Sitirile editiei din data de 7 Septembrie, 2007

Sistemul de distributie al apei potabile din Baneasa a fost reabilitat

7 Septembrie 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaAdministratia locala de la Baneasa a finalizat lucrarile la sistemul de distributie a apei potabile. Acestea au constat in principal in inlocuirea conductei principale, de 800 de metri, care era din azbociment si veche de peste 50 de ani.

Drum accesibil catre Cetatea Adamclisi

7 Septembrie 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaOdata cu apropierea anului scolar, administratia locala de la Adamclisi a finalizat lucrarile de reabilitare si igienizare a scolii din Zorile. Igienizarea a vizat atat interiorul cat si exteriorul scolii, iar reabilitarea a constat in realizarea unor grupuri sanitare noi cu fosa septica si in montarea unei centrale termice cu consum de combustibil solid.

Cetatean turc, decedat in imprejurari suspecte

7 Septembrie 2007, Bogdan Chirita

ReportajeLucrarii Serviciului de urgenta 112 au fost sesizati pe data de 1 septembrie a.c. cu privire la decesul suspect al unui barbat in varsta de 79 de ani. Echipa operativa, deplasata la fata locului a constatat ca persoana decedata este cetateanul de etnie turca, Yagibol Fahrettin, cu domiciliul in orasul Kusadasi-Turcia.

Picturi consacrate la Muzeul de Arta "Lucian Grigorescu"

7 Septembrie 2007, Bogdan Chirita

CulturaMuzeul de Arta Lucian Grigorescurdquo; din Medgidia gazduieste in aceasta perioada expozitia internationala, tabara de vara. Evenimentul este la cea de-a patra editie si este organizat in fiecare an pe perioada verii.

La 82 de ani, un batran a furat pasarile vecinului

7 Septembrie 2007, Bogdan Chirita

SocialUn batran in vartsa de 82 de ani din Castelu este cercetat in stare de libertate de oamenii legii din localitate, dupa ce a sustras din gradina vecinilor mai multe pasari. Pe 24 august, in jurul orelor 09.

Autoritatile locale, instruite in problema gestionarii deseurilor

7 Septembrie 2007, Bogdan Chirita

ActualitatePeste 80 de persoane, reprezentanti ai autoritatilor de mediu si administratiei publice locale din Regiunea 2 Sud Est vor participa in perioada 10-12 septembrie la programul de instruire privind Metodologia de Elaborare a Planurilor Regionale de Gestionare a Deseurilor.

DREPTUL LA RAZVRATIRE SI RENUNTARE

7 Septembrie 2007, Bogdan Chirita

CulturaDupa Revolutia din 1989 cand am avut dreptul la razvratire lirica avand ca subiect starea societatii romanesti s-a indreptat spre alte orizonturi.Cosmin Stefanescu, poet ce debuteaza cu volumul Sange balcanic”, Editura Amurg sentimental, Bucuresti, 2007 isi indreapta gandul si versul si spre acest aspect dintr-un instinct primarrdquo; de a spune lucrurilor pe numerdquo;.

Invitatie la circ pentru copiii din Fermele 1-3 Partizanu

7 Septembrie 2007, Bogdan Chirita

CulturaPeste 30 de copii cu varste cuprinse intre 13 si 18 ani, ce provin de la Fermele 1-3 Partizanu, au fost invitatii Primariei Municipiului Medgidia si a membrilor PD, la o reprezentatie a circului Eurostar.

Poarta Alba risca sa fie inundata din cauza intarzieii unui ordin de la Bucuresti

7 Septembrie 2007, Bogdan Chirita

ReportajeLa inceputul acestei saptamani judetul Constanta a fost victima ploilor si a vanturilor puternice. Mai multe localitati au fost afectate de ploile torentiale ce au cazut in ultima perioada. Printre localitatile care au resimtit din plin efectele ploilor se numara si Poarta Alba unde opt gospodarii au fost grav afectate.

CNA avertizeaza: "Somnul parintilor naste monstri"

7 Septembrie 2007, Bogdan Chirita

ReportajeCampanie de constientizare a parintilor privind pericolul reprezentat de programele de televiziune nepotrivite pentru dezvoltarea fizica, mentala si morala a copiilor a fost lansata de catre Consiliul National al Audiovizualului (CNA).

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771