Sitirile editiei din data de 31 Mai, 2016

Cuplurile longevive in iubire din Tuzla au fost premiate de edilul Resit Taner

Mai 2016, Iulia FÓlfan

SocialAdministratia locala a comunei Tuzla a initiat anul acesta un proiect social ce are ca scop premierea cuplurilor ce aniverseaza 30, 40 si 50 de ani de casatorie.Evenimentul la care "veteranii in iubire" din Tuzla sunt premiati a fost demarat in luna martie.

Localitatea Esechioi a imbracat straie de sarbatoare

Mai 2016, Iulia FÓlfan

SocialSambata 21 mai credinciosii din localitatea Esechioi au mers la biserica unde au participat la slujba religiosa dedicata Sfintilor Imparati Constantin si Elena.Slujba de hram la care au participat aproximativ 60 de persoane a fost oficiata de preotul paroh Voinea Marian. Imediat dupa ce slujba religioasa a luat sfarsit, enoriasii au fost invitati sa participe la o masa crestineasca.La eveniment au participat Niculae Dragomir, primarul comunei Ostrov dar si credinciosi din celelalte sate.

In comuna Oltina se reabiliteaza sistemul de alimentare cu apa

Mai 2016, Adrian Nicărel

Administratie localaAdministratia locala din Olina a demarat luna aceasta o serie de lucrari pentru reabilitarea si modernizarea sistemului de alimentare cu apa din comuna."Luna aceasta am demarat lucrarile de reabilitare a sistemului de alimentare cu apa din comuna.

Silistea, o comuna ce se dezvolta pas cu pas!!!

Mai 2016, Adrian Nicărel

Administratie localaDe-a lungul anilor, autoritatile locale din Silistea au avut ca prioritati dezvoltarea si modernizarea localitatilor si crearea unor conditii cat mai bune pentru toti locuitorii. Modernizarea comunei a fost posibila prin accesarea fondurilor europene si guvernamentale dar si prin buna gestionare a fondurilor proprii. Acum la ceas de bilant, va reamintim proiectele si investitiile pe care administratia locala le-a realizat:Crearea unei atmosfere de familie in cadrul comunitatiiPozitionarea copiilor in centrul atentiei comunitatiiImplementarea conceptului "Primaria Silistea Mereu alaturi de voi!"Infiintarea Asociatiei "Steaua Sperantei"Construirea unei baze sportive moderneConstruirea terenurilor sintetice cu nocturnaSustinerea sufleteasca si financiara a echipei de fotbalSprijinirea continua a copiilor si a tinerilor pentru a practica sportulInfiintarea si promovarea continua Ansamblului Folcloric "Silisteanca"Achizitionarea de diverse costume populare, instrumente, aparatura, etc.

Fonduri de Ministerul Dezvoltari Regionale si Administratiei Publice pentru modernizarea comunei Saligny

Mai 2016, Iulia FÓlfan

Administratie localaEdilul Ion Beiu ne-a informat ca in aceasta perioada se continua lucrarile la doua proiecte ce au ca scop modenizarea si devoltarea comunei Saligny. Cu fonduri de la Ministerul Dezvoltari Regionale si Administratiei Publice, administratia locala reabiliteaza drumurile din comuna si construieste un camin cultural in localitatea Stefan cel Mare.

"Micii sanitari", concursul prescolarilor din Cumpana pentru promovarea sanatatii

Mai 2016, Daniel Marinescu

EducatieReprezentantii Primariei si Consiliului local Cumpana, impreuna cu Gradinitele "Florilor" si "Sfanta Maria", au organizat sambata, 28 mai, incepand cu ora 10.00, concursul "Micii sanitari".Activitatea s-a desfasurat in sala de spectacole a Caminului cultural din localitate.

Gradinita noua pentru prescolarii din Deleni

Mai 2016, Adrian Nicărel

Administratie localaIn urma cu doua saptamani de zile, administratia locala din Deleni a organizat licitatia pentru atribuirea lucrarilor de construire a gradinitei din localitate.Administratia locala Deleni a semnat, anul trecut, cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice contractul ce prevede construirea unei gradinite in localitate.

Sala de Sport pentru locuitorii din Baneasa

Mai 2016, Iulia FÓlfan

Administratie localaAdministratia locala a orasului Baneasa a dat, saptamana trecuta, ordinul de incepere a lucrarilor ce au ca scop construirea unei sali de sport in localitate.Edilul Ion Marin ne-a informat ca pe data de 24 mai au inceput lucrarile de construire a salii de sport din Baneasa.

Lucrari in toi la scoala din Viisoara

Mai 2016, Daniel Chiriţă

Administratie localaAdministratia locala din Cobadin continua in aceasta perioada lucrarile de construire a noii institutii de invatamant din Viisoara. Acestea au fost demarate in toamna anului trecut cu fonduri de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Noua institutie de invatamant prescolar din Baraganu isi va deschide portile in aceasta toamna

Mai 2016, Adrian Nicărel

Administratie localaLa sfarsitul lunii mai au fost facuta receptia partiala pentru lucrarile ce au avut ca scop construirea unei gradinite in localitatea Baraganu."Lucrarile de construire a noii institutii de invatamant prescolar au fost finalizate si a fost facuta si receptia partiala a acestora.

Proiecte pentru dezvoltarea si modernizarea comunei Adamclisi

Mai 2016, Adrian Nicărel

Administratie localaIn aceasta perioada in comuna Adamclisi se executa mai multe lucrari ce au ca scop modernizarea si dezvoltarea comunei, este vorba despre realizarea sistemului de alimentare cu apa a localitatii Abrud si pietruirea strazilor din localitatea Zorile.

Comuna Topraisar monitorizata de camere de supraveghere

Mai 2016, Daniel Marinescu

Administratie localaIn ultimii ani, administratia locala realizat mai multe investitii atat in aspectul localitatii cat si in sistemul educational.De-a lungul anilor, autoritatile locale au atras atat fonduri europene cat si guvernamentale pentru dezvoltarea comunei.

Gradinita din Osmancea a fost finalizata

Mai 2016, Daniel Chiriţă

Administratie localaDin toamna acestui an, prescolarii din Osmancea se vor muta in casa noua! Gradinita in care acestia isi vor desfasura activitatea a fost finalizata.Proiectul ce a avut ca scop construirea unei noi institutii de invatamant prescolar in localitatea Osmancea a fost demarat in urma cu trei ani de zile, dar sistat din lipsa de fonduri pana in vara anului 2015.

Sindicalistii din educatie protesteaza pe 1 iunie dupa ce negocierile privind salarizarea au esuat

Mai 2016, Adrian Nicărel

SocialNegocierile dintre sindicalistii din invatamant si reprezentantii Ministerului Muncii au esuat, profesorii urmand sa declanseze actiuni de protest in Capitala pe 1 iunie, au declarat, luni, reprezentantii sindicatelor pentru Mediafax.

Cererile de ajutor de stat pentru dezvoltare regionala se pot depune de luni

Mai 2016, Iulia FÓlfan

ActualitateCompaniile care solicita ajutor de stat pentru investitii care promoveaza dezvoltarea regionala prin crearea de locuri de munca pot depune cererile incepand de luni, 30 mai, pana pe 10 iunie, bugetul acestei sesiuni fiind de 250 milioane lei.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771