Sitirile editiei din data de 4 Octombrie, 2017

Drumul Matasii incepe la Constanta! Ministrul Transporturilor, prezent

Octombrie 2017, Adrian Nicarel

ActualitateMinistrul Transporturilor, Alexandru Razvan Cuc, se va afla la Constanta joi, 5 octombrie 2017. Oficialul va deschide evenimentul Silk Road Summit, organizat in premiera in Romania, in Portul Constanta, de catre Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime S.

Primaria achizitioneaza sistem de monitorizare a traficului. Vezi unde se vor amplasa camerele se supraveghere

Octombrie 2017, Radu Petric

ActualitatePrimaria Constanta a lansat o procedura de consultare a pietei, pentru achizitia unui sistem integrat de monitorizare trafic, identificare autovehicule si stabilirea compozitiei traficului din municipiul Constanta.Potrivit anuntului, locatiile unde se vor instala camerele video sunt urmatoarele: Intrarea din directia Ovidiu sens giratoriu Palazu Mare; Intrarea din directia Valu lui Traian dupa breteaua de iesire de pe autostrada A4 in bd.

"Targul Gospodarului - Tuzla 2017" - sarbatoare organizata cu si pentru locuitorii comunei Tuzla

Octombrie 2017, Mirela Ionita

SocialConcursuri si consum gastronomic, dans si buna dispozitie! "Targul Gospodarului" a cuprins expozitie pentru vanzare de diverse produse agroalimentare, pielarie si marochinarie, obiecte traditionale si de uz gospodaresc si articole handmade, etc.

"Caravana Teatrului" ajunge pentru a doua oara, in acest an, in comuna Tuzla

Octombrie 2017, Radu Petric

SocialMiercuri, 4 octombrie, ora 19:00 "Caravana teatrului in judetul Constanta", revine in comuna Tuzla cu a doua editie ce prezinta piesa de teatru "Online, Shakespeare, online!", o versiune moderna a sentimentului de iubire si a povestii indragostitilor din piesa lui William Shakespeare "Visul unei nopti de vara", dedicata tuturor, intrarea fiind gratuita.

Contracte de finantare pentru proiectele comunei Pantelimon

Octombrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaIn luna septembrie s-a semnat contractul de finantare pentru proiectul "Infiintare serviciu social de tipul Centru de Zi pentru Copii - Afterschool"; proiect depus la AFIR (Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale) si care are o valoare de 1.

Cursurile din cadrul proiectului SAGE au inceput cu succes in comuna Crucea

Octombrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaProiectul "O Societate pentru Toate Varstele" - SAGE (Society for All Ages), are ca obiectivul general: calificarea si perfectionarea persoanelor din mediul rural in meseriile de ingrijitor la domiciliu pentru persoanele in varsta si persoanele cu dizabilitati.

Primaria comunei Ciobanu are un sediu nou provizoriu

Octombrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaPrimaria comunei Ciobanu isi desfasoara activitatea temporar in sediul fostelor birouri C.A.P. Ciobanu. Aceasta cladire a fost reabilitata, iar in prezent se lucreaza la amenajarea locurilor de parcare din fata sediului actual al primariei si amenajarea spatiului verde.Administratia locala a comunei Ciobanu are in plan demolarea vechiul sediu al primariei pentru construirea unuia nou in care edilul, angajatii primariei, membrii consiliului local sa isi desfasoare activitatea in conditii optime normale.

"Rodul Pamantului - Zilele Recoltei la Cumpana" editia a-XV-a, Cumpana 2017

Octombrie 2017, Mirela Ionita

SocialFestivalul "Rodul Pamantului - Zilele Recoltei la Cumpana" editia a-XV-a, desfasurat in perioada 23-24 septembrie 2017, a insemnat zile importante pentru comuniunea comunei Cumpana. Evenimentul a fost organizat de Primaria si Consiliul Local al comunei, in fruntea carora se afla edilul Mariana Gaju.

Primaria Silistea demareaza o campanie de prevenire a incendiilor in comuna

Octombrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaPentru a preveni si a preintampina producerea riscurilor specifice sezonului rece, materializate prin incendii produse in gospodarii si case, o mare importanta o are informarea cetatenilor pentru luarea din timp a masurilor minime necesare.

Retea de iluminat public in zona Tepes Voda Ferme

Octombrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaIn aceasta perioada administratia locala a comunei Silistea a demarat sau continua mai multe lucrari pentru a crea conditii de trai cat mai bune pentru toti locuitorii.Administratia publica locala a comunei Silistea a demarat executarea lucrarii de extindere a retelei de iluminat public stradal in Tepes Voda Ferme, intr-o zona in care nu exista acest serviciu.

Sediu nou pentru biblioteca din comuna Nicolae Balcescu

Octombrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaAdministratia locala a comunei Nicolae Balcescu a demarat lucrarea de construire a bibliotecii comunale in curtea Liceului "I.C. Bratianu" din localitatea Nicolae Balcescu. Pentru demararea acestor lucrari autoritatile locale au demolat cladirea in care functiona secretariatul Liceului "I.

"Cupa Marii Negre" Medgidia, concurs pentru tinerii ciclisti

Octombrie 2017, Radu Petric

SocialPe 23 septembrie 2017, municipiul Medgidia a fost gazda concursului de ciclism intitulat "Cupa Marii Negre", editia a IV- a.Primaria Municipiului Medgidia si Clubul de Ciclism "Bilal 2000" Constanta au lansat tinerilor provocarea de a participa la o inedita competitie pe doua roti, impartita in 4 categorii de varsta si doua grupe, baieti si fete.

Festivalul National de Teatru "Tanta si Costel", incheiat in aplauzele iubitorilor de cultura din Medgidia

Octombrie 2017, Adrian Nicarel

CulturaIn perioada 29 septembrie - 01 octombrie 2017, municipiul Medgidia a fost gazda celei de-a VI -a editii a Festivalului National de Teatru "Tanta si Costel".Evenimentul a fost organizat de Primaria Municipiului Medgidia cu sprijinul Cercului Militar Medgidia si al Biroului Traditii si Cultura din Directia Instructie si Doctrina din Statul Major General prin Garnizoana Medgidia.

O noua TAXA de poluare pentru masinile second hand

Octombrie 2017, Adrian Nicarel

ActualitateMinistrul Gratiela Gavrilescu a declarat, marti, la Bistrita, ca Ministerul Mediului a constituit o comisie de lucru care analizeaza modalitatea de introducere si aplicare a unei noi taxe de poluare care sa se aplice autoturismelor second-hand.

S-a deschis un nou punct de trecere a frontierei intre Romania si Bulgaria

Octombrie 2017, Radu Petric

ActualitateUn nou punct de frontiera intre Romania si Bulgaria a fost inaugurat, marti, in judetul Constanta, in prezenta premierului Mihai Tudose si a omologului sau Boiko Borisov.La ceremonie au participat prim-ministrul Romaniei, Mihai Tudose si prim-ministrul Bulgariei, Boiko Borisov, alaturi de ministrii de Interne ai Romaniei si Bulgariei, Carmen Dan si, Valentin Radev, dar si presedintele Consiliului Judetean Constanta - Marius Horia Tutuianu si Prefectul Judetului - Ioan Albu.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771