Sitirile editiei din data de 10 Mai, 2016

Cum vor fi colorate vapoarele Constantei

Mai 2016, Daniel Chiriţă

SocialVapoarele-simbol de la iesirile din Constanta vor prinde viata. Nu va ganditi ca vor incepe sa mearga sau sa vorbeasca, ci vor fi pictate in moduri inedite, fiind transformate in veritabile monumente de arta urbana.

Ce au negociat taximetristii cu Primaria Constanta

Mai 2016, Daniel Marinescu

ActualitateCriticati de multi constanteni pentru numeroasele manevre periculoase din trafic, dar si pentru agresivitatea unora dintre ei, taximetristii si-au spus pasurile in fata primarului interimar Decebal Fagadau.

1 Mai - Ziua comunei Ciobanu

Mai 2016, Adrian Nicărel

SocialIn prima zi de Paste, pe 1 mai, peste 1000 de locuitori ai comunei Ciobanu s-au intalnit pe stadionul din localitate pentru a sarbatorii Ziua Comunei.Chiar daca a fost prima zi de Paste, locuitorii din Ciobanu au iesit din casa si au petrecut o zi de neuitat la stadionul din localitate.

Lucrarile de reabilitare a dispensarului uman din Saraiu - aproape de finalizare

Mai 2016, Iulia FÓlfan

Administratie localaIn aceasta perioada in administratia locala Saraiu realizeaza mai multe investitii pentru dezvoltarea comunei atat cu fonduri proprii cat si cu fonduri europene.Una dintre investitiile ce au fost demarate la inceputul acestei primaveri si care se realizeaza cu fonduri proprii presupune reabilitarea dispensarului uman din Saraiu atat la interior cat si la exterior.

Fonduri europene pentru dezvoltarea si modernizarea orasului Harsova

Mai 2016, Iulia FÓlfan

Administratie localaAdministratia locala Harsova continua si in aceasta perioada campania de curatenie in tot orasul dar si in localitatea Vadu Oii. De asemenea, in acesta perioada functionarii din cadrul Primariei lucreaza la mai multe proiecte ce au ca scop modernizarea si dezvoltarea orasului."Suntem in continuare in campanie de curatenie, chiar daca au trecut Sarbatorile Pascale, realizam lucrari precum: cositul ierbii care s-a dezvoltat datorita precipitatiilor din ultima vreme, varuirea bordurilor si desfiintarea depozitelor de gunoi improvizate atat din Harsova cat si din Vadu Oii.

Proiect pentru introducerea retelei de canalizare la Garliciu

Mai 2016, Adrian Nicărel

Administratie localaDoua proiecte importante pentru dezvoltarea si modernizarea comunei Garliciu au fost depuse de administratia locala la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.Prioritatile administratiei locale Garliciu pentru dezvoltarea si modernizarea comunei sunt introducerea retelei de canalizare si asfaltarea drumurilor.

Zilele Comunei Lumina, editia a IX-a

Mai 2016, Daniel Chiriţă

SocialContinuand traditia, Primaria si Consiliul Local Lumina a organizat si in acest an pe 7 si 8 mai Zilele Comunei Lumina, editia a IX-a.Evenimentul si-a propus ca in fiecare an sa adune laolalta toti locuitorii comunei, oferind activitati dedicate copiilor, tinerilor dar si batranilor.

Terenul de sport din Pantelimon a fost finalizat

Mai 2016, Iulia FÓlfan

Administratie localaAdministratia locala a comunei Pantelimon a demarat in iulie 2015 lucrarile de construire a unei baze sportive moderne cu fonduri de la Uniunea Europena. Investitia a fost finalizata si la inceputul lunii mai s-a facut receptia complexului sportiv.

Comuna Gradina a imbracat straie de sarbatoare

Mai 2016, Iulia FÓlfan

SocialPe data de 3 mai, la Gradina a fost mare sarbatoare. Locuitorii au luat parte la manifestarile prilejuite de Ziua Comunei Gradina, care au avut loc la caminul cultural din localitate.Inainte de sarbatorile Pascale, primarul Gabriela Iacobici si echipa sa au pregatit 150 de pachete cu dulciuri care au fost impartite prescolarilor si scolarilor din localitate.

Drumurile din Fantanele vor fi asfaltate

Mai 2016, Iulia FÓlfan

Administratie localaModernizarea si dezvoltarea comunei sunt prioritatile permanente ale edilului Gheorghe Popescu. In aceasta perioada in localitatea Fantanele se executa lucrari de reabilitare prin asfaltare a drumurilor pe o distanta de 5,5 kilometri.La inceputul lunii aprilie a fost dat startul lucrarilor de asflatare pe strada Basarabia, pe o lungime de 2 kilometri.In urma licitatiei organizate de administratia locala in luna februarie, S.

Sarbatorile Pascale, moment de bucurie pentru locuitorii din Topalu

Mai 2016, Iulia FÓlfan

SocialInainte de Sarbatorile Pascale, administratia locala Topalu a realizat mai multe lucrari ce au auvut ca scop igienizarea si infrumusetarea comunei.Actiunea de infrumusetare a comunei presupus indepartarea vegetatiei uscate, tunderea ierbii, vopsirea copacilor si a bordurilor dar si revitalizarea spatiilor verzi.

Gradinitele din comuna Nicolae Balcescu au fost reabilitate

Mai 2016, Daniel Marinescu

Administratie localaIn acesta primavara, administratia locala a comunei a demarat o serie de lucrari ce au avut ca scop reablitarea exterioara a institutiilor de invatamant prescolar din localitatile Nicolae Balcescu si Dorobantu.Reabilitarea gradinitelor a fost realizata la exterior si a presupus tencuirea si zugravirea cladirilor. "Am decis sa realizam aceste lucrari deoarece timpul si-a pus amprenta asupra cladirilor, acestea se aflau intr-un proces de degradare.

Ziua Tineretului marcata in comuna Crucea

Mai 2016, Iulia FÓlfan

SocialTinerii din comuna Crucea au participat pe 2 mai, de Ziua Tineretului, la un eveniment creat special pentru ei.Administratia locala nu a lasat sa treaca neobservata aceasta zi in care tinerii sunt sarbatoriti si a organizat in cadrul Caminului Cultural din Crucea o actiune speciala pentru acestia.

Dragnea, despre refacerea USL: Nu cred in ciorba reincalzita. USL-ul s-a desfiintat

Mai 2016, Adrian Nicărel

PoliticPresedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu crede in refacerea Uniunii Social Liberale, despre care a spus ca a fost un proiect de mare succes care a murit."USL-ul s-a desfiintat. Exista foarte multa nostalgie pentru USL, dar deocamdata suntem in campanie electorala, PSD-ul se misca bine, este foarte bine receptat de populatie, ALDE, am inteles la fel, ca face o figura foarte buna. USL-ul a fost.

Ciolos: Sanatatea si Educatia vor fi printre prioritatile de realocare la rectificarea bugetara

Mai 2016, Adrian Nicărel

SocialSanatatea si Educatia vor fi printre prioritatile de realocare la rectificarea bugetara, le-a spus premierul Dacian Ciolos parlamentarilor prezenti, luni, la "Ora premierului", el dand totodata asigurari ca "nu va taia mai mult" din ceea ce a fost aprobat in Legea bugetului.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771