Sitirile editiei din data de 18 Octombrie, 2017

Primaria Municipiului Medgidia organizeaza a doua editie a evenimentului intitulat "Zilele Pensionarului"

Octombrie 2017, Ionita Mirela

SocialPrimaria Municipiului Medgdia alaturi de Clubul Pensionarilor Medgidia, organizeaza in perioada 23 - 26 octombrie 2017, evenimentul intitulat "Zilele Pensionarului". Cele trei zile de sarbatoare reprezinta oportunitatea ideala pentru seniorii municipiului Medgidia de a se delecta cu diverse activitati sportive si culturale.

Prilej de mare sarbatoare - "Ziua comunei Saraiu"

Octombrie 2017, Radu Petric

SocialDe voie buna si cantec, urari si felicitari a rasunat comuna Saraiu, in data de 14 octombrie 2017 - zi de preaslavire a Cuvioasei Parascheva, cand imbracata in straie de sarbatoare, a fost gazda unei petreceri deosebite inchinata zilei comunei si dedicata tuturor oamenilor ce formeaza familia Saraiu.

Elevii Liceului Carol I Ostrov incantati sa participe la activitati extracurriculare

Octombrie 2017, Mirela Ionita

EducatieAlaturi de cadrele didactice ale Liceului Regele Carol I, elevii participa la diferite evenimente educative, culturale si recreative cu prilejul diferitelor sarbatori internationale, pentru imbogatirea cunostintelor si crearea de noi prietenii.

S-au finalizat lucrarile la piata agroalimentara Ostrov

Octombrie 2017, Radu Petric

Administratie localaIn centrul localitatii Ostrov, pe terenul unde a existat o piata veche deschisa, s-a realizat constructia uneia noi, inchisa, destinata micilor agricultori si fermieri din satele comunei Ostrov pentru a-si comercializa produsele sanatoase, obtinute in gospodariile proprii.

Comuna Ion Corvin pregatita pentru a intampina iarna

Octombrie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaCa in fiecare an, una dintre responsabilitatile autoritatilor locale ale comunei Ion Corvin fata de unitatile pe care le au in subordine este aceea de a asigura necesarul de lemne de foc pentru iarna, pentru ca activitatile acestora sa se desfasoare intr-un climat propice."Ne-am aprovizionat cu lemne pentru primarie, dispensar si biserici. Dintre acestea dispensatul este incalzit cu sobe teracota, iar restul institutiilor cu centrale termice.

Retea de alimentare cu apa potabila si retea de distributie a energiei electrice in zona fotului C.A.P. din Cobadin

Octombrie 2017, Radu Petric

Administratie localaConducerea Primariei comunei Codabin a demarat o serie de lucrari ce au menirea de a moderniza si dezvolta infrastructura comunei. Scopul investitiilor realizate este de a crea conditii de trai cat mai bune pentru toti locuitorii.

Investitiile proaspat demarate in comuna Tirgusor, aproape de finalizare

Octombrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaIn comuna Tirgusor, investitiile demarcate de catre edilul Viorel Petre avanseaza intr-un ritm alert. In scurt timp de la demararea lucrarilor acestea au prins contur, iar in prezent sunt aproape de finalizare.Cu privire la cladirea amplasata in curtea Primariei Tirgusor, a remizei P.S.I., edilul comunei Tirgusor, Viorel Petre, a declarat pentru publicatia "Graiul Dobrogei" ca s-au finalizat lucrarile de executie a fundatiei, s-au montat stalpii si s-au ridicat peretii.

Construirea rigolelor in paralel cu asfaltarea drumurilor in comuna Saligny

Octombrie 2017, Radu Petric

Administratie localaIn urma adreselor catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania realizate de Primaria comunei Saligny, reprezentata legal de edilul Ion Beiu, care conduce administratia locala in buna colaborare cu viceprimarul Nicolae Teleneanu, s-au demarat lucrarile de realizare a santurilor betonate pe marginea Drumului National 22C.

Prima editie a sarbatorii "Ziua Recoltei" in comuna Gradina

Octombrie 2017, Mirela Ionita

SocialIn semn de multumire adus divinitatii pentru roadele pamantului, romanii oficiaza abundenta agricola prin "Ziua Recoltei". Locuitorii comunei Gradina, au celebrat prima editie a acestei sarbatori pe data de 14 octombrie 2017, zi in care se praznuieste Sfanta Parascheva.In comuna Gradina, "Ziua Recoltei" a reprezentant un prilej de intalnire pentru producatori locali dar si pentru iubitorii preparatelor traditionale pregatite cu maiestrie de gospodarii locali, din carnea animalelor crescute in ograda din comuna Gradina si din legume si fructe bio obtinute in gospodariile proprii.

Modernizarea infrastructurii in comuna Oltina

Octombrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaPrin atragerea de fonduri pentru finantarea diferitelor proiecte si lucrari, edilul comunei Oltina, Gheorghe Chirciu are in vedere dezvoltarea infrastructurii, principala prioritare pentru care lucreaza.

Pregatiri inainte de venirea iernii in comuna Fantanele

Octombrie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaIn cazul in care sezonul rece va acoperi strazile cu zapada, Primaria Fantanele este pregatita pentru a asigura deszapezirea comunei cu utilajele pe care le detine, dar si cu utilajele din dotarea a doua firme de pe raza comunei, contractate tocmai pentru ca actiunea sa fie cat mai putin costisitoare.Edilul comunei Fantanele a dat ordin pentru verificarea utilajelor ce se afla in dotarea primariei, deoarece acestea vor fi folosite pentru deszapezirea drumurilor din comuna in cazul in care va fi nevoie.

Campanie de prevenire a incendiilor si masuri de siguranta pe timpul iernii in comuna Vulturu

Octombrie 2017, Radu Petric

Administratie localaAnotimpul rece aduce o serie de schimbari in viata si activitatea oamenilor, iar o data cu acestea creste si pericolul izbucnirii incendiilor datorate sistemelor si mijloacelor de incalzire utilizate pe fondul racirii vremii.

Beneficiile colaborarii prospere dintre edilii comunei Pestera

Octombrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaIn cadrul vizitei realizata la sediul Primariei comunei Pestera am avut prilejul si placerea de a-i intalni pe primarul comunei Pestera, Marius-Liviu Petre si viceprimarul Tudorica Grosu care discutau despre lucrarile ce au fost demarate si evolutia acestora, dar si despre viitoarele investitii pe care le vor implementa pentru comuna Pestera, pe care o administreaza cu multa daruire.

Amenajare loc de joaca pentru copii in localitatea Satu Nou, comuna Mircea Voda

Octombrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaIn concordanta cu Strategia Nationala pentru Sport 2016-2032, realizata de Ministerul Tineretului si Sportului, Primaria Mircea Voda a demarat implementarea proiectului "Amenajare loc de joaca pentru copii in localitatea Satu Nou, comuna Mircea Voda", preluand ideea: "cresterea gradului de participare activa a populatiei de toate varstele la activitati cu caracter permanent in interesul ridicarii si pastrarii nivelului de sanatate individuala, imbunatatirii gradului de coeziune, integrare si incredere sociala".

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771