Primaria Medgidia - Transparenta - Deschidere - Respect pentru cetateni

29 Februarie 2008, Bogdan Chirita

Administratie locala
Primaria Medgidia - Transparenta - Deschidere - Respect pentru cetateni
in sedinta consiliului local de saptamana trecuta, au fost prezentate si rapoartele privind organizarea celor doua evenimente importante ale Medgidiei, Panairul si Festivalul Dan Spataru.
Consilierul local Mircea Pintilie este sceptic in privinta alocarii fondurilor pentru organizarea acestor evenimente, cu toate ca acestea au fost aprobate de catre Consiliul local in proiectul de buget pentru anul 2007.
La Primaria Medgidia din iulie 2004 exista transparenta deschidere si respect pentru cetateni. Stimati cetateni, va prezentam chletuielile reale privind organizarea celor doua evenimente.

in baza HCL 365/2006 privind Bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2007, la capitolul cultura 6702, art. 203030 pentru organizarea festivalului DanS a fost alocata suma de 303.256 lei.
Contributia Consiliului Local a fost de 282.963 lei iar 63.500 lei au fost sponsorizari .
Festivalul de la Medgidia este al doilea din tara unde se canta cu orchestra. Editia de anul trecut a fost un succes, festivalul a fost promovat si difuzat in intreaga tara de postul TV Romantica, postul Radio Romania. Locuitorii Medgidiei dar si iubitorii muzicii din Constanta, Cernavoda si alte localitati vecine si-au incantat inimile cu muzica adevarata.
Panairul de la Medgidia a reinviat o veche traditie a dobrogenilor. Panairul nu a insemnat doar muzica si dans, a insemnat solidaritatea cu cei in nevoie, promovarea talentelor din Medgidia prin expozitii de carte, expozitii de pictura, premierea cetatenilor, premierea tinerilor cu rezultate deosebite, premierea sportivilor, spectacole de balet, spectacole de teatru.
Am organizat concursuri pentru persoanele varstnice, concurs Cel mai frumos bloc, Cea mai frumoasa casa, concursuri de grafitii, concursuri sportive, concursuri pentru copii. Am implicat tinerii, copiii, cadrele didactice, persoanele varstnice, intreaga comunitate. Am aratat lumii intregi ce inseamna o comunitate unita. Am avut o buna comunicare cu massmedia din intreaga tara, manifestari ale Panairului au putut fi vizionate de intreaga tara prin canalele ProTV, Antena 1, Prima TV, TVR1.
Ziare centrale au scris despre manifestarile panairului iar posturi de radio locale si nationale au transmis stiri despre acest eveniment.
De asemenea, postul local TV a transmis in direct spectacolele muzicale care s-au desfasurat de panair.
Panairul a costat 265.628 lei dintre care 11.500 lei au fost sponsorizari.
Organizarea unor astfel de evenimente a insemnat munca in echipa, seriozitate, responsabilitate, competenta, colaborare si a adunat reprezentanti de la mai multe institutii din oras Politia comunitara, Politia municipala, Pompierii, Jandarmii, Casa de cultura a sindicatelor, Clubul sportiv scolar, unitatile de invatamant, Clubul pensionarilor, Casa Armatei, UDTTMR, UDTR, diverse societati care au sponsorizat actiunile.

Stimati cetateni, ACESTEA SUNT DATELE REALE NU CELE PE CARE LE VEHICULEAZA UNELE PERSOANE NEINFORMATE.

Album foto

 • Articole din editia din data de 29 Februarie 2008

 • Front comun pnetru salvarea speciilor protejate

  Administratie locala
 • Motiunea PSD "cresterea preturilor", adoptata in Senat

  Administratie locala
 • Instalatia de apa din Rasova, aproape de inaugurare

  Administratie locala
 • Drumuri fara noroaie in Negureni, Faurei si Tudor Vladimirescu

  Administratie locala
 • Balul Primaverii, la Saligny

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședința ordinară a lunii octombrie, desfășurată în municipiul Medgidia

  Administratie locala
 • Amenajare stadion și bază sportivă în Tuzla

  Administratie locala
 • Strada Școlii și strada Bisericii din localitatea Răzoarele vor fi asfalate

  Administratie locala
 • Toamnă bogată în lucrări la Cobadin

  Administratie locala
 • Construire pasarelă pietonală în Peștera

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771