Sitirile editiei din data de 8 Martie, 2017

Licitatia pentru Sala Polivalenta din Constanta ar putea fi reluata

Martie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaCei care asteapta demult o Sala Polivalenta la Constanta au de ce sa se bucure. Licitatia pentru desemnarea unui constructor pentru acest obiectiv poate fi reluata, dupa ce, timp de o luna, a fost suspendata.

Sezonul estival va fi deschis mai devreme pe LITORAL si in Delta Dunarii

Martie 2017, Radu Petric

ActualitateSezonul estival va fi deschis in acest an, in premiera, la jumatate lunii viitoare, pe 15 aprilie, atat in statiunile de pe Litoral, cat si in Delta Dunarii, au anuntat, vineri, reprezentantii Asociatiei Litoral - Delta Dunarii (ALDD), Potrivit reprezentantilor ALDD, programul va fi transmis incepand de saptamana viitoare catre agentiile de turism din Romania, ambasadele si misiunile diplomatice ale Romaniei in strainatate, birourile de turism externe ale Ministerului Turismului si mass-media.

Minihotelul din orasul Negru Voda reabilitat in proportie de 80%

Martie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaCu fonduri de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP), administratia locala lucreaza la reabilitarea minihotelului din orasul Negru Voda si transformarea acestuia in bloc cu garsoniere.

In atentia locuitorilor din Navodari. Se depun cererile pentru tichetele sociale acordate de Paste

Martie 2017, Radu Petric

SocialPrimaria orasului Navodari anunta ca incepe distribuirea cererilor pentru acordarea de tichete care fac parte din programul de realizare a masurilor de protectie sociala. Autoritatile locale precizeaza ca tichetele vor fi acordate pentru a veni in ajutorul unor categorii de persoane defavorizate, cu ocazia sarbatorilor de Paste.

Infrastructura si acces la utilitati pentru cetatenii comunei Independenta

Martie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaProiectele ce au ca obiectiv reabilitarea si modernizarea infrastructurii in comuna Independenta reprezinta o prioritate investitionala pentru edilul Marius Stefan din dorinta de a le oferi locuitorilor acestei comune posibilitatea de a avea acces la utilitatile care creaza un mod de viata mai bun si mai usor.

Orasul Ovidiu s-a infratit cu localitatea italiana Sulmona

Martie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaPrimarul orasului Ovidiu, George Scupra, a fost, luni, gazda delegatiei din orasul Sulmona, localitate in care s-a nascut poetul latin Ovidius. Oaspetii au fost insotiti de primarul Annamaria Casini, sefa administratiei italiene, fiind la primul mandat de conducere.

Ziua Internationala a Femeii, sarbatorita la Cumpana

Martie 2017, Mirela Ionita

SocialCa in fiecare an, Primaria si Consiliul Local Cumpana a invitat reprezentantele sexului frumos pe data de 8 Martie pentru a sarbatori "Ziua Internationala a Femeii". Doamnele si domnisoarele comunei si invitatele acestora vor primi in dar o petrecere presarata cu momente artistice, oferita de organizatori azi, incepand cu ora 1300, in sala mare a Casei de Cultura din Cumpana. Voia buna si antrenul vor fi sustinute de Formatia "AMIGO" din Cumpana, de Ansamblul folcloric "Romancuta" din localitate, precum si de actrita Mirela Pana, alaturi de un meniu adecvat acestei zile festive.

Extinderea drumului de exploatare agricola in comuna Cerchezu

Martie 2017, Adrian Nicarel

Administratie localaMarti, 28 februarie 2017, alesii locali din Cerchezu s-au intrunit in cadrul sedintei ordinare pentru a dezbate proiectele de hotarare initiate de edilul Stefan Chelaru. Unul dintre punctele prezente pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local din comuna Cerchezu a fost proiectul de hotarare privind concesionarea izlazului, a pasunii comunei, crescatorilor de animale.

Investitii in infrastructura pentru dezvoltarea durabila a comunei Amzacea

Martie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaAvand in vedere faptul ca dezvoltarea spatiului rural este indispensabil legata de investitiile privind dezvoltarea si modernizarea infrastructurii ce determina imbunatatirea conditiilor existente, administratia locala a comunei Amzacea a demarat procedurile necesare pentru a obtine finantarea noilor investitii cat si pentru continuarea celor demarate.

Raport al primarului Iulian Soceanu privind starea economica, sociala si de mediu a orasului Techirghiol pentru anul 2016

Martie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaAnul 2016 a fost un an al eforturilor comune, depuse de Primaria orasului Techirghiol si Consiliul Local in vederea asigurarii unei administratii publice eficiente si transparente. Un obiectiv major a fost in aceasta perioada respectarea legalitatii, transparentei si a interesului cetatenilor.

Finalizare proiect - alimentare cu apa potabila in satul Lanurile, comuna Baraganu

Martie 2017, Bogdan Chirita

Administratie localaIn aceasta perioada a fost demarata procedura de achizitie pentru desemnarea unei societati care sa efectueze si sa finalizeze lucrarile la sistemul de alimentare cu apa potabila a localitatii Lanurile.

Transformarea sediului fostei primarii Tuzla in dispensar

Martie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaPentru a face fata cerintelor si pentru a rezolva problemele de sanatate ale locuitorilor comunei Tuzla a caror numar este in crestere, autoritatile locale doresc infiintarea unor noi cabinete medicale. Primarul Taner Resit isi doreste ca cetatenii ce locuiesc in aceasta comuna sa beneficieze de servicii medicale rapide si de calitate, iar construirea unui nou dispensar este o necesitate.

Martisor Traditional la Centrul pentru Tineret "Ion Creanga" Tuzla

Martie 2017, Mirela Ionita

SocialDupa Sezatoarea "Vine, vine Primavara", o prezentare de lucrari si piese populare, de tehnica de lucru, datina si obiceiuri despre Martisor, din luna februarie, Centrul pentru Tineret "Ion Creanga" a oferit cu ocazia zilei de 1 Martie, o expozitie etnografica sustinuta de edilul comunei Tuzla Taner Resit, Consiliul Local, administratorul centrului Maria Damian Pascal si Asociatia Stratonis.

Retea de canalizare si de alimentare apa potabila in comuna Pecineaga

Martie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaIn momentul finalizarii investitiilor la care autoritatile locale lucreaza in prezent, locuitorii comunei Pecineaga vor beneficia de un sistem de canalizare a apelor uzate dar si de alimentare cu apa potabila. "In urma intrunirii Consiliului Judetean Constanta si adoptarea bugetului, dar si o data cu venirea primaverii si a vremii frumoase, dorim sa demaram proiectele pe care le-am inceput de anul trecut", a declarat edilul comunei Pecineaga, Niculae Stan.

Sedinta de Consiliu Local la Medgidia

Martie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaAlesii locali din municipiul Medgidia se intunesc, miercuri, in sedinta ordinara a lunii martie. Pe ordinea de zi se afla mai multe proiecte initiate de primarul Valentin Vrabie. I . PROIECTE DE HOTǍRsRI privind: 1.

Ziua Internationala a Femeii sarbatorita in comuna Dumbraveni

Martie 2017, Adrian Nicarel

SocialCu prilejul sosirii primaverii si mai ales cu ocazia zilei de 8 Martie, Primaria comunei Dumbraveni organizeaza un spectacol dedicat femeilor de toate varstele din comuna. Autoritatile locale din Dumbraveni doresc ca in acesta zi speciala sa le ofere momente de bucurie doamnelor si domnisoarelor din comuna si sa isi arate respectul fata de aceste fiinte minunate care isi dedica viata familiei si gospodariei.

Guvernul NU sustine amendamentul privind gratierea unor fapte de coruptie propus de presedintele Comisiei Juridice din Senat. Care este pozitia DNA

Martie 2017, Radu Petric

ActualitatePremierul Sorin Grindeanu a declarat marti ca Executivul nu sustine amendamentul depus de parlamentarul PSD, Serban Nicolae, prin care ar urma sa fie gratiate fapte de coruptie. "De dimineata, ministrul Justitiei cred ca a clarificat si subliniez si eu: Guvernul nu sustine amendamentul de care vorbeati (n.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771