Sitirile editiei din data de 12 Aprilie, 2017

"Targul Floriilor" la Ovidiu

Aprilie 2017, Adrian Nicarel

SocialIn perioada 7-8 aprilie, Primaria Ovidiu in parteneriat cu Asociatia Taranii Dobrogeni, membru al Inomar Cluster a organizat Targul Floriilor, evenimet ce s-a desfasurat pe platoul Centrului Cultural "Elena Roizen" din orasul Ovidiu.

Vom avea alegeri partiale in Nicolae Balcescu si Mereni, in 11 iunie

Aprilie 2017, Radu Petric

ActualitateIn 11 iunie vor fi organizate alegeri partiale in municipiile, orasele si comunele ramase fara alesi locali, data urmand sa fie aprobata prin Hotarare de Guvern, a anuntat vineri, la Craiova, premierul Sorin Grindeanu.

Comuna Nicolae Balcescu asteapta finantare pentru dezvoltarea infrastructurii

Aprilie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaAdministratia locala din comuna Nicolae Balcescu isi da tot interesul pentru imbunatatirea si dezvoltarea infrastructurii locale iar in acest sens a inaintat spre aprobare pe Ordonanta Guvernamentala nr.

Reabilitarea a 10 kilometri de drum in intreaga comuna Garliciu

Aprilie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaIn speranta de a obtine fondurile necesare, edilul Constantin Cinpoiasu a depus spre finantare la Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, in luna martie, un proiect de reabilitare a infrastructurii de drumuri din intreaga comuna Garliciu.

Inainte de Sfintele Sarbatori Pascale, Iepurasul aduce cadouri locuitorilor comunei Saraiu

Aprilie 2017, Mirela Ionita

SocialActiunea din comuna Saraiu "Uite, vine iepurasul!" sustinuta din suflet de catre edilul Dorinela Irimia ofera intregii comunitati ce formeaza familia Saraiu pachete pregatite cu multa dragoste. In Saptamana Mare dinaintea Sfintelor Sarbatori de Paste, perioada in care trebuie sa fim buni si sa ne ajutam aproapele, Primaria Saraiu reprezentata de edilul Dorinela Irimia le ofera copiilor din comuna Saraiu, 300 de pachete.

Cladire noua pentru sediul Primariei din comuna Ciobanu

Aprilie 2017, Radu Petric

Administratie localaEdilul comunei Ciobanu, Tudorel Gurgu are in plan desfiintarea cladirii existente in care functioneaza primaria in prezent iar suprafata va fi destinata amplasarii noului sediu care va avea structura functionala Parter + 1 Etaj.

"Vine, Vine Iepurasul!" in comuna Silistea

Aprilie 2017, Mirela Ionita

SocialIn preajma Sfintelor Sarbatori Pascale, Primaria comunei Silistea s-a gandit sa le faca o surpriza copiilor si sa aduca un strop de bucurie si atmosfera de sarbatoare in sufletele batranilor dar si celorlalti cetateni, locuitori ai comunei.

Comuna Crucea liderul proiectului - "O Societate pentru Toate Varstele" (Society for All Ages) - SAGE

Aprilie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaS-a semnat contractul de finantare pentru proiectul transfrontalier "O Societate pentru Toate Varstele" SAGE (Society for All Ages) din cadrul programului Interreg V-A Romania-Bulgaria, Axa Prioritara 4.

Proiecte de extindere a unitatilor de invatamant din comuna Pantelimon

Aprilie 2017, Radu Petric

Administratie localaAlaturi de investitiile pe care le realizeaza pentru dezvoltarea si modernizarea infrastructurii, autoritatile locale din comuna Pantelimon depun eforturi pentru obtinerea de fonduri, necesare pentru investitii in sistemul educational din comuna.

In ajunul Sfintelor Floriilor, in comuna Cumpana doi copii au fost increstinati

Aprilie 2017, Mirela Ionita

SocialConsiliul Local si Primaria comunei Cumpana, reprezentate legal de primarul Mariana Gaju, in colaborare cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta au initiat increstinarea a doi copii. Cu prilejul praznuirii Sfintei Sarbatori "Intrarea Domnului in Ierusalim" doi copii aflati in prezent in asistenta maternala, au fost increstinati prin scaldarea in apa sfintita.

Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului: Pana pe 10 mai, vrem ca programele "Rabla" si "Rabla Plus" sa fie puse in aplicare

Aprilie 2017, Radu Petric

ActualitateMinistrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat, pentru Mediafax, ca vrea ca pana la data de 10 mai, cel tarziu, ca programele "Rabla" si "Rabla Plus" sa fie in aplicare. "Pana la data de 10 mai, cel tarziu, vrem ca programele Rabla si Rabla Plus sa fie in aplicare.

Legea care elimina "Conflictul de interese" din Codul Penal, retrimisa la Comisia juridica

Aprilie 2017, Adrian Nicarel

ActualitateCamera Deputatilor a retrimis, marti, la Comisia juridica legea care modifica articolele 301 si 308 din Codul Penal, inlocuind sintagma "Conflictul de interese" cu "Folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane" pentru a clarifica notiunea de "prejudiciu de interes public". Plenul Camerei Deputatilor a votat cu majoritate de voturi propunerea deputatului PSD Ioan Munteanu de a retrimite proiectul de lege la Comisia juridica, pentru o saptamana, pentru a se putea clarifica notiunea de "prejudiciu de interes public".

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771