Sitirile editiei din data de 21 Iunie, 2017

Monitorizare video stradala in comuna Mircea Voda

Iunie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaPentru a preveni infractionalitatea in comuna, furturile, si pentru a mentine ordinea publica, Primaria si Consiliul Local al comunei Mircea Voda au hotarat demararea unui proiect ce vizeaza supravegherea video stradala a comunei.

Tour-X - Schimbare de paradigma in oferta de produse turistice pe litoral

Iunie 2017, Radu Petric

SocialIn premiera la Constanta, mediul de afaceri si societatea civila au initiat un proiect cooperativ, cu finantare privata prin care operatori ai lantului de valoare a turismului isi deschid facilitatile din sudul, centrul si nordul Dobrogei partcipand la Tour-X, un proiect care isi propune sa atraga cat mai multi turisti de pe litoral, catre cetatile, cramele si muntii de corali, manastirile si traditiile interetnice ale sud-estului Romaniei.

Zborurile interne de pe Aeroportul Kogalniceanu, reluate dupa foarte multi ani

Iunie 2017, Adrian Nicarel

ActualitateDin aceasta luna, drumul catre mare este mult mai simplu. In 16 iunie, la Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta a avut loc inaugurarea rutelor interne operate de compania aeriana Blue Air catre Cluj-Napoca, Iasi, Oradea si Timisoara, dupa ce, in 27 aprilie, compania a alocat o aeronava Boeing 737 la Constanta, pentru a opera curse regulate catre opt destinatii.

Vrei sa fii VIP la Aeromania? Iata ce trebuie sa faci!

Iunie 2017, Radu Petric

SocialCu fix 2 luni inainte, biletele VIP si ZBOR VIP pentru AEROMANIA - spectacolul de acrobatie aeriana organizat pe 19 august pe Aeroportul International Tuzla s-au pus in vanzare in reteaua Bilete.ro.Pentru cei care vor sa fie mai aproape de piloti si de vedetele evenimentului sau pentru cei care vor sa faca un cadou deosebit, sunt disponibile 2 categorii de bilete:Bilete VIP (50 lei) asigura accesul in zona VIP a evenimentului, amenajata in linia I, aproape de spectacol si artificii.

Festivitate de incheiere a anului scolar in comuna Gradina

Iunie 2017, Mirela Ionita

SocialInvitati la Caminul Cultural din localitatea Gradina, miercuri, 14 iunie 2017, copiii, parintii, bunicii, cadrele didactice, reprezentanti ai institutiilor locale au participat impreuna cu edilul comunei Gradina, Gabriela Iacobici, incepand cu ora 9:00, la festivitatea de incheiere a anului scolar 2016-2017.

Casa mortuara in localitatea Cheia dupa modelul celei din Gradina

Iunie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaAsa cum si-a propus, edilul comunei Gradina, Gabriela Iacobici demareaza proiectul de construire a unei case mortuare pentru cetatenii din localitatea Cheia imediat dupa ce a reusit finalizarea capelei din localitatea Gradina.

Cenaclul Stratonis - la debut

Iunie 2017, Mirela Ionita

SocialVineri, 16 iunie, incepand cu orele 18:00, la Centrul pentru Tineret Ion Creanga din localitatea Tuzla, a avut loc prima editie a Cenaclului Stratonis, un adevarat eveniment cultural artistic.Pe scena au urcat invitati speciali, maestrii in arta scrisului si a teatrului.

Amenajarea trotuarelor si a spatiului verde din comuna Fantanele

Iunie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaIn urma lucrarilor de asfaltare ce au fost finalizate anul trecut, administratia locala a comunei Fantanele va demara lucrari de modernizare a strazilor asfaltate in vederea dezvoltarii infrastructurii rutiere dar si a cresterii sigurantei locuitorilor acestei comune.

Gala de Balet gratie, arta si coregrafii inedite in comuna Cumpana

Iunie 2017, Mirela Ionita

CulturaCu ocazia incheierii stagiunii 2016-2017, Scoala de Balet "Nicolae Spirescu" din Cumpana a incantat, sambata, 17 iunie, incepand cu orele 11:00, publicul iubitor al acestei arte cu o serie de partituri din opere celebre.

Construire capela mortuara in comuna Tirgusor

Iunie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaIn urma parteneriatului public realizat intre Primaria comunei Tirgusor si biserica ortodoxa Sfintii Imparati Constantin si Elena din localitate, s-a semnat acordul de construire a capelei mortuare. Potrivit edilului Viorel Petre, in cel mai scurt timp va incepe procedura privind desemnarea firmei ce va executa constructia capelei, iar in luna iulie se va demara lucrarea ce are termen de executie de trei luni.

Treceri de pietoni pentru locuitorii comunei Saligny

Iunie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaPentru siguranta cetatenilor si evitatarea accidentelor in trafic autoritatile locale din comuna Saligny au hotarat marcarea si semnalizarea locurilor prin care trecerea de pe o parte a carosabilului pe cealalta este permisa.

Reabilitarea si modernizarea strazilor din comuna Oltina

Iunie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaIn colaborare cu Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri (RAJDP) Constanta, administratia publica locala a comunei Oltina va demara in perioada urmatoare lucrari ce au ca scop reabilitarea, dezvoltarea si modernizarea infrastructurii rutiere din comuna.

Piata agroalimentara din localitatea Ostrov se va finaliza in doua luni

Iunie 2017, Radu Petric

Administratie localaIn centrul localitatii Ostrov, pe terenul unde a existat o piata veche deschisa, se realizeaza constructia uneia noi, inchisa, ce va deservi micilor agricultori si fermieri din satele comunei Ostrov. Acestia vor avea posibilitatea de a-si comercializa produsele sanatoase si de cea mai buna calitate, obtinute in gospodariile proprii.

Proiect de reabilitare si asfaltare a drumului DC 26 din comuna Cobadin

Iunie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaO dorinta a edilului comunei Cobadin, Cornel Cocos si o necesitate a locuitorilor acestei comune o reprezinta investitiile ce au ca destinatie dezvoltarea infrastructurii rutiere si implicit a comunei dar si sporirea confortului cetatenilor si ridicarea nivelului de trai al acestora.Edilul comunei Cobadin, Cornel Cocos ne-a declarat ca lucrarile de asfaltare a strazii Izvor din localitatea Cobadin demarate luna trecuta, s-au finalizat.

Medgidia, gazda primului Campionat Mondial de Hand to Hand Fighting Juniors din Romania

Iunie 2017, Adrian Nicarel

SportSambata, 17 iunie 2017, a avut loc conferinta de presa prilejuita de semnarea Protocolului de Colaborare privind organizarea in municipiul Medgidia, a Campionatului Mondial de Hand to Hand Fighting Juniors, in perioada 7-10 septembrie 2017.

Sfarsitul anului scolar - Inceputul Evaluarii Nationale in comuna Ion Corvin

Iunie 2017, Radu Petric

EducatieIn comuna Ion Corvin, zilele de joi si vineri, 15-16 iunie, au rasunat de aplauze, rasete si plansete de tristete la incheierea unui an scolar sau a unui capitol din viata de elev.Directorul Scolii Gimnaziale Nr.1 din comuna Ion Corvin, Vlad Niculaie, profesor de istorie al acestei unitati de invatamant ne-a impartasit emotiile traite la sfarsitul unui an scolar alaturi de elevii al caror drum il calauzesc cu mare raspundere.

Cine ar urma sa faca parte din Guvernul PSD, daca motiunea de cenzura trece. Posibil premier: Florin Georgescu

Iunie 2017, Radu Petric

ActualitateLiviu Dragnea isi pregateste noul Executiv. Potrivit unor surse politice, liderul PSD a facut deja o lista cu cei care vor face parte din noul Executiv. Florin Georgescu este propunerea pentru premier, in timp ce Teodorovici ar putea ajunge la Finante, au declarat surse politice pentru Mediafax.

Majorarile anuale ale valorii punctului de pensie reprezinta praguri minime

Iunie 2017, Adrian Nicarel

ActualitateCamera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege care prevede ca majorarile anuale ale valorii punctului de pensie reprezinta praguri minime, iar valorile superioare pot pot fi stabilite prin legea anuala a bugetului asigurarilor sociale de stat.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771