Sitirile editiei din data de 1 Noiembrie, 2021

Infrastructura educațională în atenția primarului Tudorel Gurgu

Noiembrie 2021, Bogdan Chirita

Administratie localaPreșcolarii și elevii din comuna Ciobanu vor avea posibilitatea să studieze în instituții moderne. Administrația locală a depus la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”, un proiect pentru reabilitarea energetică a a grădiniței și a școlii vechi.

Primăria Albești vrea să modernizeze drumurile din comună

Noiembrie 2021, Bogdan Chirita

Administratie localaConsilierii locali s-au reunit în ședință de consiliu extraordinară și au aprobat cererea de finanțare și devizul general aferent obiectivului de investiții – Modernizare drumuri de interes local în comuna Albești, județul Constanța.Cererea de finanțare a fost depusă de autoritățile locale în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny.  Proiectul - Modernizare drumuri de interes local în comuna Albești, județul Constanța – presupune asfaltarea drumurilor publice pe o lungime de 4684 metri liniari dar și lucrări pentru asigurarea accesului la proprietăți.

Planuri pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale în Cerchezu

Noiembrie 2021, Lacramioara Chirita

Administratie localaPrimarul Ștefan Chelaru a inițiat un proiect de hotărâre ce are ca scop accesarea fondurilor necesare pentru realizarea sistemului de distribuție a gazelor naturale în comuna Cerchezu.Dorind să ofere condiții de trai cât mai bune locuitorilor dar și accesul la servicii de utilitate publică, administrația locală a realizat încă din anul 2019 studiul de fezabilitate pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale la nivelul comunei.

Planuri pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale în Cerchezu

Noiembrie 2021, Lacramioara Chirita

Administratie locala

Primăria Saligny a solicitat fonduri guvernametale pentru dezvoltarea comunei

Noiembrie 2021, Bogdan Chirita

Administratie localaPrimăria Saligny a depus la începutul lunii noiembrie trei cereri de finanțare la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în cadrul programului Național de Investiții Anghel Saligny.

Două străzi din Dumbrăveni vor fi asfaltate

Noiembrie 2021, Bogdan Chirita

Administratie localaPrimarul Stelian Clinciu a semnat, în luna noiembrie, contractul privind execuția lucrărilor de asfaltare a două străzi din localitatea Dumbrăveni. Investiția se realizează cu fonduri de la bugetul local.

Pași importanți pentru înființarea substației de ambulanță din Mihai Viteazu

Noiembrie 2021, Lacramioara Chirita

Administratie localaConsilierii locali din Mihai Viteazu s-au reunit la sfârșitul lunii în ședință ordinară pentru a dezbate proiectele de hotărâre inițiate de primarul Gheorghe Grameni, unul dintre acestea vizează înființarea substației de ambulanță din localitate.

Un altfel de after-school pentru elevii din Siliștea

Noiembrie 2021, Lacramioara Chirita

EducatiePornind de la premisa că și copiii din mediul rural merită să învețe având la dispoziție materiale și resurse didactice de calitate, primarul Mihai Soare și-a propus amenajarea unui centru after school în cadrul școlii din Țepeș Vodă.

Proiecte pentru asfaltarea a peste 11 kilometri de drumuri în Săcele

Noiembrie 2021, Bogdan Chirita

Administratie localaLa începutul lunii noiembrie, autoritățile locale din Săcele au depus la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny, două proiecte pentru modernizarea infrastructurii rutiere din localitate.

Daruri pentru copiii din Târgușor cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Noiembrie 2021, Bogdan Chirita

Administratie localaAutoritățile locale din Târgușor se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă, mai exact primarul Mădălina Negru a inițiat un proiect de hotărâre pentru acordarea unor daruri preșcolarilor și elevilor din comună.

Corpul C1 al Liceului tehnologic Nicolae Dumitrescu din Cumpăna va fi modernizat

Noiembrie 2021, Lacramioara Chirita

Administratie localaÎn ultimii ani, administrația locală a investit în dezvoltarea infrastructurii educaționale, astfel instituțiile de învățământ au fost modernizate iar preșcolarii și elevii din Cumpăna studiază în săli de clasă moderne și având la dispoziție materiale didactice de calitate.

Ședință extraordinară la Cogealac

Noiembrie 2021, Bogdan Chirita

Administratie localaConsilierii comunei Cogealac au fost convocați în ședință extraordinară, la începutul acestei luni. Pe oredinea de zi au fost dezbătute trei proiecte. În temeiul prevederilor art.133, alin.(2), art. 134 din OUG nr.57/2019 privind Codul Administrativ și în baza Dispoziției nr.134 / 04.ll.2021 s-a convocat Consiliul Local Cogealac luni, 08 noiembrie 2021, ora 9.00, în sedință extraordinară la sediul Primăriei Comunei Cogealac, localitatea Cogealac, strada Gării, nr.

13 medalii pentru sportivele de la CS Victoria Cumpăna, la ultimele trei competiții de gimnastică ritmică din acest an

Noiembrie 2021, Lacramioara Chirita

SportLuna aceasta s-au desfășurat la Brașov ultimele trei competiții din acest an, la gimnastică ritmică. Evenimentul a fost organizat de Federatia Romana de Gimnastica Ritmica împreună cu ACS Ritmic Aly Gym, Primăria Municipiului Braşov și Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane Brașov.

300 de lămpi de tip led au fost montate în comuna Mircea Vodă

Noiembrie 2021, Lacramioara Chirita

Administratie localaLuna aceasta a fost finalizat proiectul privind modernizarea sistemului de iluminat public din comună. Fondurile pentru această investiție au provenit de la Administrarea Fondului de Mediu (AFM). Autoritățile locale au accesat Programul privind sprijinirea eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public.„Proiectul de modernizare a iluminatului public la nivelul comunei, prin care au fost montate 300 de lămpi de tip led, a fost finalizat.

Manuale auxiliare pentru toți preșcolarii și elevii din comuna Lumina

Noiembrie 2021, Bogdan Chirita

EducatieConsilierii locali au aprobat, în cadrul ședintei din luna septembrie,  alocarea de fonduri din bugetul local în vederea achiziționării de manuale auxiliare școlare pentru preșcolarii și elevii școlilor din comuna Lumina.

Lucrările la piața de pește din Pecineaga, în grafic

Noiembrie 2021, Lacramioara Chirita

Administratie localaInvestițiile prind contur în comuna Pecineaga. Autoritățile locale au atras în ultimii ani atât fonduri guvernamentale cât și europene pentru dezvoltarea comunei. În ediția trecută a publicației v-am prezentat situația lucrărilor din cadrul proiectului privind construirea dispensarului medical. De această dată vă vom informa despre investiția privind construirea pieței de pește.

Sistemul de iluminat public din Darabani și Vâlcelele va fi modernizat

Noiembrie 2021, Lacramioara Chirita

Administratie localaAutoritățile locale continuă proiectul de modernizare a iluminatului public la nivelul orașului. Cu fonduri obținute de la Administrarea Fondului de Mediu, prin accesarea Programului privind sprijinirea eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public vor fi montate în localitățile Darabani și Vâlcelele, 310 de lămpi de tip led dar și un sistem de dimare/telegestiune.

Proiect pentru asfaltarea a 5 kilometri de străzi în Castelu

Noiembrie 2021, Lacramioara Chirita

Administratie localaPrimăria Castelu a depus la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, o cerere de finanțare pentru un proiect ce are ca scop dezvoltarea infrastructurii rutiere, mai exact pentru asfaltarea a aproximativ 5 kilometri de străzi.La începutul lunii consilierii locali s-au reunit în ședință extraordinară de îndată pentru a dezbate trei proiecte de hotărâre inițiate de primarul Nicolae Anghel.

ANUNȚ LICITAȚIE PUBLICĂ COMUNA PEȘTERA

Noiembrie 2021, Bogdan Chirita

AnunturiCOMUNA PEȘTERAANUNȚ LICITAȚIE PUBLICĂ Primăria comunei Peștera, cu sediul în localitatea Peștera, str. Izvorului nr. 25, comuna Peștera, județul Constanța, organizează în data de 26.11.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771