Sitirile editiei din data de 30 Mai, 2018

Tinerele sperante ale Romaniei si-au dat intalnire la Medgidia

Mai 2018, Radu Petric

SocialPrimaria Municipiului Medgidia, in colaborare cu Garnizoana Medgidia, a organizat in perioada 26-27 mai 2018, cea de - a VII -a editie a Festivalului de muzica usoara si populara "Tinere Sperante".Pe parcursul celor doua zile de concurs, scena artistica a Cercului Militar Medgidia a fost animata de un numar de peste 100 de interpreti de muzica usoara si populara, cu varste cuprinse intre 6 si 18 ani, proveniti din toate zonele tarii noastre.

Viitoarea baza sportiva din comuna Cumpana prinde contur

Mai 2018, Adrian Nicarel

Administratie localaComplexul Sportiv "Sfantul Nicolae" se construieste pe o suprafata de 27.000 mp si respecta dimensiunile si suprafetele constructiilor recomandate de regulamentele federatiilor sportive nationale, precum si standardele, normele tehnice si sanitare in vigoare.Obiectivul, amplasat pe strada Strajii, nr. 45-47, se va intinde pe o suprafata de 27.000 mp si va respecta dimensiunile si suprafetele constructiilor recomandate de regulamentele federatiilor sportive nationale, precum si standardele, normele tehnice si sanitare in vigoare.

Proiectul "Sport pentru Tineri" continua si in acest an in comuna Ciobanu

Mai 2018, Mirela Ionita

Administratie localaIn data de 18 mai 2018, in comuna Ciobanu a avut loc sedinta de Consiliu Local in cadrul careia s-au aprobat mai multe proiecte aflate spre dezbatere pe ordinea de zi. Mare parte dintre acestea i-a vizat pe copiii si tinerii comunei.

Cadouri de 1 iunie si proiecte pentru dezvoltarea comunei Saligny

Mai 2018, Radu Petric

Administratie localaDesi sunt ocupati cu pregatirea proiectelor, demararea si derularea acestora, edilii comunei Saligny, nu lasa sa treaca neobservate zilele care au o importanta deosebita pentru comunitate.Ca in fiecare an, administratia publica locala a comunei Saligny, in frunte cu primarul Ion Beiu si viceprimarul Nicolae Teleneanu, dar si Consiliul Local pregatesc pentru data de 1 iunie, sarbatoarea Zilei Internationale a Copilului, cadouri pentru micii locuitori ai comunei.

Edilul Marcela Radulescu vrea tot ce este mai bun pentru copiii din comuna Ion Corvin

Mai 2018, Radu Petric

Administratie localaDin dragoste pentru copii, edilul Marcela Radulescu, are in plan investitii in sistemul educational pentru crearea unor conditii optime pentru elevii din comuna. Prioritatea edilului ramane construirea unui mediu educational propice pentru dezvoltarea personala si profesionala a copiilor.

Preafrumosul univers al copilariei descoperit in comuna Vulturu

Mai 2018, Mirela Ionita

SocialCu ocazia Zilei Internationale a Copilului, Primaria si Consiliul Local al comunei Vulturu, vor darui copiilor un fastuos eveniment plin de culoare, muzica, momente artistice cu eroi din filme si desene animate.Universul copiilor se lasa descoperit joi 31 mai 2018, incepand cu ora 09:30, la caminul cultural din localitate Vulturu.In prezenta a optsprezece fermecatori eroi si eroine, dornici de show si pregatiti de animatie, copiii vor participa la un spectacol deosebit.

Proiect de reabilitare si modernizare a infrastructurii rutiere din comuna Silistea

Mai 2018, Mirela Ionita

Administratie localaIn data de 16 mai 2018, primarul comunei Silistea, Mihai Soare a semnat contractul de finantare cu fonduri alocate de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administrattiei Publice pentru proiectul "Reabilitare si modernizare strazi in comuna Silistea, judetul Constanta", aprobat prin Programul National de Dezvoltare Locala, Etapa a 2-a.

Comuniunea Saraiu sarbatoreste in acest an "Ziua Comunei" in data de 2 iunie

Mai 2018, Mirela Ionita

SocialDin toata inima, Dorinela Irimia-Primar si Consiliul Local Saraiu, invita cu mare drag locuitorii si prietenii comunei la participarea unui eveniment de exceptie, ce va avea loc sambata, 2 iunie 2018. In aceasta deosebita zi, rotarienii Clubului Rotary "Cetatea Tomis" Constanta impreuna cu cei din Clubul Rotary "Chablais" Elvetia, consecventi principiului "de a darui mai presus de sine", vor dona o masina de pompieri, comunitatii de oameni harnici ai comunei Saraiu.

Festivalul Folcloric al Prieteniei ETHNOS DOBROGEA INTERNATIONAL, Editia a-II-a

Mai 2018, Mirela Ionita

CulturaFestivalul - spectacol este cuprins in calendarul regional al activitatilor cultural-educative dobrogene ce are ca obiectiv principal promovarea traditiilor, culturii, artei, relatiilor sociale si turismului rural, atat in tara cat si in strainatate si acordarea suportului necesar pentru implementarea strategiilor locale, regionale si nationale de dezvoltare.

Eveniment surpriza pentru copiii comunei Pantelimon

Mai 2018, Mirela Ionita

SocialDe ziua internationala a copilului, Primaria si Consiliul Local al comunei Pantelimon organizeaza un eveniment surpriza plin de culoare, voiosie, afectivitate, farmec, candoare si amuzament dedicat celor mici.

Incep lucrarile de infiintare a parcului din comuna Cobadin

Mai 2018, Radu Petric

Administratie localaAutotitatile locale ale comunei Cobadin demareaza implementarea proiectului ce are in vedere infiintarea unui parc, ce va fi destinat in special tinerilor din comuna. De asemenea, de aceasta investitie se vor putea bucura si cei mai in varsta din comuna deoarece vor fi amenajate spatii unde acestia se vor putea relaxa, socializa si juca diferite jocuri precum rummy, table sau sah.

Comuna Ciocirlia va beneficia de retea de canalizare si statie de epurare

Mai 2018, Adrian Nicarel

Administratie localaIn urma semnarii contractului de finantare pentru proiectul "Retea de canalizare si statie de epurare in comuna Ciocarlia", ce a obtinut fonduri de la Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Primaria comunei Ciocarlia va putea incepe implementarea acestuia.

Proiectele comunei Oltina finantate de Guvern - in faza de proiectare tehnica

Mai 2018, Mirela Ionita

Administratie localaDupa semnarea contractului de finantare pentru cele doua contracte depuse la Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE), prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) etapa a 2 a, s-a demarat faza de licitatie pentru intocmirea proiectului tehnic a celor doua lucrari: construire de podete in localitatea Oltina si reabilitare sistem de alimentare cu apa in localitatea Razoarele.

Mare sarbatoare in comuna Pecineaga in ziua de Rusalii

Mai 2018, Mirela Ionita

SocialComuna Pecineaga s-a imbracat din nou in straie de sarbatoare. Primaria si Consiliul Local au organizat o noua editie a "Zilei Comunei", duminica, 27 mai, pe stadionul din localitatea Pecineaga, unde locuitorii au avut parte de o serie de surprize frumoase.

Consumul de alcool in randul tinerilor si numarul sarcinilor nedorite, in crestere; Specialisti: Romania are cea mai tanara bunica din lume

Mai 2018, Radu Petric

ActualitateConsumul de alcool in randul tinerilor cu varsta cuprinsa intre 15 si 19 ani este in crestere, la fel si numarul sarcinilor nedorite in randul adolescentelor, a spus, marti, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

ANAF recunoaste ca MULTINATIONALELE fraudeaza statul ROMsN!

Mai 2018, Radu Petric

ActualitateUn oficial ANAF face dezvaluiri fara precedent despre modul in care multinationalele fraudeaza statul roman.Potrivit lui Ionut Misa, seful Directiei Mari Contribuabili din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Fiscul a identificat un miliard de euro scos din tara de companiile multinationale prin preturi de transfer.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771