Sitirile editiei din data de 29 Iunie, 2007

Persoanele nevoiase vor putea avea de acum gaze naturale.

29 Iunie 2007, Bogdan Chirita

Socialin sedinta ordinara a Consiliului Local al Municipiului Medgidia din data de 19 aprilie 2007 s-a hotarat modificarea si completarea art. 1 din H.C.L. nr. 107/20.04.2006 privind aprobarea metodologiei de acordare a unor ajutoare de urgenta pentru depasirea situatiilor de criza care pot duce la marginalizare si excluziune sociala.

Nicolae Asciu unul din cei mai de seama autori de desene umoristice.

29 Iunie 2007, Bogdan Chirita

ReportajePentru Nicolae Asciu caricatura sau cartooning este o forma legitima de arta menita sa faca o afirmatia . Caricatura este cea care patrunde dincolo de stratul de seriozitate al realitatilor. Succesul profesional al artistului este cu adevarat remarcabil.

Activitati desfasurate de Agentia pentru Protectia Mediului Constanta.

29 Iunie 2007, Bogdan Chirita

Actualitatein perioada 18.06 24.06.2007 Agentia pentru Protectia Mediului Constanta desfasoara urmatoarele activitati : in cadrul Compartimentului Relatii Publice si Comunicare este asigurata permanent informarea publica directa, informarea presei, corespondenta pentru solicitarile scrise si petitii.

Bursa locurilor de munca pentru studenti.

29 Iunie 2007, Bogdan Chirita

Actualitatein cursul acestei saptamani mai exact vineri 29.06.2007 A.J.O.F.M. Constanta organizeaza Bursa locurilor de munca pentru studenti. Actiunea se va desfasura in Campusul Universitatii Ovidius Constanta incepand cu ora 9.

3 ani de schimbari in Medgidia

29 Iunie 2007, Bogdan Chirita

ReportajeAm promis, m-am tinut de cuvant ! Au trecut 3 ani de cand am spus Schimba Primaria ! Salveaza Medgidia! si Medgidia s-a schimbat in bine, traim mai bine.Am costruit locuinte pentru cei care au visat la o casa si am reusit sa atragem investitori pentru reabilitarea caminelor de pe strada Independentei.

45 de familii in pericol de evacuare la Pecineaga

29 Iunie 2007, Bogdan Chirita

SocialLa fel ca mai toate localitatile si comuna Pecineaga isi continua procesul de dezvoltare in vederea creari conditiilor obtime de trai pentru locuitorii din comuna. Din acest motiv pe 28 iunie a avut loc o licitatie pentru a scoate la vrsquo;nzare o suprafata de 26 de hectare de pamrsquo;nt care apartin fostului IAS Pecineaga, unde actualmente se afla locuinte sociale.

Vizita de lucru in Franta

29 Iunie 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaAdministratia locala de la Mereni a realizat un lucru nu tocmai obisnuit pentru o comunitate mica. Este vorba despre o delegatie de oficialitati ce a avut ca scop infratirea unor comunitati din judetul Constanta cu altele din vestul Frantei.

Biserica Sf’nta Paraschiva inaugurata la Tuzla

29 Iunie 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaAnul acesta administatia locala din Tuzla va continua proiectele incepute anul trecut si va demara altele folositoare pentru comunitatea locala. Tocmai de aceea anul acesta Consiliul Local Tuzla a alocat aproximativ 700 milioane lei pentru constructia celei mai mari biserici din localitate.

Scoala din Tortomanu in proces de reabilitare

29 Iunie 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaAdministratia locala de la Tortomanu demareaza mai multe proiecte prin care sa fie imbunatatita atat situatia comunei cat si cea a locuitorilor. Tocmai de aceea scoala din localitate cu clasele I-VIII va intra intr-un proces de reabilitare totala pe perioada vacantei.

Camin Cultural modernizat in Albesti

29 Iunie 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaCa in orice localitate, dupa finalizarea cursurilor, administratia locala de la Albesti a inceput lucrarile de igienizare interioara si exterioara la cele doua gradinite si la cele 5 scoli din comuna. Lucrarile vor consta in igienizare, vopsire, se vor realiza lucrari de reparare a acoperisului unde este nevoie, grupurile sanitare vor fi reamenajate in vederea obtinerii autorizatiei de functionare pentru a putea deschide unitatile de invatamrsquo;nt in anul scolar 2007-2008.

Tariceanu face cartile pentru Romenergo si Samson

29 Iunie 2007, Bogdan Chirita

SocialPremierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat, in cursul saptamanii trecute, ca Guvernul sprijina dezvoltarea utilitatilor turistice, sportive si de agrement de pe Valea Prahovei, astfel incat Romania sa poata organiza Jocurile Olimpice de iarna din anul 2022, in statiunile Sinaia, Busteni, Predeal si Azuga. Declaratia de intentie a premierului deschide premisele unui nou boom imobiliar. Scurta istorie post-decembrista a Romaniei arata ca astfel de declaratii privind investitiile in turism sustinute oficial datorita laturii lor de interes public genereaza o crestere fulminanta a interesului imobiliar, privat.

Tariceanu face cartile pentru Romenergo si Samson

29 Iunie 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaPremierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat, in cursul saptamanii trecute, ca Guvernul sprijina dezvoltarea utilitatilor turistice, sportive si de agrement de pe Valea Prahovei, astfel incat Romania sa poata organiza Jocurile Olimpice de iarna din anul 2022, in statiunile Sinaia, Busteni, Predeal si Azuga.

Planuri imobiliare si scenarii de faliment la Mebis si Fruvimed

29 Iunie 2007, Bogdan Chirita

ActualitateUn al doilea proiect al DGL aflat in faza de derulare priveste realizarea unui complex rezidential in orasul Bistrita, pe malul raului Tarpiu, pe o suprafata de 4,2 hectare. Terenul apartine SC Mebis SA Bistrita (societate care are urmatoarea structura a actionariatului: Sam`s Center SA Bucuresti, firma lui Constantin Samson 52,51%; SIF Banat Crisana 26,78%; Transgaz Medias 17,47 si persoane fizice 3,24%).

Miza afacerii, demolarea fabricii Postavul

29 Iunie 2007, Bogdan Chirita

Actualitatein noiembrie 2005, Daniel Rekitar a achizitiont terenul de 5 hectare al fabricii Postavul din localitatea Azuga, detinuta de Constantin Samson, prin intermediul firmei Caloni Serv Com SA Azuga, pentru suma de 3,7 milioane de dolari.

Controversatul Samson manipuleaza piata imobiliara din Romania

29 Iunie 2007, Bogdan Chirita

ActualitateLa sfarsitul anului 2005, in presa romaneasca apareau primele materiale despre o investitie de proportii in turismul autohton derulata de un puternic grup de firme din Satele Unite ale Americii, in parteneriat cu omul de afaceri Constantin Samson.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771