Sitirile editiei din data de 14 Iunie, 2017

Independentul Dumitru Timofte este noul primar al comunei Nicolae Balcescu

Iunie 2017, Radu Petric

ActualitateCu toate ca alegerile locale partiale din Nicolae Balcescu s-au desfasurat fara niciun incident, rezultatele extrem de stranse au inselat asteptarile multora. Desi, in ultima vreme, se vorbea despre faptul ca fostul viceprimar Nicolae Ciocanete va fi castigatorul incontestabil al alegerilor, realitatea a fost cu totul alta.

Orasul Baneasa va redeveni comuna!

Iunie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaCetatenii din Baneasa nu mai vor sa fie oraseni. Asta a reiesit in urma referendumului organizat duminica, 11 iunie. Locuitorii s-au prezentat la urne pentru a raspunde la intrebarea: "Sunteti de acord ca UAT Baneasa sa-si schimbe statutul din oras in comuna?".

Evenimente culturale unice oferite de Asociatia Stratonis locuitorilor din tot judetul

Iunie 2017, Mirela Ionita

SocialViceprimarul comunei Tuzla, Constantin Ban impreuna cu Maria Damian Pascal - presedinte fondator al Asociatiei Stratonis au participat in data de 22 mai 2017 la Hramul Bisericii si sarbatoarea localitatii Tocuz din Republica Moldova.

Comuna Tuzla gazduieste in aceasta vara un eveniment de anvergura internationala - Dakini Festival Tuzla 2017

Iunie 2017, Adrian Nicarel

SocialIn perioada 29 iunie - 2 iulie 2017, pe plaja Tuzla va avea loc cel mai mare proiect cu impact turistic, editia I a evenimentului Dakini Fest 2017. Primaria comunei Tuzla si Consiliul Local, reprezentate de edilul Taner Resit pun la dispozitie locul ales pe malul marii pentru acest festival ce are o suprafata de 15 hectare.

Taranii Dobrogeni si Inomar Cluster dezvaluie - Dobrogea autentica prin Experiente turistice

Iunie 2017, Radu Petric

Social"Descoperiti Dobrogea prin Experiente turistice" este indemnul programului-pilot Tour-X, un proiect marca ong-ului Inomar Cluster, cu participarea Asociatiei Taranii Dobrogeni, prin care, atat turistii cat si constantenii sunt invitati sa descopere rute inedite ce strabat Dobrogea in lung si in lat.

Autoritatile locale Cerchezu sprijina activitatea unitatilor de invatamant din comuna

Iunie 2017, Mirela Ionita

EducatieSambata, Scoala Gimnaziala "Marin Voinea" Cerchezu a participat cu un efectiv de 25 de elevi la Festivalul de la Albesti, festival regional traditional: "Sunt mandru de portul meu", Editia a-IV-a, Albesti, 10 iunie 2017.

Siguranta elevilor, prioritate pentru Primaria comunei Baraganu

Iunie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaAutoritatea locala din comuna Baraganu va demara in cel mai scurt timp lucrarile de amenajare a trotuarului din fata scolii primare cu clasele I-IV si a gradinitei din localitatea Lanurile.Conducerea Primariei isi doreste realizarea acestei lucrari pentru ca toti elevii sa poata merge la cursuri in siguranta, pentru a nu mai fi nevoiti sa mearga pe marginea carosabilului, atat de aproape de autovehiculele ce participa la trafic.

Comuna Tuzla a gazduit o delegatie din Turcia in cadrul unui proiect international

Iunie 2017, Mirela Ionita

SocialScoala Gimnaziala nr.1 din comuna Tuzla a legat o stransa legatura cu o scoala din Istambul formand un parteneriat ce a avut ca beneficiu schimbul de experienta dintre copiii si cadrele didactice ale celor doua scoli.

Prima editie a Crosului Culorilor "IFTIMIE ILISEI" a adus culoare si distractie pe strazile municipiului Medgidia

Iunie 2017, Mirela Ionita

SocialDuminica, 11 iunie 2017, in municipiul Medgidia a avut loc inedita intrecere sportiva intitulata Crosul Culorilor "IFTIMIE ILISEI". Primaria Municipiului Medgidia alaturi de Asociatia Community Ayd Romania si de Biblio Voluntarii Bibliotecii Medgidia, Filiala Nord a reunit la acest eveniment sute de impatimiti ai sportului de toate varstele, care au alergat pe strazile muncipiului, intr-o adevarata explozie de culori.

Lucrarile de executie a celor doua parcuri din orasul Negru Voda vor demara la inceputul anului viitor

Iunie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaViceprimarul orasului Negru Voda, Marian Casuneanu, ne-a marturisit ca s-au finalizat documentele proiectului ce are menirea de a construi doua parcuri in orasul Negru Voda, s-a semnat contractul, s-a incheiat procedura de clarificari si urmeaza procedura de licitatie privind desemnarea unei societati care ca executa proiectul tehnic.

Excursie in Delta Dunarii pentru copiii din comuna Dumbraveni

Iunie 2017, Mirela Ionita

SocialEdilul comunei Dumbraveni, Stelian Clinciu, Consiliul Local si angajatii Primariei au dorit sa le ofere copiilor din comuna, in ziua dedicata lor, "Ziua internationala a Copilului" de 1 Iunie, un cadou inedit care sa le ramana peste ani.

Investitii pentru buna functionare a oborului din satul General Scarisoreanu, comuna Amzacea

Iunie 2017, Radu Petric

Administratie localaAutoritatile locale din comuna Amzacea au demarat lucrari de creare a conditiilor de maxima igiena si modernizare a targului din satul General Scarisoreanu, unde cetatenii vand produse naturale romanesti obtinute in gospodariile dobrogene.

Spectacol surpriza pentru toti copiii din comuna Agigea

Iunie 2017, Mirela Ionita

SocialPrimaria si Consiliul Local din comuna Agigea, le-au organizat copiilor din comuna o surpriza oferita in dar cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Internationala a Copilului.Evenimentul pregatit cu mare atentie pentru prichindei s-a desfasurat la Casa de Cultura "Mihai Vasile", din localitatea Agigea, vineri 9 iunie incepand cu ora 9:00.

Liderii PSD din tara, bulversati dupa anuntul ca ar putea fi schimbat premierul. Vice Gorj: L-am votat cu drag si incredere ca isi va duce mandatul cel putin patru ani

Iunie 2017, Adrian Nicarel

ActualitateLiderii PSD din tara au reactionat in legatura cu faptul ca Liviu Dragnea i-ar fi cerut premierului Sorin Grindeanu sa demisioneze, dar cei mai multi sunt reticenti in a spune pe cine vad in functia de prim-ministru. Un lider de la Gorj il considera pe Sorin Grindeanu "cel mai potrivit".Vicepresedintele PSD Gorj, deputatul Alin Vacaru, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca nu stie daca informatia potrivit careia Liviu Dragnea i-a cerut premierului Sorin Grindeanu sa demisioneze este reala, dar il considera pe actualul premier "cel mai potrivit".

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771