Sitirile editiei din data de 15 Martie, 2017

De la Constanta spre Paris, Londra si Roma. Programul zborurilor din aceasta vara

Martie 2017, Adrian Nicarel

ActualitateIn sezonul estival 2017, constantenii vor beneficia de zboruri directe de la malul marii spre orase importante din tara si din Europa. Trei companii aeriene vor opera curse de pe aeroportul International Mihail Kogalniceanu-Constanta.

Reabilitare strazi laterale pe raza localitatii Ciobanu

Martie 2017, Radu Petric

Administratie localaDezvoltarea infrastructurii reprezinta pentru primarul comunei Ciobanu, Tudorel Gurgu, o premisa foarte importanta pentru cresterea nivelului de dezvoltare a comunei. Scopul investitiei demarate in prezent, este de a imbunatati starea tehnica a strazilor pentru desfasurarea in conditii de siguranta si control a traficului.

Conservarea si promovarea culturii traditionale locale in comuna Nicolae Balcescu

Martie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaIn urma verificarii si evaluarii cererii de finantare a proiectului "Dotarea Caminelor Culturale din localitatile Nicolae Balcescu si Dorobantu in scopul conservarii si promovarii culturii traditionale locale", depus in data de 1 iulie 2016 si dupa aprobarea de catre Directorul General AM (Autoritate de Management) PNDR(Programul National de Dezvoltare Rurala) a Raportului de selectie lunar din data de 22.

Retea de iluminat public moderna, economica si eficienta in comuna Crucea

Martie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaDeoarece ne indreptam tot mai mult catre o gandire cat mai ecologica, iar iluminatul exterior este unul dintre marii consumatori de energie electrica, edilul comunei Crucea, Gheorghe Frigioi sustinut de Consiliul Local, a considerat ca un proiect de reabilitare a retelei de iluminat public, este o solutie optima pentru comuna pe care o administreaza, unde fiecare banut este chibzuit.

Ziua Femeii sarbatorita in avans in comuna Silistea

Martie 2017, Radu Petric

SocialSambata, 4 martie 2017, de la ora 14:00, Caminul Cultural din localitatea Silistea, a fost gazda unui eveniment deosebit, organizat in avans cu prilejul zilei de 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii, sarbatoarea dedicata femeilor de pe intregul mapamondul. La intrarea in Caminul Cultural, edilul comunei Silistea, Mihai Soare, le-a intampinat pe cele aproximativ 100 de doamne si domnisoare prezente la aceasta sarbatoare cu un calduros "La multi ani!" si cate un trandafir rosu.

Finalizarea sistemului de alimentare cu apa in comuna Pantelimon

Martie 2017, Catalin Sandulescu

Administratie localaAutoritatile locale din comuna Pantelimon au declarat ca in cel mai scurt timp toate satele comunei vor beneficia de apa potabila. "Saptamana trecuta s-a realizat receptia lucrarii privind reteaua de alimentare cu apa din localitatea Calugareni.

Licitatie pentru realizarea sistemului de canalizare in localitatea Garliciu

Martie 2017, Catalin Sandulescu

Administratie localaAutoritatile locale au semnat contractul de finantare pentru proiectul depus la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (M.D.R.A.P.) privind infiintarea sistemului de canalizare in localitatea Garliciu pentru apa menajera.

8 Martie - zi de sarbatoare in comuna Vulturu

Martie 2017, Adrian Nicarel

SocialDe 8 Martie, aproximativ 150 de doamne si domnisoare locuitoare ale comunei Vulturu au avut parte de o sarbatoare speciala, in cinstea Zilei Internationale a Femeii. La Caminul Cultural din localitate Vulturu, distractia a fost de zile mari; cu flori, cu dans, cu masa festiva, evenimentul a adus pentru o seara, bucurie si zambet femeilor care au raspuns invitatiei administratiei locale Vulturu.

Situatia proiectelor de investitii din orasul Harsova

Martie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaAutoritatile locale Harsova lucreaza la proiecte ce au ca scop dezvoltarea orasului, dar si la invierea prin promovare a vechii frumuseti si a istoriei acestui oras ce prezinta un potential turistic ridicat.

Celebrarea femeii si a importantei acesteia in comunitate in comuna Cumpana

Martie 2017, Mirela Ionita

Social"Cu totii asteptam primavara, acest anotimp al renasterii naturii, al vietii in general; anotimp al reinnoirii, al revitalizari si al redescoperirii de sine. Primele semne ale primaverii apar in zambetele celor dragi, parca mai luminoase si mai calde. Primavara inseamna un plus de energie pentru inima, minte, trup si suflet. Toata aceasta energie se traduce in noi proiecte, noi idei sau in punerea in practica a ideilor uitate pe rafturi.

Aeromania 2017, editie aniversara pentru jumatate de secol de aviatie, la Tuzla

Martie 2017, Adrian Nicarel

SocialAsii acrobatiei aeriene din lume se reunesc, in vara, la cel mai mare show aviatic de pe litoral, ce are loc la Aeroportul Tuzla. Anul acesta, "Aeromania 2017" are loc in 19 august si, ca in fiecare an, marcheaza mai multe aniversari.

Prefectul Constantei ar putea fi inlocuit miercuri!

Martie 2017, Radu Petric

ActualitateConform traditiei incetatenite de ani buni, odata cu schimbarea Guvernului, sunt inlocuiti si prefectii, adica reprezentantii Executivului din teritoriu. Guvernul condus de Sorin Grindeanu nu face exceptie de la aceasta regula, chiar daca s-a apucat de primele epurari abia la doua luni de la instalare. In cadrul sedintei de miercuri, 8 martie, Grindeanu si ai sai ministri au votat inlocuirea din functie a prefectilor din judetele Suceava, Teleorman, Salaj, Giurgiu si Prahova.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771