Sitirile editiei din data de 19 Aprilie, 2017

100.000 de oameni au fost prezenti la prima editie a Festivalului International de Jocuri si Reconstituiri Istorice "Dapyx" - Medgidia

Aprilie 2017, Ionita Mirela

SocialPrimaria Municipiului Medgidia a organizat in perioada 28 aprilie 1 mai 2017, pe stadionul "Iftimie Ilisei", prima editie a ineditului Festival International de Jocuri si Reconstituiri Istorice "Dapyx".

Smiley in concert la Dapyx Medgidia

Aprilie 2017, Ionita Mirela

CulturaPeste 150.000 Watt <>Concertul sustinut de Smiley, va avea loc in cadrul Festivalului de Jocuri si Reconstituiri Istorice Dapyx Medgidia 2017 - EDITIA I - se desfasoara pe o perioada de 4 zile (28 aprilie - 1 mai), fiecare zi avand activitati specifice perioadelor istorice: Antichitate, Evul mediu, Epoca Moderna si Contemporana, care pe ansamblu vor satisface atat curiozitatea publicului larg, cat si a iubitorilor de cultura sau a pasionatilor de istorie, de mestesuguri traditionale, pielarie, fierarie, tir cu arcul, tesatorie, olarit si lupte demonstrative cu gladiatori.

Programul Festivalului de Jocuri si Reconstituiri Istorice Dapyx 2017 Editia I

Aprilie 2017, Ionita Mirela

CulturaFestivalul de Jocuri si Reconstituiri Istorice Dapyx 2017 Editia I va incepe cu o parada de peste 700 de persoane, condusa de Fanfara Militara si peste 230 de luptatori antici si medievali, gladiatori, legionari romani, razboinici daci si dorobanti cat si soldati din Primul Razboi Mondial.

Festivalul de Jocuri si Reconstituiri Istorice Dapyx Medgidia 2017 - EDITIA I

Aprilie 2017, Ionita Mirela

CulturaFestivalul de Jocuri si Reconstituiri Istorice Dapyx Medgidia 2017 - EDITIA I - se desfasoara pe o perioada de 4 zile (28 aprilie - 1 mai), fiecare zi avand activitati specifice perioadelor istorice: Antichitate, Evul mediu, Epoca Moderna si Contemporana, care pe ansamblu vor satisface atat curiozitatea publicului larg, cat si a iubitorilor de cultura sau a pasionatilor de istorie, de mestesuguri traditionale, pielarie, fierarie, tir cu arcul, tesatorie, olarit si lupte demonstrative cu gladiatori.

Atribuirea proiectulului de asfaltare a drumurilor din comuna Tirgusor

Aprilie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaPrimaria comunei Tirgusor se lupta pentru demararea in cel mai scurt timp posibil a proiectului ce prevede asfaltarea drumurilor comunale. Potrivit conducerii administratiei locale din Tirgusor, dupa incheierea procedurilor de licitatie, se va alege o firma specializata care va demara lucrarile de asfaltare a drumurilor din comuna.

Lucrarile la sala de sport din localitatea Saligny avanseaza rapid

Aprilie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaLucrarile pentru construirea salii de sport, ce se realizeaza cu fondurile primite de catre autoritatile locale Saligny de la Consiliul Judetean Constanta dar si cu fonduri de la bugetul local, sunt in plina desfasurare in aceasta perioada. "Lucrarile la sala de sport se desfasoara si avanseaza foarte bine. Imediat dupa ce s-a finalizat fundatia salii de sport s-au ridicat si zidurile.

Spectacol magic pentru copiii din comuna Ion Corvin

Aprilie 2017, Mirela Ionita

SocialProgramele artistice ce s-au desfasurat in comuna Ion Corvin cu ocazia Sarbatorilor Pascale au reprezentat o oportunitate unica pentru copii de a se bucura de un spectacol exceptional creat special pentru ei.

Echipa de fotbal Viitorul Fantanele Locul II in Campionatul Judetean de Fotbal

Aprilie 2017, Mirela Ionita

SportPrimaria comunei Fantanele si Consiliul Local sustin activitatea echipei de fotbal a comunei si se bucura de rezultatele spectaculoase pe care jucatorii le obtin prin munca si daruire. "Avem de trecut un retur greu.

Licitatii pentru atribuirea lucrarilor de asfaltare din comuna Cobadin

Aprilie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaConducerea administratiei locale din comuna Cobadin munceste din greu pentru demararea proiectelor de reabilitare si modernizare prin asfaltare a drumurilor din intreaga comuna intr-un timp cat mai scurt.

Ajutor si bucurie pentru cei nevoiasi si pentru copii din comuna Pestera

Aprilie 2017, Mirela Ionita

SocialIn asteptarea Sfintelor Sarbatori de Pasti, reprezentantii autoritatilor locale din comuna Pestera au impartit 770 de pachete varstnicilor, persoanelor cu nevoi speciale grave si asistentilor personali ai persoanelor cu dizabilitati.

Inainte de Paste curatenie si pachete pentru copii si familiile defavorizate din comuna Mircea Voda

Aprilie 2017, Mirela Ionita

SocialInaintea sarbatorii Invierii Domnului 818 copii, 775 de persoane cu varsta peste 60 de ani si 115 persoane, copii si adulti, cu dizabilitati grad grav si accentuat au primit pachete-cadou din partea autoritatilor locale din comuna Mircea Voda. Pentru a veni in sprijinul unor categorii de persoane de pe raza comunei Mircea Voda, aflate in situatii deosebite si pentru prevenirea si combaterea marginalizarii sociale, in cadrul sedintei din ianuarie s-a aprobat prin Hotararea Nr.

De Sfantul Gheorghe, comuna Oltina isi sarbatoreste ziua

Aprilie 2017, Mirela Ionita

SocialSarbatoare mare in comuna Oltina in data de 23 aprilie. Localnici dar si cetateni din comunele invecinate vor lua parte inca de la primele ore ale diminetii la slujba organizata cu ocazia hramului bisericii Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, pentru ca mai apoi, dupa-amiaza si pana tarziu, sa petreaca la Ziua Comunei Oltina.

Edilul Gabriela Iacobici a impartit pachete pentru Sfintele Sarbatori Pascale in comuna Gradina

Aprilie 2017, Mirela Ionita

SocialPentru ca Sfintele Sarbatori Pascale sunt un prilej pentru a fi mai buni si a imparti ceea ce avem cu semenii nostri, edilul comunei Gradina, Gabriela Iacobici a dat si in acest an un exemplu de bunatate si in preajma marii sarbatori crestine a Invierii Domnului si a impartit copiilor dar si oamenilor sarmani din comuna pachete cu alimente.

Rezultate deosebite obtinute de elevii Liceului Regele Carol I din comuna Ostrov

Aprilie 2017, Mirela Ionita

EducatieCu sprijinul Primariei Ostrov si al Consiliului Local, Liceul Regele Carol I, reprezinta cu mandrie numele comunei in cadrul concursurilor si olimpiadelor organizate la nivel judetean dar si national.

MAI: 4.000 de angajati ai ministerului, mobilizati pentru situatiile de urgenta provocate de vreme

Aprilie 2017, Adrian Nicarel

ActualitateMAI anunta ca patru mii de angajati ai institutiei sunt pregatiti sa intervina in cazul unor situatii de urgenta provocate de schimbarile meteorologie. Politia rutiera nu va sanctiona soferii care nu au anvelope de iarna, acestia fiind prezenti in trafic pentru a ii ajuta.

Carmen Dan: Informatiile privindu-l pe Sebastian Ghita au fost furnizate de partea romana

Aprilie 2017, Adrian Nicarel

ActualitateMinistrul Afacerilor Interne (MAI), Carmen Dan, a declarat, marti, ca informatiile privindu-l pe Sebastian Ghita au fost furnizate de partea romana. "Informatiile au fost furnizate de partea romana. Mentionez ca aceste date au fost puse la dispozitia Politiei din Serbia pe 13 aprilie dimineata. Prin aceste date am solicitat si sprijin in vederea localizarii. Pe parcursul zilei a existat in continuare un schimb de date si informatii care s-a finalizat la ora 23.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771