Sitirile editiei din data de 5 Aprilie, 2017

Retelele de alimentare cu apa si de canalizare din Pecineaga realizate in proportie de peste 50%

Aprilie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaAutoritatile locale ale comunei Pecineaga continua in ritm sustinut lucrarile de introducere a retelei de canalizare a apei uzate si de reabilitare a sistemului de alimentare cu apa potabila pentru a putea demara lucrarile de asfaltare a strazilor din localitatea Pecineaga.

Finantarea proiectului din cadrul programului "Interreg Va Romania Bulgaria 2014-2020" pentru dezvoltarea orasului Negru Voda

Aprilie 2017, Radu Petric

Administratie localaEdilul orasului Negru Voda, Petre Urziceanu ne-a informat ca in luna martie s-a semnat contractul de finantare al proiectului: "Cresterea accesibilitatii la reteaua TEN-T in aria transfrontaliera Negru Voda General Tohevo". Sprijinul financiar acordat pentru implementarea proiectului transfrontalier este de 7.937.427,41 euro din care: 6.746.813,3 euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala, iar 1.

Sedinta de indata la Medgidia

Aprilie 2017, Radu Petric

Administratie localaJoi, 30 martie, consilierii locali s-au intrunit in sedinta de indata pentru a aproba cele cinci proiecte de hotarare de pe ordinea de zi. Toate proiectele au intrunit numarul necesar de voturi pentru a fi admise.

Comuna Cerchezu, supravegheata si monitorizata video

Aprilie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaDin aceasta primavara, satele comunei Cerchezu vor beneficia de un sistem de supraveghere video, care are ca scop principal cresterea gradului de siguranta publica. Conform edilului Stefan Chelaru, pentru siguranta cetatenilor si a traficului auto, autoritatilor locale doresc ca intreaga comuna Cerchezu sa beneficieze de un sistem video de supraveghere si monitorizare.

Curatenia comunei si sanatatea locuitorilor in atentia autoritatilor locale din comuna Baraganu

Aprilie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaAdministratia locala se ocupa in aceasta perioada de igienizarea spatiilor verzi si a intregii comune, dar are in atentie si crearea posibilitatilor pentru tratarea si rezolvarea problemelor de sanatate ale locuitorilor comunei Baraganu.

"SUNTEM CEEA CE IUBIM" - Editia I Tuzla - 2017

Aprilie 2017, Mirela Ionita

SocialFestivalul cultural-istoric "Suntem ceea ce iubim", Editia I, desfasurat in cadrul Centrului pentru Tineret Ion Creanga din Tuzla, a deschis seria de festivaluri ce vor avea loc in acest an in comuna Tuzla.

Modernizarea si eficientizarea sistemului de iluminat public in comuna Dumbraveni

Aprilie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaLa Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice prin Programul National de Dezvoltare Locala (P.N.D.L.), conducerea administratiei locale din comuna Dumbraveni a depus, la jumatatea lunii martie, un proiect de modernizare a sistemului de iluminat public din intreaga comuna Dumbraveni. Stelian Clinciu a declarat pentru publicatia "Graiul Dobrogei" ca in baza finantarii proiectului depus, se va asigura modernizarea si eficientizarea sistemului de iluminat public stradal prin achizitionarea de corpuri de iluminat echipate cu surse LED si montarea acestora pe stalpii existenti.

Proiect de asfaltare a tuturor drumurilor din comuna Amzacea

Aprilie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaAutoritatile locale din comuna Amzacea au depus la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale prin Programul National de Dezvoltare Rurala, un proiect ce vine in completarea celui de modernizare a drumurilor prin asfaltare depus la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Public in cadrul programului aprobat prin O.

Proiectul "Sprijin pentru cheltuieli de functionare si animare" lansat la Cumpana

Aprilie 2017, Mirela Ionita

SocialGrupul de actiune locala "Canal Dunare-Marea Neagra 2016", a organizat, luni 27 martie 2017 o conferinta de presa cu ocazia lansarii proiectului "Sprijin pentru cheltuieli de functionare si animare", Masura 19 dezvoltare locala LEADER, Sub-Masura 19.4. Proiectul este finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala. Evenimentul de presa a avut loc in sala de sedinte a Primariei Cumpana, Soseaua Constantei, nr.

Ce salarii vor avea un invatator, un medic sau un soldat. Afla care este proiectul de lege privind salarizarea unitara care intra joi in dezbaterea CExN al PSD

Aprilie 2017, Radu Petric

ActualitateLiderul PSD Liviu Dragnea a facut publice primele date oficiale din proiectul legii salarizarii in care sunt prevazute cresterile salariale in 2020 si 2022, raportat la cat se castiga in mediul bugetar.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771