Sitirile editiei din data de 13 Decembrie, 2017

Craciunul vine cu daruri la 1200 de copii din comuna Cobadin

Decembrie 2017, Radu Petric

Administratie localaPentru ca atmosfera sarbatorilor de iarna sa fie resimtita in intreaga comuna, autoritatile locale au montat ornamente luminoase in localitatile Viisoara, Negresti, Conacu si Cobadin.In centrul localitatii Cobadin, bradul metalic imbracat in beteala alba va fi impodobit cu instalatie decorativa luminoasa, iar alaturi de iluminatul festiv localitatea va fi pregatita, in ton cu sarbatorile de iarna.

Ziua Etniei Tatare sarbatorita in comuna Tuzla

Decembrie 2017, Mirela Ionita

SocialData de 13 Decembrie a fost aleasa ca Zi a Etniei Tatare datorita faptului ca, la 13 decembrie 1917 Parlamentul Tatarilor crimeeni a proclamat Republica Tatarilor Crimeeni si a aprobat constitutia. Cu aceasta ocazie se organizeaza manifestari festive mai ales in Dobrogea, unde traiesc cei mai multi tatari in Romania.

Colinde, colinde ... E vremea colindelor! - in comuna Ion Corvin

Decembrie 2017, Radu Petric

SocialMiercuri, 20 decembrie 2017, cadrele didactice impreuna cu elevii Scolii Gimnaziale nr.1 Ion Corvin, vor derula activitatea inchinata sarbatorilor de iarna cu titlul: "Colinde, colinde...e vremea colindelor!", la Caminul Cultural din localitatea Ion Corvin, ocazie cu care autoritatile locale vor darui, prin intermediul lui Mos Craciun, daruri tuturor copiilor.

ORDINE DE ZI a sedintei ordinare a Consiliului Local Municipal Medgidia din data de 15 decembrie 2017, ora 1600

Decembrie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaPROIECTE DE HOTǍRsRI privind:1. Aprobarea contului de executie al bugetului local si al institutiilor finantate din venituri proprii si subventii pe trimestrul III al anului 20172. Constituirea la nivelul municipiului Medgidia a Comisiei locale de ordine publica3.

Primaria comunei Lumina lanseaza proiectul "Asculta, Educa-te, Actioneaza si Citeste intr-o Retea" LEARN

Decembrie 2017, Mirela Ionita

SocialPrimaria comunei Lumina in parteneriat cu Primaria orasului Ovidiu si Primaria comunei Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta organizeaza joi, 14 decembrie 2017, incepand cu orele 10:00, la sediul Primariei comunei Lumina, Conferinta de Presa de lansare a Proiectului LEARN "Listen, Educate, Act and Read in a Network" ("Asculta, Educa-te, Actioneaza si Citeste intr-o Retea") proiect finantat in cadrul Programului INTERREG V-A Romania-Bulgaria.

Imbunatatirea calitatii vietii copiilor din comuna Cumpana aflati in situatie de risc sau abandon scolar

Decembrie 2017, Mirela Ionita

SocialPrimaria comunei Cumpana, reprezentata de primarul Mariana Gaju, in parteneriat cu Fundatia Principesa Margareta a Romaniei si Asociatia pentru Dezvoltare Comunitara Cumpana, deruleaza in perioada 01 octombrie 2017 - aprilie 2018, proiectul "Imbunatatirea calitatii vietii copiilor din comuna Cumpana aflati in situatie de risc sau abandon scolar" - Investitie in Mediul Rural 2017-2018.

Echipamente noi pentru sportivii de la Victoria Cumpana

Decembrie 2017, Mirela Ionita

SocialClubul Sportiv "Victoria" Cumpana a organizat in data de 9 decembrie 2017, evenimentul de prezentare si promovare a proiectului ce priveste achizitionarea de materiale si echipamente sportive pentru cele sase sectii ce activeaza in cadrul clubului.

Dupa sala de sport din Saligny, autoritatile locale construiesc un teren de sport in localitatea Stefan cel Mare

Decembrie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaDupa receptia lucrarii si darea in folosinta a salii de sport construita in curtea scolii, elevii din localitatea Saligny vor desfasura orele de educatie fizica si sport in interiorul acesteia. Pastrand acest registru, autoritatile locale demareaza si lucrarea de amenajarea unui teren de sport pentru copiii si tinerii din localitatea Stefan cel Mare.

Comuna Pestera - Taramul Feeric de Iarna

Decembrie 2017, Mirela Ionita

SocialIn data de 6 decembrie 2017, un spectacol outdoor a avut loc in comuna Pestera. Un taram feeric a prins viata prin aprinderea instalatiilor decorative de iarna. In parc, au luat contur reni, ursi, braduti si alte simboluri specifice sarbatorilor acestui anotimp.

Titlu: 2017 - an plin pentru autoritatile comunei Tirgusor

Decembrie 2017, Radu Petric

Administratie localaIn luna decembrie, administratiile locale fac un bilant al realizarilor din timpul anului. Edilul comunei Tirgusor, Viorel Petre ne-a vorbit despre investitiile ce s-au efectuat in comuna dar si despre proiectele ce au obtinut finantare guvernamentala.

Gala Kick Boxing K-1, prima editie in comuna Fantanele

Decembrie 2017, Mirela Ionita

SportPentru prima data in comuna Fantanele, a avut loc o gala Kick Boxing K-1, ce a fost organizata de CS Viitorul Fantanele pe data de 9 decembrie.Evenimentul sportiv a luat start in data de 9 decembrie, la ora 15:00, in sala Caminului Cultural din comuna Fantanele, unde a fost montat ringul pentru competitii.

Primaria comunei Mircea Voda continua traditia sarbatorilor de iarna

Decembrie 2017, Mirela Ionita

SocialAdministratia publica locala a comunei Mircea Voda a alocat bani pentru a le oferi, si in acest an, surprize de sarbatori copiilor si persoanelor de pe raza comunei Mircea Voda, aflate in situatii deosebite.

Sarbatorile de iarna astern bucurie si emotie in comuna Agigea

Decembrie 2017, Mirela Ionita

SocialPentru ca atmosfera sarbatorilor de iarna ne trezeste sentimente curate de dragoste si daruire, ne aminteste de anii copilariei si clipa intalnirii cu Mos Craciun, administratia publica locala a comunei Agigea le ofera copiilor din comuna momente de bucurie."Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si v-aduce de departe toata gasca lui din carte", astfel toti copiii comunei Agigea sunt invitati de administratia publica locala la spectacole de poveste.

Spectacol pentru copiii din fiecare sat al comunei Ion Corvin

Decembrie 2017, Mirela Ionita

SocialCu prilejul sarbatorilor de iarna si a sfarsitului de an, autoritatile locale ale comunei Ion Corvin, reprezentate legal de edilul Marcela Radulescu, le vor oferi tuturor copiilor din comuna spectacole specifice de Craciun si Anul Nou.

Copiii din comuna Gradina vizitati de Mos Nicolae si Mos Craciun

Decembrie 2017, Mirela Ionita

SocialPrimaria Gradina si Consiliul Local au oferit copiilor din comuna, pachete cu dulciuri de Mos Nicolae. Pentru sarbatoarea Craciunului, autoritatile locale pregatesc o surpriza celor mai mici locuitori ai comunei.In ziua de 6 decembrie, cand toti crestinii ortodocsi il sarbatoresc pe Sfantul Nicolae, totii copiii asteapta ca Mos Nicolae sa ii viziteze si sa le aduca dulciuri. In ziua de Mos Nicolae, 135 de copiii din comuna Gradina au primit dulciuri, oferite de edilul Gabriela Iacobici impreuna cu membrii Consiliului Local.

Iarna, anotimpul daruirii si al altruismului in comuna Ostrov

Decembrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaCum sarbatorile de iarna reprezinta un prilej de bucurie pentru toti, elevii si cadrele didactice de la Liceul "Regele Carol I" se pregatesc sa-l intampine pe Mos Craciun cu clasele impodobite si mai ales cu emotie si bucurie.

Primaria si Consiliul Local Ostrov daruiesc bucurie copiilor din comuna

Decembrie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaNiculae Dragomir, edilul comunei Ostrov, alaturi de membrii Consiliului Local al comunei au avut grija ca inainte de sarbatoarea mult asteptata de copii a Sfantului Nicolae, sa le ofere acestora momente de fericire prin organizarea unui spectacol dedicat in totalitate lor.

Sarbatorile de iarna aduc cadouri copiilor din comuna Oltina

Decembrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaPe 22 noiembrie, in cadrul sedintei de Consiliu Local a comunei Oltina, s-a aprobat prin Hotarare de Consiliu suma de 15.000 lei pentru achizitionarea unor pachete cu dulciuri, fructe si suc; ce vor fi oferite copiiilor cu ocazia sarbatorii de Craciun.

Investitii in infrastructura si educatie la finalul anului 2017

Decembrie 2017, Radu Petric

Administratie localaLa sfarsitul anului, autoritatile locale ale comunei Crucea ne-au prezentat situatia proiectelor ce se afla in desfasurare dar si investitiile pe care le au in plan pentru inceputul anului viitor.Administratia locala a comunei Crucea a demarat lucrarea de extindere a Liceului Tehnologic din Comuna Crucea, deoarece aceasta lucrare reprezinta o necesitate, nu doar un proiect ambitios, avand in vedere faptul ca numarul copiilor din comuna Crucea este in crestere iar spatiul unitatii de invatamant insuficient.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771