Sitirile editiei din data de 15 Octombrie, 2006

Pieton accidentat in pe strada Decebal din Medgidia

15 Octombrie 2006, Bogdan Chirita

SocialUn barbat de 79 de ani a fost accidentat marti 17 octombrie, in jurul orei 12.00, pe str. Decebal din Medgidia, in imediata apropiere a sediului primariei. Soferul unei autoutilitare marca Ford, cu nr.

Medgidia se pregateste de Panair

15 Octombrie 2006, Bogdan Chirita

Administratie localaPrimaria municipiului Medgidia va organiza in perioada 23 29 octombrie Panairul Medgidiei, sarbatoare traditionala a medgidienilor. Pe vremuri, Medgidia era locul unde se intalneau negustori din toate zonele tarii, unde se incheiau targuri dar nu numai atat. Mai era locul unde se manca pastrama, se bea vin si braga, unde rasunau tipetele din lanturile si caluseii ce se roteau. Aici se intalneau oamenii nu numai pentru comert ci si pentru distractie.

Managementul deseurilor in atentia administratiei locale din Medgidia

15 Octombrie 2006, Bogdan Chirita

Administratie localaPrimaria municipiului Medgidia va realiza un sistem de management integrat al deseurilor in parteneriat cu 22 de localitati din judet printre care amintim Cernavoda, Tortomanu, Mircea Voda, Castelu, Poarta Alba, Baneasa, Saligny.

Iubitorilor de baschet din Medgidia li se pregateste o surpriza !

15 Octombrie 2006, Bogdan Chirita

Administratie localaPrimaria municipiului Medgidia prin Directia de dezvoltare a obtinut de curand finantarea unui proiect intitulat Educatie prin Sportrdquo;. Fondurile au fost asigurate de Federatia Romana de Baschet prin Agentia Nationala pentru Sport si Primaria Medgidia si au fost destinate achizitionarii a 15 de panouri de baschet. Proiectul se adreseaza copiilor, adolescentilor dar si iubitorilor de baschet, de sport in general pentru ca se vor amplasa panouri cu dimensiuni normale pentru fiecare categorie de varsta.

Dezvoltarea orasului in dezbaterea consilierilor locali

15 Octombrie 2006, Bogdan Chirita

Administratie localaConsiliul local Medgidia se va intruni joi 19 octombrie in sedinta ordinara din aceasta luna, pentru a dezbate cele 23 de proiecte de hotarari initiate de primarul Dumitru Moinescu. Dintre proiectele aflate pe ordinea de zi, mentionam aprobarea vanzarii prin licitatie publica in vederea construirii de locuinte individuale a unor suprafete de teren de 300 mp fiecare, amplasate in str.

O noua filiala Valea Dacilor

15 Octombrie 2006, Bogdan Chirita

Administratie localaDe ziua Medgidiei, in septembrie 2006, s-a petrecut un eveniment cultural deosebit atat pentru locuitorii din Valea Dacilor, cat si pentru Biblioteca Municipala Medgidia. A fost inaugurata filiala Valea Dacilor, care constituie totodata a-2-a filiala a Bibliotecii Municipale Medgidia.

PROGRAMUL PANAIRULUI MEDGIDIEI 23-29 OCTOMBRIE

15 Octombrie 2006, Bogdan Chirita

Administratie locala Luni 23 octombrie Ora 9.00 Expozitie de produse agricole in pietele din zonele Nord, Centru, Orasul Nou.Ora 10.00 Ceremonial de inaltare a insemnelor sarbatorii.-arborarea drapelului Romaniei, stema Medgidiei, icoana Sf.

AU FOST DISTRUSE 10 TONE DE PRODUSE CONTRAFACUTE

15 Octombrie 2006, Bogdan Chirita

ActualitateMii de produse contrafacute, pantofi si tricouri inscriptionate cu marci internationale, care conform preturilor de catalog valorau peste 600.000 de euro, au fost distruse de autoritati, joi , 12 Octombrie ac, la fabrica Lafargerdquo; din Medgidia.

PROIECTE DE VIITOR PENTRU CERNAVODA

15 Octombrie 2006, Bogdan Chirita

Administratie localaIn urma cu cativa ani, in presa locala aparea un articol despre zona lotizare Seimeni Nord din orasul Cernavoda, numit "Satul lipsit de electrificare". Dupa anul 2002 s-a executat alimentarea cu apa a zonei, precum si instalatia de canalizare.

STRATEGIA DE DEZVOLTARE ZONALA G.A.L

15 Octombrie 2006, Bogdan Chirita

Administratie localaInstitutia Prefectului - Judetul Constanta, impreuna cu Oficiul Teritorial Constanta al Intreprinderilor Mici si Mijlocii si de Cooperatie, a demarat incepand cu 21 septembrie 2006., o actiune ce consta in deplasari in teritoriu la sediile Grupurilor de Actiune Locala din judet, avand ca scop realizarea Strategiei de Dezvoltare zonala G.

Trei handicapati din Medigidia isi cer portia de viata

15 Octombrie 2006, Bogdan Chirita

ReportajeTrei cazuri speciale ale persoanelor cu handicap au fost prezentate la inceputul acestei saptamani la Medgidia Teodor Poteaca are 59 de ani a suferit in urma cu ceva ani un accident cerebral Din cauza deficientelor grave, omul abia se poate deplasa avand permanenta nevoie de sprijinul sotiei sale in urma expertizei efectuata in urma cu cativa ani, Teodor Poteaca a fost incadrat la gradul II de handicap, cu obligatia de a se prezenta in fiecare an la Comisia de expertiza a persoanelor cu handicap in august a.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771