Sitirile editiei din data de 7 Septembrie, 2016

Lucrari de dezvoltare a comunei Vulturu

Septembrie 2016, Radu Petric

Administratie localaAutoritatile locale Vulturu au demarat lucrari de modernizare si infrumusetare a comunei prin amenajarea de spatii verzi din dorinta de a dezvolta comuna si a crea oportunitati si o viata mai buna locuitorilor acesteia.

Concurs de taekwondo in orasul Harsova

Septembrie 2016, Mirela Ionita

SocialFiind un oras cu numeroase premii castigate la concursurile de taekwondo, in decursul anilor, in localitatea Harsova s-a organizat concursul "Cupa Harsova Taekwondo". Cluburi sportive din judet, dar si din toata tara s-au intalnit in orasul Harsova pentru a-si masura fortele.

Administratia locala Nicolae Balcescu sprijina educatia si viata spirituala

Septembrie 2016, Adrian Nicarel

EducatieAutoritatile locale din Nicolae Balcescu au in vedere atat educatia copiilor comunei dar si viata religioasa a locuitorilor. Fiind institutii ce prezinta mare interes, Primaria investeste pentru modernizarea si intretinerea unitatilor de invatamant dar si a bisericilor, acolo unde este nevoie.

Autoritatile locale din Lumina se gospodaresc pentru reducerea costurilor

Septembrie 2016, Catalin Sandulescu

Administratie localaConducerea Primariei realizeaza investitii pentru modernizarea comunei si cresterea calitatii vietii cetatenilor. S-au demarat lucrari de modernizare a iluminatului public ce implica reducerea costurilor de functionare a acestuia, avand ca efect economisirea banilor in mod eficient si considerabil la bugetul local.

Clase noi si igienizate la deschiderea anului scolar in comuna Crucea

Septembrie 2016, Mirela Ionita

EducatieAutoritatile locale din Crucea au demarat lucrari de igienizare a unitatilor de invatamant dar si a spatiilor verzi din intreaga comuna. Pentru edilul Gheorghe Frigioi sanatatea si educatia locuitorilor comunei prezinta mare interes.

Circulatia pe podul de la Agigea, inchisa complet pe 12 septembrie

Septembrie 2016, Mirela Ionita

ActualitateCirculatia pe podul de la Agigea va fi inchisa incepand cu 12 septembrie, cand vor incepe si lucrarile de reabilitare, iar termenul pentru deschiderea traficului pe doua benzi este sfarsitul anului, a declarat directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), Catalin Homor.

Alegeri parlamentare. Structura numarului de cetateni cu drept de vot din judetul Constanta!

Septembrie 2016, Adrian Nicarel

ActualitateNumarul total de cetateni cu drept de vot inscrisi in Registrul electoral in august 2016 este de 18.277.372, potrivit informarii realizate de Autoritatea Electorala Permanenta (AEP). 638.575 figureaza in Registrul electoral ca avand domiciliul in judetul Constanta.

Masuri de siguranta pentru unitatile de invatamant din localitatea Ghindaresti

Septembrie 2016, Mirela Ionita

EducatieConducerea Primariei se preocupa de siguranta copiilor dar si a cadrelor didactice care isi desfasoara activitatea atat in scoala din Ghindaresti cat si in gradinita. Fiind situate in panta, pentru a nu exista riscul de a "o lua la vale", autoritatile locale doresc sa analizeze structura cladirilor.

Lucrari de igienizare la unitatile scolare din Garliciu

Septembrie 2016, Adrian Nicarel

EducatiePentru ca unitatile de invatamant sa isi primeasca in cele mai bune conditii elevii, in noul an scolar, administratia locala din comuna Garliciu alaturi de conducerea acestora au demarat lucrari de igienizare.

Pregatiri pentru noul an scolar in comuna Ciobanu

Septembrie 2016, Catalin Sandulescu

EducatieAutoritatile locale din comuna Ciobanu au demarat lucrari de igienizare pentru ca noul an scolar sa inceapa in cele mai bune conditii. Zugravirea salilor de clasa sau reparatii ale mobilierului sunt doar cateva activitati care au loc in aceasta perioada in unitatile scolare din comuna.

A inceput tabara de pictura la Medgidia

Septembrie 2016, Mirela Ionita

CulturaCea de-a XIII-a editie a Taberei de Pictura "Lucian Grigorescu" a debutat pe 1 septembrie cu o conferinta de presa organizata la Primaria Medgidia.Anul acesta, vor picta la Medgidia si vor lasa tablouri municipalitatii urmatorii pictori: Constantin Papadopol, Mircea Costea, Adriana Kontz, Eusebio Spanu, Ioana Lavinia Streinu (Romania), Mario Bernardini (Italia), Feridun Isiman (Cipru de nord), Abdurahman Almoutawa (Qatar), Kenan Ozgur (Turcia), Yasemin Ozturk Erdogan (Turcia), Hassan Alumulla Almulla ( Qatar) Katarzyna Pietrzak(Polonia), Anna Trzepanska (Polonia), Bahri Genc (Turcia), Maryam Salahi ( Iran).

Ceremonial de comemorare al eroilor sarbi la Medgidia

Septembrie 2016, Radu Petric

SocialSambata, 3 septembrie, la Monumentul Eroilor Sarbi din Medgidia a avut loc un ceremonial de pomenire si omagiare inchinat luptatorilor sarbi, care s-au jertfit pe campurile de lupta.La eveniment au fost prezenti Ambasadorul Serbiei la Bucuresti - domnul Branko Brankovic, ministrul Muncii, Afacerilor Sociale si Veteranilor de Razboi din Serbia - domnul Aleksandar Vulin, domnul Tomas Vostry, loctiilorul ambasadorului Cehiei la Bucuresti, prefectul judetului Constanta - domnul Adrian Nicolaescu, Liga de prietenie romano-sarba condusa de doamna presedinta Emilia Ursein, presedintele Asociatiei Nationale Cultul Eroilor Regina Mari, dl.

Dorinela Irimia pastreaza traditia inceputului de an scolar in comuna Saraiu

Septembrie 2016, Mirela Ionita

EducatieAdministratia locala Saraiu face tot posibilul pentru a le oferi copiilor din comuna conditii optime de studiu si materiale necesare pentru a participa la orele de curs. Conducerea Primariei doreste atat prevenirea si limitarea situatiilor dificile cu care se confrunta familiile din comuna cat si crearea de sanse egale pentru dezvoltarea personala si profesionala a copiilor.

Lucrari de modernizare a infrastructurii din comuna Pantelimon

Septembrie 2016, Adrian Nicarel

Administratie localaIn comuna Pantelimon se desfasoara lucrari ample la sistemul de canalizare a apei uzate dar si la cel de alimentare cu apa potabila in vederea finalizarii acestora intr-un timp cat mai scurt posibil.Autoritatile locale continua lucrarile in vederea finalizarii sistemului de canalizare in localitatile Pantelimon de Sus, Pantelimon de Jos, Runcu, Nistoresti si Calugareni.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771