Sitirile editiei din data de 22 Noiembrie, 2017

Activitati extrascolare cu elevii din comuna Ostrov

Noiembrie 2017, Mirela Ionita

EducatieIn perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2017, la Liceul "Regele Carol I" Ostrov s-a desfasurat programul "Scoala Altfel". Cu aceasta ocazie au fost organizate activitati culturale, stiintifice, religioase, activitati sportive, artistice precum si de ecologizare si de protectie a mediului.

Amenajare trotuare in localitatea Cobadin

Noiembrie 2017, Radu Petric

Administratie localaCu fonduri de la Consiliul Judetean Constanta si cu fonduri de la bugetul local, Primaria comunei Cobadin a demarat lucrarile de modernizare a drumurilor din localitatea Cobadin prin amenajarea trotuarelor.Pentru siguranta locuitorilor Cobadin, pentru dezvoltarea si modernizarea infrastructurii rutiere, dar si pentru un aspect cat mai placut al localitatii, administratia publica locala a comunei Cobadin a demarat lucrarile de amenjare prin betonare a trotuarelor pe strada Sos.

Primaria Saligny doreste semnarea contractelor de finantare pentru cele 4 proiecte aprobate prin PNDL2

Noiembrie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaIn lista celor 151 de proiecte de investitii ale judetului Constanta, aprobate de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene prin Programul National De Dezvoltare Locala (PNDL), etapa a doua, comuna Saligny figureaza cu 4 proiecte.

Comuna Fantanele se mandreste cu campioni si vicecampioni nationali la Kickboxing

Noiembrie 2017, Mirela Ionita

SportDuminica, 19 noiembrie 2017, la ora 10:00, s-a dat startul unui eveniment sportiv de kick-boxing la nivel national, Campionatul National de Budokai, ce a fost organizat in Sala Sporturilor Dunarea din Galati de catre Federatia Romana de Budokai.

Investitii finalizate in scurt timp in comuna Tirgusor

Noiembrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaIn toamna acestui an, edilul comunei Tirgusor, Viorel Petre, reprezentantul legal al Primariei si Consiliului Local Tirgusor, culege roadele muncii bucurandu-se de investitii finalizate.Dintre lucrarile ce se apropie de finalizare, edilul Viorel Petre a amintit, de cladirea remizei P.

Traditii si obiceiuri dobrogene puse in scena de "Ziua Dobrogei", in localitatea Cerchezu

Noiembrie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaIn data de 14 noiembrie 2017, elevii Scolii Gimnaziale , "Marin Voinea" Cerchezu au sarbatorit impreuna cu directorul scolii, profesor Catalina Cepreaga si cu cadrele didactice, 139 de ani de la unirea Dobrogei cu tara.

Editia a II-a a Festivalului "Ziua Dobrogei", 14 noiembrie 2017-sat Cheia, comuna Gradina

Noiembrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaIn ziua de 14 noiembrie, incepand cu ora 13:00, toti locuitorii comunei Gradina au fost invitati la Caminul Cultural din satul Cheia "in semn de respect pentru importanta zilei (o etapa din desavarsirea unitatii de stat), dar si pentru minoritatile prezente in Dobrogea, la un adevarat festin si festival al etniilor ce unesc artele, cultura, istoria sub egida unui deosebit eveniment", de catre Primaria si Consiliul Local al comunei Gradina reprezentate legat de edilul Gabriela Iacobici.

Editia a X-a, "Targul de toamna", Baraganu

Noiembrie 2017, Radu Petric

EducatieToamna, anotimpul bogatiei naturii, ne indeamna, an de an, sa o omagiem. Roadele muncii campului, ale livezilor, viilor si gradinilor au fost expuse si prezentate in culori pastelate, spre bucuria ochilor si a gustului, de catre elevii si parintii Scolii Gimnaziale "Emil Garleanu" Baraganu, in cadrul actiunii din data de 17 noiembrie 2017, "Targul de toamna", activitate extracurriculara de referinta a acestei scoli, ajunsa la a X- a editie.

Saptamana cultural-artistica - Mozaic de evenimente in comuna Tuzla

Noiembrie 2017, Mirela Ionita

SocialConcursul "Urban Contest" sau cu alte cuvinte "Tuzla are talent" a avut loc, sambata seara, 18 noiembrie 2017, la Centrul Pentru Tineret Ion Creanga, comuna Tuzla, proiect sprijinit de Primaria si Consiliul Local Tuzla.

Modernizarea aleilor pietonale din cimitirul localitatii Mircea Voda

Noiembrie 2017, Radu Petric

Administratie localaAdministratia locala a comunei Mircea Voda, va realiza receptia lucrarii realizate in urma implementarii proiectului "Modernizare alei pietonale, localitatea Mircea Voda, comuna Mircea Voda, judetul Constanta".

Semnarea contractului de finantare pentru demararea asfaltarii in comuna Ostrov

Noiembrie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaIn urma depunerii documentatiei pentru proiectul "Modernizare strazi si asfaltare strazi in comuna Ostrov, judetul Constanta" cu o valoare totala de 7.589.150,03 lei, Primaria comunei Ostrov asteapta semnarea contractului de finantare pentru obtinerea fondurilor de la Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene pentru demararea lucrarilor privind modernizarea infrastructurii rutiere a comunei.

Imprejmuirea cimitirului din localitatea Ion Corvin

Noiembrie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaPrimaria comunei Ion Corvin, a finalizat lucrarile de construire a gardului ce imprejmuieste cimitirul din localitatea Ion Corvin si doreste executarea aceleiasi lucrari si la cimitirul din localitatea Viile, sat arondat comunei Ion Corvin.

"Asculta, educa-te, actioneaza si citeste intr-o retea" - consiliere gratuita pentru elevii din comuna Lumina

Noiembrie 2017, Mirela Ionita

EducatieProiectul cu titlul: "Listen, Educate, Act and Read in a Network" LEARN, face parte din Programul: INTERREG V-A ROMANIA BULGARIA, Axa prioritara 5: "An efficient region" si a fost depus de catre comuna Lumina in calitate de lider si selectat la finantare prin Decizia nr.

Fonduri guvernamentale pentru investitii in comuna Oltina

Noiembrie 2017, Radu Petric

Administratie localaAdministratia locala a comunei Oltina se ocupa de obtinerea avizelor necesare pentru depunerea documentatiei in vederea semnarii contractelor de finantare cu Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene pentru proiectele: "Reabilitarea si redimensionarea retelei de alimentare cu apa in localitatea Razoare, comuna Oltina, judetul Constanta" si "Podete de drum si reamenajare vale Groapa Adanca in localitatea Oltina, jud.

Proiect de impadurire desfasurat in comuna Pestera

Noiembrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaIn comuna Pestera, in data de 18 noiembrie 2017, peste 400 de voluntari au fost prezenti la desfasurarea ultimei etape a proiectului "Plantam fapte bune in Romania", ce a reprezentat impadurirea unei suprafete de 5 hectare de teren; in vederea realizarii unei perdele de protectie pe DJ 222.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771