Sitirile editiei din data de 6 Iulie, 2007

3 saptamani pana la lansarea primelor licitatii pentru proiectele finantate prin Programul Operational Regional

6 Iulie 2007, Bogdan Chirita

ActualitateMarti, 3 iulie, a avut loc o intalnire informala cu presa pe tema Programului Operational Regional organizata de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor. La aceasta reuniune, ministrul dezvoltarii, Laszlo Borbely si dl.

Guvernul generos la rectificarea bugetara

6 Iulie 2007, Bogdan Chirita

ActualitateGuvernul a adoptat vineri, 29 iunie, printr-o Ordonanta de Urgenta, rectificarea bugetului de stat pe anul 2007, cele mai importante fonduri fiind alocate domeniului agriculturii pentru finantarea campaniei agricole din toamna acestui an, pentru completarea fondurilor comunitare aferente celor 1.

Agentia locala de ocupare a muncii Medgidia anunta locurile de munca vacante

6 Iulie 2007, Bogdan Chirita

SocialLacatus mecanic la Kalteco Constanta ( tel. 632249 ); Tehnomecanica ( tel. 822720); HULSIB SRL ( tel. 0788 704 332 )Patiser si cofetar la Speranta Prod SRL pe strada Dezrobirii zona IMUMSudor CO2 la Mado Prod SRL ( tel.

Conferinta Internationala - Fondurile structurale si de coeziune pentru Romania

6 Iulie 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaPrimarul municipiului Medgidia domnul Dumitru Moinescu participa in perioada 12 13 iulie la Conferinta internationala Fondurile structurale si de coeziune pentru Romania care se desfasoara la Bucuresti.

Primaria Medgidia a inceput reparatiile capitale la drumuri

6 Iulie 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaRecent, Primaria Medgidia a inceput lucrarile de ranforsare a drumurilor din Medgidia, drumuri grav afectate din cauza traficului masinilor de mare tonaj care traverseaza orasul.Lucrarile au inceput cu strazile Calugareni, Romana, Stefan cel Mare, Ion Creanga si vor continua cu strazile Republicii, str.

Proiect de extindere prin mansardare si reabilitare a gradinitei nr. 4 din Medgidia

6 Iulie 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaPrimaria Municipiului Medgidia va realiza in aceasta vara lucrarea de extindere prin mansardare si reabilitare a gradinitei cu orar prelungit nr. 4 situata pe strada Rahovei.Investitia consta in extinderea prin supraetajare si reabilitare a corpului de cladire deja existent, in vederea realizarii unei cladiri care sa corespunda atat din punct de vedere al normelor in vigoare referitoare la spatii cu destinatia invatamant prescolar cat si al necesitatilor de scolarizare ale comunitatii.

Proiecte importante la Deleni

6 Iulie 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaAdministratia locala de la Deleni isi continua proiectele rpin care se urmareste dezvoltarea comunei si asigurareaunui trai cat mai bun pentru locuitorii acesteia. Tocmai de aceea, saotamana aceasta a avut loc licitatia prin care o firma a castigat luvcrarea ce urmareste construirea unei noi scoli.

Igienizarea scolilor in Ciocarlia

6 Iulie 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaOdata cu luarea vacantei administrtia locala de la Ciocarlia a inceput igienizarea scolilor. Este vorba despre lucrari de igienizare la cele 5 scoli si 2 gradinite din toata comuna. Lucrarile constau in zugravirea interiorului si exteriorului si toate celelate actiuni de igienizare. La scoala din Ciocarlia de Sus se va monta parchet, se va igieniza si se va face deratizarea intregii scoli, pentru scoala din Ciocarlia de Jos s-a obtinut de la Guvernul Romaniei o finantare de 5,5 miliarde delei, bani ce vor fi folositi pentru schimbarea acoperisului, se va monta o centrala termica proprie, se vor amenaja 6 grupuri sanitare interioare si va fi dotata cu mobilier nou.

Agregat frigorific la Centrul Medical Baneasa

6 Iulie 2007, Bogdan Chirita

ReportajeCentrul medical de la Baneasa a solicitat administratiilor locale din zona si anume Baneasa, Lipnita, Dobromir, Oituz, Oltina si Ion Corvin, printr-o adresa oficiala acordarea unui suport material in valoare de 5.

Scoala noua la Cuza-Voda

6 Iulie 2007, Bogdan Chirita

ActualitateSaptamana aceasta in localitatea Cuza-Voda a avut loc licitatia ce vizeaza castigarea unei lucrari de extindere si reabilitare a scolii din comuna. Zilele acestea urmeaza sa se incheie contractul cu firma castigatoare S.

Excursii pentru copiii premianti din Aliman

6 Iulie 2007, Bogdan Chirita

SocialCa in fiecare luna, Consiliul local Aliman s-a intrunit in sedinta ordinara ce a avut loc joi, 28 iunie, pentru a vota cele doua puncte de pe ordinea de zi. Unul dintre acestea a reprezentat aprobarea proiectului de inlocuire a conductei de apa potabila in localitatile Aliman si Dunareni.

Camin pentru elevii de la Grup Scolar Castelu

6 Iulie 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaAdministratia locala de la Castelu a organizat zilele trecute o licitatie prin care o firma constructoare sa termine lucrarea la caminul de la Grup Scolar Castelu. Cladirea are patru etaje si este o lucrare deosebit de dificila din punct de vedere tehnic.

Reteaua de apa de la Adamclisi sub patronatul RAJA

6 Iulie 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaAdministratia locala de la Adamclisi a aprobat in ultima sedinta de consiliu un proiect ce urmeaza a aduce beneficii localitatii. Este vorba despre un proiect de hotarare prin care prin care sistemul de apa potabila din Adamclisi si Zorile sa treaca sub administratia Regiei Autonome Judetene De Apa Constanta.

Cursul leului a urcat la cel mai inalt nivel din ultimii cinci ani

6 Iulie 2007, Bogdan Chirita

ActualitateLeul a urcat, in aceasta saptamana, la cea mai inalta cotatie a ultimilor cinci ani fata de moneda europeana, de 3,1112 lei/euro, ca efect al unui joc speculativ in care investitorii straini mai intai au vandut euro si apoi si-au incasat profiturile, sustin dealerii bancari.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771