Sitirile editiei din data de 18 Octombrie, 2017

Primaria Municipiului Medgidia organizeaza a doua editie a evenimentului intitulat "Zilele Pensionarului"

Octombrie 2017, Ionita Mirela

SocialPrimaria Municipiului Medgdia alaturi de Clubul Pensionarilor Medgidia, organizeaza in perioada 23 - 26 octombrie 2017, evenimentul intitulat "Zilele Pensionarului". Cele trei zile de sarbatoare reprezinta oportunitatea ideala pentru seniorii municipiului Medgidia de a se delecta cu diverse activitati sportive si culturale.

Prilej de mare sarbatoare - "Ziua comunei Saraiu"

Octombrie 2017, Radu Petric

SocialDe voie buna si cantec, urari si felicitari a rasunat comuna Saraiu, in data de 14 octombrie 2017 - zi de preaslavire a Cuvioasei Parascheva, cand imbracata in straie de sarbatoare, a fost gazda unei petreceri deosebite inchinata zilei comunei si dedicata tuturor oamenilor ce formeaza familia Saraiu.Primarul comunei Saraiu, Dorinela Irimia, i-a invitat pe cetateni la evenimentul organizat pe 14 octombrie in localitate "Dintr-un colt de lume cu o istorie veche de cand pamantul, trimitem mesager de suflet si inima.

Elevii Liceului Carol I Ostrov incantati sa participe la activitati extracurriculare

Octombrie 2017, Mirela Ionita

EducatieAlaturi de cadrele didactice ale Liceului Regele Carol I, elevii participa la diferite evenimente educative, culturale si recreative cu prilejul diferitelor sarbatori internationale, pentru imbogatirea cunostintelor si crearea de noi prietenii.

S-au finalizat lucrarile la piata agroalimentara Ostrov

Octombrie 2017, Radu Petric

Administratie localaIn centrul localitatii Ostrov, pe terenul unde a existat o piata veche deschisa, s-a realizat constructia uneia noi, inchisa, destinata micilor agricultori si fermieri din satele comunei Ostrov pentru a-si comercializa produsele sanatoase, obtinute in gospodariile proprii.Piata agroalimentara din localitatea Ostrov este construita pe un singur nivel si detine o suprafata de aproximativ 300 de metri patrati.

Comuna Ion Corvin pregatita pentru a intampina iarna

Octombrie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaCa in fiecare an, una dintre responsabilitatile autoritatilor locale ale comunei Ion Corvin fata de unitatile pe care le au in subordine este aceea de a asigura necesarul de lemne de foc pentru iarna, pentru ca activitatile acestora sa se desfasoare intr-un climat propice.

Retea de alimentare cu apa potabila si retea de distributie a energiei electrice in zona fotului C.A.P. din Cobadin

Octombrie 2017, Radu Petric

Administratie localaConducerea Primariei comunei Codabin a demarat o serie de lucrari ce au menirea de a moderniza si dezvolta infrastructura comunei. Scopul investitiilor realizate este de a crea conditii de trai cat mai bune pentru toti locuitorii.Potrivit edililor comunei Cobadin, s-a finalizat documentatia privind extinderea retelei de alimentare cu apa potabila in cartierul de locuinte din localitatea Cobadin, zona fostului C.

Investitiile proaspat demarate in comuna Tirgusor, aproape de finalizare

Octombrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaIn comuna Tirgusor, investitiile demarcate de catre edilul Viorel Petre avanseaza intr-un ritm alert. In scurt timp de la demararea lucrarilor acestea au prins contur, iar in prezent sunt aproape de finalizare.

Construirea rigolelor in paralel cu asfaltarea drumurilor in comuna Saligny

Octombrie 2017, Radu Petric

Administratie localaIn urma adreselor catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania realizate de Primaria comunei Saligny, reprezentata legal de edilul Ion Beiu, care conduce administratia locala in buna colaborare cu viceprimarul Nicolae Teleneanu, s-au demarat lucrarile de realizare a santurilor betonate pe marginea Drumului National 22C.Primaria comunei Saligny a inaintat adrese catre CNADNR pentru a preveni inundatiile ce pot avea loc in satele comunei Saligny, iar lucrarile de executie a santurilor betonate au fost demarate si se vor realiza in localitatile Faclia, Stefan cel Mare si Saligny.

Prima editie a sarbatorii "Ziua Recoltei" in comuna Gradina

Octombrie 2017, Mirela Ionita

SocialIn semn de multumire adus divinitatii pentru roadele pamantului, romanii oficiaza abundenta agricola prin "Ziua Recoltei". Locuitorii comunei Gradina, au celebrat prima editie a acestei sarbatori pe data de 14 octombrie 2017, zi in care se praznuieste Sfanta Parascheva.

Modernizarea infrastructurii in comuna Oltina

Octombrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaPrin atragerea de fonduri pentru finantarea diferitelor proiecte si lucrari, edilul comunei Oltina, Gheorghe Chirciu are in vedere dezvoltarea infrastructurii, principala prioritare pentru care lucreaza.

Pregatiri inainte de venirea iernii in comuna Fantanele

Octombrie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaIn cazul in care sezonul rece va acoperi strazile cu zapada, Primaria Fantanele este pregatita pentru a asigura deszapezirea comunei cu utilajele pe care le detine, dar si cu utilajele din dotarea a doua firme de pe raza comunei, contractate tocmai pentru ca actiunea sa fie cat mai putin costisitoare.

Campanie de prevenire a incendiilor si masuri de siguranta pe timpul iernii in comuna Vulturu

Octombrie 2017, Radu Petric

Administratie localaAnotimpul rece aduce o serie de schimbari in viata si activitatea oamenilor, iar o data cu acestea creste si pericolul izbucnirii incendiilor datorate sistemelor si mijloacelor de incalzire utilizate pe fondul racirii vremii.

Beneficiile colaborarii prospere dintre edilii comunei Pestera

Octombrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaIn cadrul vizitei realizata la sediul Primariei comunei Pestera am avut prilejul si placerea de a-i intalni pe primarul comunei Pestera, Marius-Liviu Petre si viceprimarul Tudorica Grosu care discutau despre lucrarile ce au fost demarate si evolutia acestora, dar si despre viitoarele investitii pe care le vor implementa pentru comuna Pestera, pe care o administreaza cu multa daruire.

Amenajare loc de joaca pentru copii in localitatea Satu Nou, comuna Mircea Voda

Octombrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaIn concordanta cu Strategia Nationala pentru Sport 2016-2032, realizata de Ministerul Tineretului si Sportului, Primaria Mircea Voda a demarat implementarea proiectului "Amenajare loc de joaca pentru copii in localitatea Satu Nou, comuna Mircea Voda", preluand ideea: "cresterea gradului de participare activa a populatiei de toate varstele la activitati cu caracter permanent in interesul ridicarii si pastrarii nivelului de sanatate individuala, imbunatatirii gradului de coeziune, integrare si incredere sociala".

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771