Sitirile editiei din data de 11 Octombrie, 2017

Alesii locali din Constanta se reunesc in sedinta extraordinara de Consiliu Local

Octombrie 2017, Radu Petric

Administratie localaConsilieri locali ai municipiului Constanta au fost convocati in sedinta extraordinara, joi, 12 octombrie 2017, ora 14.30, in sala "Remus Opreanu" a Consiliului Judetean Constanta pentru a dezbate urmatoarele proiecte aflate pe ordinea de zi:1.

Zilele Recoltei la Ovidiu

Octombrie 2017, Adrian Nicarel

SocialLa sfarsitul acestei saptamani locuitorii din Ovidiu dar si cei din judet sunt asteptati la cea de a III-a editie a "Zilelor Recoltei". Evenimentul este organizat de Primaria si Consiliul Local.De joi pana duminica, cei interesati isi pot face aprovizionarea de toamna, la preturi atractive.

Comuna Pecineaga beneficiaza de modernizarea si dezvoltarea infrastructurii

Octombrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaIn urma lucrarilor de executie a sistemului de alimentare cu apa si de introducere a retelei de canalizare, autoritatile locale din comuna Pecineaga au dat ordin de incepere a lucrarilor privind modernizarea infrastructurii rutiere prin asfaltarea drumurilor.

Beneficii multiple pentru orasul Negru Voda prin programul "Interreg Va Romania Bulgaria 2014-2020"

Octombrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaObiectivul principal al proiectului "Cresterea accesibilitatii la reteaua TEN-T in aria transfrontaliera Negru-Voda General Toshevo" este de a imbunatati conexiunea la reteaua TEN-T pentru comunitatile din cele doua orase si pentru participantii la trafic in regiunea de frontiera.

Simona Halep, oficial noul lider al clasamentului WTA, a sosit luni in Romania: "Ziua asta va ramane in istorie pentru toti romanii"/ "Andrei Pavel a fost idolul meu"

Octombrie 2017, Radu Petric

Sport"Sunt foarte multi oameni. E o onoare sa fiu aici, dumneavoastra mi-ati facut ziua asta mai frumoasa venind aici. E un vis devenit realitate, ziua asta va ramane in istorie pentru toti romanii. Ma bucur ca sunt numarul unu. Vreau sa le multumesc celor care au lucrat cu mine 22 de ani, deja ma simt batrana (n.r. rade). Multumesc familiei" a declarat Simona Halep, la sosirea pe Aeroportul Henri Coanda.

Rechizite gratuite pentru elevii judetului Constanta

Octombrie 2017, Radu Petric

EducatieSaptamana trecuta, de Ziua Internationala a Educatiei, conducerea Consiliului Judetean Constanta (CJC) a inceput distribuirea rechizitelor promise la inceputul anului scolar.Pana in 11 octombrie, toti prescolarii si scolarii din judetul Constanta vor primi ghiozdanele si toate rechizitele necesare in acest an de studiu.

Alegeri locale partiale in comuna Baraganu

Octombrie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaSectiile de votare se vor deschide in luna noiembrie, pe data de 5, asa cum a stabilit Guvernul si se vor organiza alegeri locale partiale in 17 localitati din tara. In judetul Constanta, in acest scrutin local partial, se vor alege primarii in comuna Pantelimon si Baraganu, dar si membrii Consiliului Local in comuna Mereni.Alegerile partiale vor fi organizate in municipiul Deva - judetul Hunedoara, precum si in comunele Bocsig - judetul Arad, Nicseni - judetul Botosani, Calarasi - judetul Cluj, Pantelimon si Baragan - judetul Constanta, Telesti - judetul Gorj, Bals - judetul Iasi, Birghis - judetul Sibiu, Dragoiesti - judetul Suceava, Cervenia, Poieni, Salcia - judetul Teleorman, Checea - judetul Timis, Osesti - judetul Vaslui, Vladesti - judetul Valcea.

Echipamente de joaca si de fitness pentru cetatenii comunei Agigea

Octombrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaAdministratia locala a comunei Agigea a inlocuit echipamentele din locul de joaca pentru copii din localitatea a carui nume il poarta si comuna si a achizitionat aparate de fitness pe care le-a aplasat intr-un parc din aceeasi localitate pentru ca locuitorii sa se bucure de beneficiile miscarii in aer liber.

Ziua Internationala a Educatiei omagiata la Scoala Gimnaziala "Marin Voinea" Cerchezu

Octombrie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaIntrucat art. 4 din Ordinul Ministerului Educatiei Nationale nr. 3382/24.02.2017 privind structura anului scolar 2017-2018 stabileste ca: "Unitatile de invatamant si inspectoratele scolare vor marca prin manifestari specifice ziua de 5octombrie - Ziua internationala a educatiei, ziua de 5 iunie - Ziua invatatorului", la Scoala Gimnaziala "Marin Voinea" Cerchezu precum si la structurile arondate, s-au desfasurat o serie de activitati pentru a marca acest eveniment.

Investitii prioritare in sistemul de invatamant din orasul Baneasa

Octombrie 2017, Radu Petric

Administratie localaIn cadrul sedintei de Consiliu Local din luna septembrie, la propunerea primarului Paul Colis, alesii locali din orasul Baneasa au votat mai multe proiecte de hotarare care vizeaza investitii in infrastructura localitatatii.

Primaria Dumbraveni pregateste comuna pentru perioada iernii

Octombrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaLa inceputul acestui an, comuna Dumbraveni a fost afectata de ninsori abundente, iar zapada a acoperit intreaga comuna si a blocat cetatenii in sate. Autoritatile locale ale comunei Dumbraveni se pregatesc inca din aceasta perioada pentru posibilele situatii de urgenta din perioada iernii.

Retea de distributie a energiei electrice modernizata in Casicea, comuna Amzacea

Octombrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaConstient de rolul educatiei in comunitatea sa, pentru edilul Constantin Radu, pe parcursul mandatelor, investitiile in infrastructura educationala au constituit unul dintre domeniile prioritare la nivelul comunei Amzacea. Conducerea administratiei publice locale a comunei Amzacea a avut in vedere asigurarea unor conditii corespunzatoare din punct de vedere al sigurantei elevilor, precum si igienic si sanitar.

Excelenta premiata pentru prima data la Medgidia, cu ocazia Zilei Internationale a Educatiei

Octombrie 2017, Adrian Nicarel

EducatieZiua Internationala a Educatiei este sarbatorita de institutiile de invatamant in fiecare an, la data de 5 octombrie, in peste 200 de tari, prin manifestari menite sa puna in valoare traditia si implinirile sistemului educational.

Locuitorii din Medgidia pot depune, din 16 octombrie, cererile pentru ajutoare de incalzire

Octombrie 2017, Radu Petric

SocialIncepand cu data de 16 octombrie 2017 la Primaria Municipiului Medgidia se pot depune cererile si declaratiile pentru acordarea ajutorului de incalzire.Pentru a beneficia de aceste ajutoare, cei care utilizeaza gaze naturale, lemne, carbuni, combustibili petrolieri si energie electrica trebuie sa aiba un venit de maxim 615 lei/membru de familie.

Presedintele executiv al PSD: Va exista o remaniere in Guvern

Octombrie 2017, Radu Petric

ActualitateConducerea PSD s-a intalnit in sedinta marti, 10 octombrie, de la ora 13.30, la sediul din Kiseleff, dupa ce premierul Mihai Tudose a propus o miniremaniere. "Daca lucrurile pot functiona altfel, vor functiona altfel, daca nu, e clar ca cineva trebuie sa plece acasa", declara premierul.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771