Sitirile editiei din data de 3 Mai, 2017

7 proiecte depuse prin P.N.D.L. pentru orasul Negru Voda

Mai 2017, Mirela Ionita

Administratie localaPrimaria orasului Negru Voda din judetul Constanta a inaintat catre Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene prin Programul National de Dezvoltare Locala 2017 documentele necesare pentru supunerea spre finantare a mai multor proiecte si asteapta cu nerabdare un raspuns pozitiv.

Autoritatile locale din comuna Baraganu doresc sa pietruiasca toate drumurile

Mai 2017, Radu Petric

Administratie localaAutoritatile locale din comuna Baraganu incearca si spera sa obtina fonduri de la Consiliul Judetean Constanta pentru a demara lucrarea de modernizare a drumurior din comuna. Potrivit viceprimarului comunei Baraganu, Paraschivescu Lucian care in prezent detine atributii de primar, este vorba despre 4-5 kilometri de drumuri din cele doua localitati ale comunei: Lanurile si Baraganu.

100.000 de oameni au fost prezenti la prima editie a Festivalului International de Jocuri si Reconstituiri Istorice

Mai 2017, Mirela Ionita

SocialPrimaria Municipiului Medgidia a organizat in perioada 28 aprilie 1 mai 2017, pe stadionul "Iftimie Ilisei", prima editie a ineditului Festival International de Jocuri si Reconstituiri Istorice "Dapyx".

Invitatie la Ziua Comunei Lumina - sarbatoare cu artisti consacrati

Mai 2017, Mirela Ionita

SocialEdilul Ioan Roman, reprezentantul Primariei si Consiliul Local invita toti locuitorii comunei Lumina dar si cetateni din imprejurimi la "Ziua Comunei" ce va fi sarbatorita sambata, 6 mai, in centrul localitatii Lumina.

Sarbatoare fastuoasa de "Ziua Comunei Gradina"

Mai 2017, Mirela Ionita

SocialEdilul comunei Gradina, Gabriela Iacobici impreuna cu membrii Consiliului Local au organizat cu mult bun gust evenimentul "Ziua Comunei Gradina" astfel incat locuitorii comunei sa se poata bucura pe deplin de aceasta zi. Cetatenii comunei Gradina au sarbatorit de 1 Mai odata cu Ziua Internationala a Muncii si importanta Zi a Comunei, zi dedicata lor. In sala Caminului Cultural din localitatea Gradina, la ora 13:00, copii, tineri, familii intregi, batrani; toti locuitori ai satelor Cheia si Gradina, dar si cetateni din localitati invecinate asteptau cu mult entuziasm inceperea spetacolului.

Primaria comunei Pecineaga cere sprijinul Consiliului Judetean Constanta

Mai 2017, Radu Petric

Administratie localaPentru finalizarea Scolii Generale Nr.1 cu clasele I-IV din localitatea Pecineaga, a lucrarilor de imprejmuire a acesteia si de amenajare a curtii interioare, autoritatile locale vor cere sprijinul Consiliului Judetean Constanta.

"Fiii Satului" - mare sarbatoare in comuna Amzacea

Mai 2017, Adrian Nicarel

SocialPastrata cu sfintenie, sarbatoarea "Fiii satului" este o traditie pe care administratia locala din comuna Amzacea in frunte cu edilul Constantin Radu o respecta in fiecare an. In ziua de 1 mai toata comuna Amzacea sarbatoreste "Fiii Satului" ce dateaza in aceasta comuna din anul 2001, anul in care a fost investit in functie pentru prima data primarul Constantin Radu.

Sarbatoare campeneasca de

Mai 2017, Radu Petric

Social"1 Mai", asa cum este intitulata ziua comunei Dumbraveni, zi de mare insemnatate pentru cetatenii acestei comune, a fost sarbatorita mai devreme cu o zi in acest an, deoarece data de 1 mai a fost luni, iar pentru a fi prezenta cat mai multa lume, conducerea Primariei Dumbraveni a hotarat ca aceasta sa fie sarbatorita duminica.

Loc de joaca pentru prescolarii din localitatea Cerchezu

Mai 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaCu ajutorul fondurilor primite de la Consiliul Judetean Constanta, autoritatile locale din comuna Cerchezu demareaza in aceasta luna, lucrarile de imprejmuire si amenajare cu spatii verzi si alei a curtii exterioare de care beneficiaza gradinita din localitatea Cerchezu.

Comuna Tuzla gazduieste in aceasta vara un eveniment de anvergura internationala - Dakini Festival Tuzla 2017

Mai 2017, Mirela Ionita

SocialIn perioada 29 iunie - 2 iulie 2017, pe plaja Tuzla va avea loc cel mai mare proiect cu impact turistic, editia I a evenimentului Dakini Fest 2017. Primaria comunei Tuzla si Consiliul Local, reprezentate de edilul Taner Resit pun la dispozitie locul ales pe malul marii pentru acest festival ce are o suprafata de 15 hectare.

Lucrarile la dispensarul din localitatea Agigea se apropie de final

Mai 2017, Mirela Ionita

Administratie localaPotrivit edilului comunei Agigea, Cristian Cirjaliu in toamna acestui an dispensarul va fi dotat cu mobilierul si echipamentele necesare pentru practicarea serviciilor medicale in conditii igienico-sanitare conform normelor in vigoare.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771