Sitirile editiei din data de 9 August, 2017

Mega-planul de investitii din bani publici cu care Guvernul vrea sa atraga turistii. Mircea Dobre: "Dom`ne, ne asumam si noi ceva, miscam si noi ceva?!"

August 2017, Adrian Nicarel

SocialGuvernul, prin Ministerul Turismului, pregateste un nou Masterplan in domeniu pentru atragerea turistilor printr-o serie de investitii din bani publici.Este vorba de un mega-plan de investitii din bani publici.

Construire casa mortuara in localitatea Viroaga din comuna Cerchezu

August 2017, Mirela Ionita

Administratie localaIn contextul reglementarilor privind legea funerara, tinand cont ca Uniunea Europeana ne pune in vedere obligatia de a depune persoana decedata la o casa mortuara dupa numai o ora de la deces, edilul comunei Cerchezu, Stefan Chelaru a demarat construirea unei capele mortuare si in localitatea Viroaga, cu fonduri de la bugetul local.

Sistem de canalizare menajera in localitatea Amzacea

August 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaAsa cum atesta lista proiectelor de investitii aprobate spre finantare prin Programul National de Dezvoltare Locala, in acord cu nevoile si solicitarile autoritatilor publice locale, comuna Amzacea figureaza pe aceasta lista cu trei proiecte: Infiintare sistem de canalizare menajera, localitatea Amzacea - 7.

Dispensar medical uman pentru comuna Pecineaga

August 2017, Mirela Ionita

Administratie locala"Infiintare dispensar uman in comuna Pecineaga, judetul Constanta", este proiectul ce apare pe lista celor 151 de investitii finantate in judetul Constanta prin programul guvernamental PNDL (Programul National de Dezvoltare Locala).

Tabara Internationala de Pictura "Lucian Grigorescu" reda Medgidiei puterea de exemplu in cultura romaneasca

August 2017, Adrian Nicarel

CulturaCea de-a XIV a editie a Tabei de Pictura "Lucian Grigorescu" ce s-a desfasurat in perioada 31 iulie - 6 august a ajuns la final. Pe parcusul saptamanii trecute, artistii plastici s-au inspirat din diverse obiective si peisaje locale si au realizat lucrari de exceptie, prezentate la vernisajul ce a avut loc sambata, 5 august 2017.

Infrastructura si sanatate domenii vizate de proiectele comunei Tuzla ce vor primi finantare prin PNDL

August 2017, Radu Petric

Administratie localaCele doua proiecte ce au primit aprobare spre finantare de la Ministerul Dezvoltarii Regionale Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE) prin PNDL pentru dezvoltarea comunei Tuzla vizeaza infrastructura si sanatatea.

Oana Maria Velea este castigatoarea Marelui Trofeu al Festivalului National de Muzica Usoara

August 2017, Mirela Ionita

CulturaFestivalul National de Muzica Usoara "Music, My Love" a avut loc timp de doua zile pe scena Centrului pentru Tineret Ion Creanga, din comuna Tuzla, unde au urcat interpreti consacrati de muzica usoara din tara si strainatate, solisti de muzica populara si bineinteles concurentii.

Sistemul de iluminat stradal din comuna Dumbraveni va fi modernizat

August 2017, Mirela Ionita

Administratie localaConducerea administratiei locale din comuna Dumbraveni a depus la Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene prin Programul National de Dezvoltare Locala (P.N.D.L.), la jumatatea lunii martie, a acestui an, un proiect de modernizare a sistemului de iluminat public din intreaga comuna Dumbraveni.Proiectul - Modernizarea sistemului de iluminat stradal in comuna Dumbraveni, judetul Constanta, cu o valoare de 258.

Finantare de la bugetul de stat pentru modernizarea infrastructurii din comuna Baraganu

August 2017, Mirela Ionita

Administratie localaProiectul "Alimentare cu apa a localitatii Baraganu si reabilitare alimentare cu apa a localitatii Lanurile" consta in investitii pentru tratarea si distributia apei potabile si reabilitarea sistemului vechi de alimentare cu apa in localitatile comunei Baraganu.

Trei proiecte depuse pentru orasul Negru Voda vor primi finantare prin PNDL

August 2017, Mirela Ionita

Administratie localaEdilul orasului Negru Voda, reprezentantul legal al Primariei si al Consiliului Local al acestui oras, Petre Urziceanu a depus in primavara acestui an la Ministerul Dezvoltarii Regionale Administratiei Publice si Fondurilor Europene cererile de finantare pentru sapte proiecte ce au ca scop dezvoltarea orasului Negru Voda si a satelor ce apartin de acesta.

Complexul Sportiv "Sfantul Nicolae" din Cumpana prinde contur

August 2017, Radu Petric

Administratie localaLocuitorii din comuna Cumpana beneficiaza deja de doua sali de sport, acest lucru nu i-a impiedicat pe reprezentanti administratiei sa solicite finantare pentru realizarea unui proiect ambitios ce vizeaza construirea unui complex sportiv.

"Dram Drum Autobuzul Veseliei" ajunge la Cumpana

August 2017, Adrian Nicarel

Social14 artisti, 16 localitati, mii de copii fericiti! Zeci de mii de zambete... nepretuite! Acestea sunt coordonatele generale ale proiectului "Dram Drum Autobuzul Veseliei", organizat de Asociatia Culturala Teatrelia si realizat cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta, primul de o asemenea anvergura la nivelul intregii regiuni.

Guvernul pregateste cresterea accizelor la carburanti de la 1 septembrie ca sa acopere o gaura de 1 miliard lei din buget

August 2017, Radu Petric

ActualitateGuvernul vrea sa faca rost de 1 miliard de lei pana la finalul acestui an, majorand accizele la carburanti, incepand cu 1 septembrie. Astfel, printr-un proiect de ordonanta de modificare a Codului Fiscal, se propune revenirea la nivelul accizelor din 2016.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771