Sitirile editiei din data de 7 Iunie, 2017

Editia a XII a 2017 "Dor de Cant Romanesc" - Cumpana

Iunie 2017, Radu Petric

SocialFestivalul Concurs National de Folclor pentru Tineri Interpreti "Dor de Cant Romanesc" desfasurat in comuna Cumpana in perioada 27-28 mai 2017 a ajuns la cea de-a XII a editie, eveniment organizat pentru prima data in anul 2005 si care face cinste traditiei, folclorului si autenticitatii neamului romanesc.

Bucuria de a fi copil traita de 1 Iunie in comuna Pestera

Iunie 2017, Mirela Ionita

Social"Copilaria...copilaria este un taram magic. Copilaria este singurul moment al vietii in care traim totul la maxima intensitate, in care radem si plangem in acelasi timp, in care ne suparam si iertam dupa cateva clipe, in care suntem singuri si totodata cu toata lumea.

Atelier de desen si karaoke pentru copiii din comuna Vulturu

Iunie 2017, Mirela Ionita

SocialMiercuri 31 mai la ora 12:30, administratia locala a comunei Vulturu, Primaria si Consiliul Local le-au pregatit copiilor din intreaga comuna o surpriza in cinstea Zilei Internationale a Copilului. Acestia au participat la o serie de activitati cultural-artistice, sportive si distractive dedicate lor, celor mici.

Super eroii au ajuns in comuna Nicolae Balcescu de 1 Iunie

Iunie 2017, Adrian Nicarel

SocialIn data de 31 mai, in comuna Nicolae Balcescu au avut loc spectacole dedicate tuturor copiilor cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, spectacole ce s-au desfasurat in localitatea Nicolae Balcescu dar si in satul Dorobantu in cadrul caminelor culturale din fiecare localitate.

Ziua Internationala a Copilului, marcata ca in basme, la Medgidia

Iunie 2017, Adrian Nicarel

Social1 iunie, prima zi de vara si Ziua Internationala a Copilului, a fost sarbatorita de Primaria Municipiului Medgidia printr-o serie de activitati captivante, dedicate copiilor de toate varstele. Peste 50 dintre cele mai faimoase personaje, eroi ai filmelor si desenelor animate, au introdus copiii de toate varstele intr-un adevarat taram de poveste. Pe scena amplasata in Parcul 1 Mai au evoluat si au incantat publicul prezent zeci de artisti si dansatori.

Distractie in comuna Crucea - 1 iunie - Ziua Internationala a Copiilor si Ziua Mondiala a Parintilor

Iunie 2017, Mirela Ionita

SocialPentru ca data de 1 Iunie trebuie sa fie o zi plina de surprize si de veselie multa pentru copii, edilul comunei Crucea, Gheorghe Frigioi le-a pregatit tuturor copiilor din comuna cadouri cu dulciuri si racoritoare si un spectacol absolut impresionant.

Biciclete pentru copiii din comuna Ciobanu de 1 Iunie

Iunie 2017, Mirela Ionita

SocialPrimaria comunei Ciobanu a pregatit cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, de 1 iunie 2017, alaturi de spectacole cu personaje de basm pentru toti copiii din comuna si multe dulciuri. Cea mai mai mare surpriza pregatita copiilor au fost cele 300 de biciclete.

Festivitatea "Mereu Copil" dedicata tuturor copiilor din comuna Silistea

Iunie 2017, Mirela Ionita

SocialIn anul 1925 s-a sarbatorit pentru prima data Ziua Copilului. La data de 1 Iunie a acelui an, consulul Chinei la San Francisco a organizat pentru copiii orfani "Festivalul Barcilor Dragon", sarbatoare straveche ce marcheaza in China inceputul verii.

Atmosfera superba de Ziua Comunei Pecineaga

Iunie 2017, Radu Petric

SocialMare sarbatoare a avut loc duminica, 4 iunie, cand toti locuitorii comunei Pecineaga, alaturi de autoritatile locale au celebrat in incinta stadionului frumos amenajat, Ziua Comunei. Deschiderea evenimentului a fost realizata de edilul comunei Pecineaga, Niculae Stan ce a avut ca invitat de seama la aceasta zi deosebita pe Mariana Gaju, primarul comunei Cumpana.

Alegeri partiale in comuna Nicolae Balcescu

Iunie 2017, Adrian Nicarel

PoliticIn data de 11 Iunie, locuitorii comunei Nicolae Balcescu vor merge din nou la vot pentru a alege candidatul cel mai potrivit functiei de primar. Dupa demiterea din functie a primarului comunei Nicolae Balcescu, Viorel Balan de catre prefectul judetului Constanta Adrian Nicolaescu, administratia locala a comunei a fost preluata de viceprimarul Nicolae Ciocanete.

Contract de finantare pentru construirea unui after school in comuna Pantelimon

Iunie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaAutoritatea locala din comuna Pantelimon urmeaza sa semneze contractul pentru obtinerea de fonduri necesare in vederea implementarii proiectului de infiintare a unui centru after school in comuna, proiect ce a fost innaintat catre Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR).

Proiecte ce vizeaza modernizarea infrastructurii si a serviciilor de sanatate si educatie din comuna Garliciu

Iunie 2017, Radu Petric

Administratie localaAdministratia locala din comuna Garliciu asteapta cu nerabdare aprobarea cererii de finantare a proiectelor a caror implementare reprezinta o necesitate pentru comuna si pentru locuitorii acesteia, ce au nevoie de modernizare in domeniul infrastructurii, educatiei si sanatatii.

Majorari de salarii DECALATE in Educatie si Sanatate. Olguta Vasilescu: Amendamentele calculate pe impact fata de varianta initiala ne-au dus la situatia in care sa se mai amane cresterile/ Sindicatele anunta posibile proteste

Iunie 2017, Adrian Nicarel

ActualitateMinistrul Muncii a anuntat, marti, ca majorarile salariale in Educatie si Sanatate se vor face etapizat, respectiv cu 25% de la 1 ianuarie pentru toti bugetarii, urmand ca de la 1 martie sa se faca restul majorarilor salariale, adica de pana la 50% pentru profesori si pana la 100% pentru medici si asistenti. "De la 1 ianuarie 2018, toti bugetarii vor avea o crestere a salariului brut de 25%, de la 1 martie inca 20% pentru profesori, care adaugat la cresterea de 25% inseamna o crestere de 50%.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771