Sitirile editiei din data de 24 Mai, 2017

Ziua Comunei Mircea Voda ajunsa la cea de-a XIII a editie

Mai 2017, Mirela Ionita

SocialLocuitorii comunei Mircea Voda au avut parte in data de 20 mai de o zi minunata, zi de mare sarbatoare pentru comuna in care locuiesc ce a fost celebrata cu mult cantec si cu voie buna. Alaiul de sarbatoare intrunit in fata primariei comunei Mircea Voda a pornit la ora 14:30 spre stadionul comunei unde era asteptat de multimea de oameni venita la sarbatoarea "Ziua Comunei Mircea Voda".

Sarbatoarea florii de salcam sarbatoare cu traditie in comuna Pestera

Mai 2017, Mirela Ionita

SocialZiua comunei Pestera, Sarbatoarea Florii de Salcam, si-a desfasurat sambata, 20 mai 2017, cea de-a XI-a editie. Evenimentul a fost organizat de catre Primaria si Consiliul Local Pestera. In poiana de vis din Valea Izvorului, cu un decor de salcami infloriti, s-a celebrat Ziua Comunei Pestera, o sarbatoare cu foarte multa dragoste si inima larga la care toti cetatenii au fost invitati pentru a petrece un timp liber de calitate in familie.

S-a incheiat cea de-a VI-a editie a Festivalului de Muzica Usoara si Populara "TINERE SPERANTE"

Mai 2017, Mirela Ionita

ActualitateIn perioada 20 21 mai 2017, scena Cercului Militar Medgidia a fost gazda traditionalului festival "TINERE SPERANTE", care aduce, an de an, un plus de valoare si culoare in viata locuitorilor municipiului.

Comuna Tuzla gazduieste in aceasta vara un eveniment de anvergura internationala - Dakini Festival Tuzla 2017

Mai 2017, Radu Petric

SocialIn perioada 29 iunie - 2 iulie 2017, pe plaja Tuzla va avea loc cel mai mare proiect cu impact turistic, editia I a evenimentului Dakini Fest 2017. Primaria comunei Tuzla si Consiliul Local, reprezentate de edilul Taner Resit pun la dispozitie locul ales pe malul marii pentru acest festival ce are o suprafata de 15 hectare.

Liceul Regele Carol I din comuna Ostrov implicat in proiecte nationale si internationale

Mai 2017, Mirela Ionita

EducatieBeneficiind in permanenta de sprijinul Primariei Ostrov si a Consiliului Local, cadrele didactice ale Liceului Regele Carol I din Ostrov impreuna cu conducerea acestuia: directorul Monica Duda si a directorul adjunct Constantin Florica, sustin si incurajeaza elevii sa participe la concursuri si activitati cultural-educative care ii ajuta atat in dezvoltarea profesionala pe viitor, dar mai ales in dezvoltarea personala.

Reabilitarea si modernizarea drumurilor din comuna Cobadin

Mai 2017, Mirela Ionita

Administratie localaEdilul comunei Cobadin, Cornel Cocos considera ca lucrarile ce au menirea de a imbunatati situatia infrastructurii rutiere din comuna au o importanta deosebita deoarece creeaza cetatenilor un confort ridicat in timpul traficului rutier si ofera acestora noi oportunitati.

Lucrarile la Caminul Cultural din satul Stefan cel Mare, comuna Saligny, continua

Mai 2017, Mirela Ionita

Administratie localaCu fonduri de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP), prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL), Primaria Saligny a demarat proiectul de construire a Caminului Cultural in satul Stefan cel Mare ce apartine de comuna Saligny.

Convietuire interetnica pe plaiuri dobrogene, la Cumpana

Mai 2017, Radu Petric

SocialCea de-a X-a editie a evenimentului "Convietuire interetnica pe plaiuri dobrogene", moment de sarbatoare pentru comuna Cumpana, a reunit duminica, atat locuitori ai comunei, cat si oaspeti din diferite colturi ale Dobrogei.

21 mai - Festivalul Ethnos Dobrogea International Silistea 2017

Mai 2017, Mirela Ionita

SocialDuminica 21 mai, comuna Silistea a fost gazda Festivalului Prieteniei-Ethnos Dobrogea International, festival prin care se doreste pastrarea si promovarea traditiilor, a portului, cantecului si dansului popular traditional.

Proiectul privind realizarea sistemului de canalizare din Oltina - redepus de administratia locala

Mai 2017, Radu Petric

Administratie localaAdministratia locala a comunei Oltina a redepus proiectul ce vizeaza realizarea sistemului de canalizare in localitatea Oltina si totodata a depus si proiectul ce are in vedere asfaltarea drumurilor Oltina-Viile-Ion Corvin.

Garduri noi pentru cimitirele din comuna Ion Corvin

Mai 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaPrimaria si Consiliul Local al comunei Ion Corvin doresc achizitia de servicii de proiectare si executie de lucrari pentru inlocuirea gardului cimitirului din localitatea Ion Corvin si a cimitirului din satul Viile, comuna Ion Corvin.

LEGEA SALARIZARII a fost adoptata de Senat

Mai 2017, Radu Petric

ActualitateSenatorii au adoptat marti Legea salarizarii unitare, in forma care a trecut de Comisia de munca, legea urmand sa fie trimisa Camerei Deputatilor, care este for decizional. Proiectul de lege a fost votat cu 85 de voturi "pentru", 12 abtineri si 10 voturi "impotriva".

Liviu Dragnea: Primarii si presedintii de CJ nu vor avea salariile suficient de mari

Mai 2017, Adrian Nicarel

ActualitateLiderul PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, la reuniunea UNCJR, ca primarii si presedintii de CJ nu vor avea salariile suficient de mari, el subliniind faptul ca alesii locali in cauza raspund pentru orice functionar public, dar nu beneficiaza de toate drepturile de care beneficiaza un functionar. "In Legea salarizarii, autoritatile locale vor avea salarii mai mari. Eu, personal, am fost intrebat de mai multe ori: <<Cum comentati ca primarii o sa aiba salarii mai mari?>>.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771