de BCR.
Pentru anul scolar/universitar 2006-2007, Primaria Medgidia va acorda Bursa de merit Medgidia urmatorilor elevi/studenti: Steflea Daniela, Puscasu Andra si Benghia Iuliana de la Liceul Nicolae Balcescu, Neacsu Mihaela de la scoala Lucian Grigorescu, Scoverdea Alina, Dulgheru Ileana Sinziana de la Colegiul Nicolae Titulescu, Pana Anamaria de la Colegiul National Pedagogic Constantin Bratescu, Patea Elena Oana de la Universitatea Ovidius Constanta , Buhus Madalina Universitatea Bucuresti.


Album foto

 • Articole din editia din data de Decembrie 2006

 • Administratiile locale cauta fonduri pentru gestionarea sistemului de invatamint

  Administratie locala
 • PROIECTE DE HOTAR┬RE APROBATE LA SEDINTA ORDINARA A CONSILIULUI LOCAL CERNAVODA

  Administratie locala
 • SEMINARUL DE LA CNE CERNAVODA

  Administratie locala
 • SARBATOAREA ZIELEI NATIONALE A ROM┬NIEI LA CERNAVODA

  Administratie locala
 • Primaria municipiului Medgidia acorda Bursa de merit Medgidia

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Prim─âria Tuzla suspend─â programul de lucru cu publicul

  Administratie locala
 • Au ├«nceput lucr─ârile de asfaltare ├«n comuna Mircea Vod─â

  Administratie locala
 • ╚ścoala din localitatea Cr├«ngu reabilitat─â cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucr─ârile de reabilitare a gr─âdini╚Ťei din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au ├«nceput lucr─ârile de asfaltare ├«n Amzacea

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771