Sitirile editiei din data de 20 Septembrie, 2017

Ministrul Sanatatii: Suntem depasiti in ceea ce priveste capacitatea de a prelua pacientii arsi. Am avut un guvern care a venit pe arsi si care nu a facut nimic pentru acestia

Septembrie 2017, Radu Petric

SocialMinistrul Sanatatii, Florian Bodog, a spus, marti, intr-un breefing de presa, ca sistemul de sanatate este depasit in ceea ce priveste capacitatea de a prelua pacientii arsi si ca vechiul Guvern care "a venit pe arsi nu a facut nimic pentru arsi".

Dragnea da asigurari ca Legea care interzice fumatul in spatiile inchise NU va fi modificata: Poate odata ne trezim si aceasta lege ne ajuta sa ne lasam de acest viciu

Septembrie 2017, Adrian Nicarel

PoliticPresedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a dat asigurari, marti, ca Legea care interzice fumatul in spatiile inchise nu va fi modificata in Parlament, in ciuda unor propuneri de modificare aflate in dezbaterea Comisiei de sanatate a Camerei.

Peste o jumatate de milion de carduri de sanatate, emise in acest an

Septembrie 2017, Adrian Nicarel

SanatateCasa Nationala de Asigurari a emis in acest an peste o jumatate de milion de carduri de sanatate, se arata intr-un comunicat transmis luni AGERPRES.Potrivit sursei citate, CNAS a inceput distribuirea unui lot de 386.

Premiera pentru lacul Techirghiol! Vezi speciile protejate!

Septembrie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaLacul Techirghiol a ajuns un subiect fierbinte in mass-media, mai ales de cand autoritatile locale au facut demersuri pentru explorarea si exploatarea namolului sapropelic, cunoscut si sub numele de "aurul negru" din lac.

Concurs de ciclism la Medgidia

Septembrie 2017, Radu Petric

ActualitateEditia a IV-a a Cupei "Marii Negre" la ciclism a ajuns la Medgidia! Concursul de ciclism se adreseaza in exclusivitate copiilor!Astfel, sambata, 23 septembrie, incepand cu ora 09.00, in Parcul 1 Mai va avea loc o noua etapa a concursului de ciclism intitulat "Cupa Marii Negre". Startul competitiei se va da la ora 10.00.La eveniment sunt asteptati sa participe copii cu varste cuprinse intre 5 si 16 ani.

Inceputul anului scolar aduce bucurie in comuna Pestera

Septembrie 2017, Mirela Ionita

EducatieZambete, rasete sau lacrimi, emotii mari, flori si uniforme, povesti din timpul vacantei care parca a trecut prea repede, sunt cuvinte ce descriu sentimentele traite, intr-o zi splendida de 11 septembrie ce anunta o data cu sunetul clopotelului, prima zi a unui nou an de scoala.

Edilul Marcela Radulescu, isi doreste scoli si gradinite moderne pentru copiii din comuna Ion Corvin

Septembrie 2017, Radu Petric

Administratie localaLa inceput de an scolar, comuna Ion Corvin l-a avut ca oaspete special pe inspectorul scolar general de la Inspectoratul Judetean Scolar Constanta, Miu Petrica, care alaturi de edilul comunei, Marcela Radulescu, de viceprimarul Doscu Florin, de directorul Iscruleasa Ioana Izabela - profesor in invatamantul primar si de cadrele didatice, i-au intampinat pe elevii emotionati de revederea colegilor.

Parc pentru locuitorii din Cobadin

Septembrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaAmenajarea unui parc pentru locuitorii din Cobadin dar si infrastructura comunei sunt subiecte ce se afla pe agenda de lucru a administratiei locale in aceasta toamna.Luni, 11 septembrie 2017, in cadrul sedintei de Consiliul Local s-a aprobat infiintarea unui parc al tineretului in localitatea Cobadin.

Investitii demarate concomitent in comuna Tirgusor

Septembrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaIn comuna Tirgusor, administratia locala a demarat implementarea proiectelor pe care si le-a propus in acest an. Se aude zgomotul utilajelor, glasul muncitorilor care lucreaza la indeplinirea sarcinilor, iar pe strazi se aud glasurile copiilor ce au inceput scoala.

Centura ocolitoare a comunei Mircea Voda

Septembrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaIn prezent, administratia locala a comunei Mircea Voda realizeaza procedura de achizitie a lucrarii pentru proiectul "Modernizare drumuri de exploatare agricola in comuna Mircea Voda, judetul Constanta" depus la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR), pe submasura 4.3, prin Programul National de Dezvoltare Rurala (P.N.D.R.).Comuna Mircea Voda dispune la nivelul localitatilor Mircea voda si Satu Nou de un numar mare de exploatari agricole si agenti economici implicati in activitatea agricola.

In comuna Gradina se investeste in mod continuu

Septembrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaAutoritatile locale ale comunei Gradina, cu fonduri proprii, de la Consiliul Judetean Constanta sau cu fonduri guvernamentale, continua lucrarile demarate si se pregatesc pentru viitoarele investitii pe care doresc sa le implementeze in perimetrul comunei Gradina.

Scoala Gimnaziala Nr.1 din Fantanele a fost reabilitata inainte de deschiderea anului scolar

Septembrie 2017, Mirela Ionita

EducatieO data cu inceperea noului an scolar 2017-2018, in comuna Fantanele s-au finalizat lucrarile de igienizare si pregatire a unitatilor de invatamant pentru ca elevii sa regaseasca salile de clasa curate, iar activitatea de desfasurare a orelor de curs sa se realizeze in conditii optime.In timpul vacantei de vara, Scoala Gimnaziala Nr.1 din comuna Fantanele a fost reabilitata, s-au executat lucrari atat la interiorul cat si la exteriorul cladirii.

Unitatile de invatamant din comuna Ostrov, bine puse la punct pentru noul an scolar

Septembrie 2017, Mirela Ionita

EducatieLuni, 11 septembrie 2017, la ora 8:30 a avut loc festivitatea de deschidere a anului scolar la Scoala Gimnaziala Nr.1 Galita, la ora 9:00 la Scoala Gimnaziala Nr.2 Almalau,iar la ora 10:00 festivitatea a avut loc la Liceul "Regele Carol I" din Ostrov.

Lucrarea de asfaltare a drumurilor din localitatea Saligny se apropie de final

Septembrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaIn comuna Saligny, administratia locala continua lucrarile de asfaltare in satul Stefan cel Mare, iar in localitatea Saligny lucrarile se apropie de final.Potrivit viceprimarului comunei Saligny, Nicolae Teleneanu "In localitatea Saligny, urmeaza a mai fi asfaltate inca trei strazi: Duzilor, Florilor si Zefirului, iar in doua saptamani aceasta investitie se va finaliza complet. Saptamana trecuta s-a demarat lucrarea de turnare a rigolelor betonate in localitatea Stefan cel Mare, iar in localitatea Saligny acestea sunt in proportie de 90% gata".

Centru de zi pentru batranii din comuna Oltina

Septembrie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaReprezentantul legal al Primariei si al Consiliului Local Oltina, Gheorghe Chirciu a depus prin Programul Operational Regional, pe Masura 8.3 - "Servicii sociale pentru persoane varstnice", un proiect prin care se doreste construirea unui centru de zi pentru batranii comunei Oltina, in valoare de 1.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771