Sitirile editiei din data de 15 Aprilie, 2014

CODUL INSOLVENTEI, ADOPTAT. Scandal in Parlament

Aprilie 2014, Adrian Nicărel

ActualitateCodul insolventei a fost aprobat, marti, in Parlament. PNL si PDL au anuntat deja ca vor ataca Codul la Curtea Constitutionala, separat. Opozitia reclama graba cu care deputatii Puterii vor adoptarea sa fara dezbatere, desi are aproximativ 300 de pagini.

Secretar de stat in MAE: Romania indeplineste pentru prima data toate criteriile de aderare la zona euro

Aprilie 2014, Adrian Nicărel

ActualitateSecretarul de stat in MAE George Ciamba a declarat, ca pentru prima data Romania indeplineste toate criteriile de aderare la zona euro, iar acest lucru se vede si prin cresterea investitiilor straine in ultima perioada.Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana si transformarile aduse de acest proces "au contribut in mod ireversibil la consolidarea proceselor de reforma, au contribuit la modernizarea societatii, au contribuit esential la dezvoltarea economica".

Strazile din Harsova vor fi reabilitate si modernizate cu fonduri europene

Aprilie 2014, Iulia FÓlfan

Administratie localaLa sfarsitul saptamanii trecute a avut loc conferinta de presa pentru lansarea proiectului "Reabilitarea si modernizarea retelei de strazi urbane a orasului Harsova". Administratia locala a semnat in data de 14 februarie 2014, contractul de finantare pentru proiectul amntit.

Lucrari continuate in localitatea Lipnita

Aprilie 2014, Marian Carson

Administratie localaPe langa investitiile in reparatiile curente din incinta Caminului Cultural din comuna, mai au loc si importante si necesare lucrari in vederea igienizarii si infrumusetarii localitatii, mai cu seama ca, se apropie sfanta sarbatoare a Pastelui.

Pregatiri pentru sarbatorile Pascale

Aprilie 2014, Radu Petric

Administratie localaCu pasi repezi se apropie aceasta importanta sarbatoare crestina astfel ca, si edilul autoritatii locale Deleni Marian Dan, este in grafic cu tot ce si-a propus pentru aceasta perioada."Pe langa igienizarea totala a comunei pe care o pastoresc, ne-am propus ca in prag de sarbatoare sa oferim importante pachete cu alimente in vederea organizarii mesei de Paste.

Mesajul edilului Nicolae Matei catre locuitorii din Navodari

Aprilie 2014, Adrian Nicărel

Administratie localaDin respect pentru navodarenii care l-au votat in fruntea orasului de la malul marii, edilul Nicolae Matei a inceput sedinta extraordinara de Consiliu Local de saptamana trecuta cu o serie de declaratii prin care isi expune punctul de vedere referitor la condamnarea cu executare a magistratilor Tribunalului Constanta.

"Centru multifunctional de asistenta socio-medicala Cumpana"

Aprilie 2014, Iulia FÓlfan

Administratie localaPe data de 14 aprilie 2014, unitatea administrativ teritoriala a comunei Cumpana a organizat evenimentul de incheiere a proiectului "Centru multifunctional de asistenta socio-medicala Cumpana", incepand cu ora 11.

Ziua Internationala a Romilor

Aprilie 2014, Daniel Chiriţă

SocialIn data de 8 aprilie 2014, incepand cu ora 13.00 in incinta Casei de Cultura din localitatea Cumpana s-a sarbatorit Ziua Internationala a Romilor.Aceasta zi a fost organizata de Primaria si Consiliul Local Cumpana reprezentate legal de primarul Mariana Gaju in stransa colaborare cu Grupul de Initiativa "Cumpana" si Centrul Judetean de Resurse si de Asistenta Educationala Constanta, Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" Cumpana si Asociatia pentru Dezvoltare Comunitara Cumpana.

Ampla campanie de igienizare a comunei Adamclisi

Aprilie 2014, Iulia FÓlfan

Administratie localaConform declaratiilor sefului administratiei locale Anton Burcea, Primaria localitatii este preocupata intens in aceasta perioada de infrumusetarea cat si de curatenia generala aplicata intregii comune Adamclisi.

Hramul Bisericii "Sfantul Gheorghe" din Adamclisi

Aprilie 2014, Radu Petric

SocialAdministratia locala a comunei se pregateste de organizarea in data de 23 aprilie 2014, a hramului lacasului de cult din Adamclisi, eveniment la care vor participa un numar de aproximativ 300 de enoriasi.

Copiii, preocupati de infrumusetarea comunei Saraiu

Aprilie 2014, Iulia FÓlfan

SocialPe data de 8 aprilie 2014, in cadrul Programul "Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!" ce s-a desfasurat in perioada 7-11 aprilie 2014, a avut loc o activitate inedita la care au participat cativa prichindei.

Pregatiri pentru "Ziua comunei Oltina"

Aprilie 2014, Daniel Marinescu

Administratie localaConform declaratiilor sefului administratiei locale a comunei Oltina Gheorghe Chirciu, se fac intense pregatiri in vederea organizarii unui eveniment de cinstire a localitatii si a celor ce traiesc in ea.

Pachete cu ocazia sarbatorilor pascale daruite la Mircea Voda

Aprilie 2014, Iulia FÓlfan

SocialAsa cum este obiceiul, si in acest an, autoritatea locala a comunei continua traditia de oferire a pachetelor cu alimente persoanelor trecute de 60 de ani si celor cu handicap grav.Cu ocazia sarbatorii Pastelui, Primaria din Mircea Voda a aprobat in sedinta de Consiliu Local din luna martie a acestui an, oferirea in Saptamana Mare a pachetelor cu alimente pentru un numar de 700 de persoane."Scopul nostru, prin oferirea acestor alimente ce le vor umple masa de Paste cu bucatele necesare este acela de a le aduce un strop de bucurie pe chipuri si mai ales in suflete acestor oameni.

Campionatul Judetean de Fotbal

Aprilie 2014, Bogdan Ionuţ Chiriţă

SportSeria NordRezulate si marcatoriGloria Seimeni - Ulmetum Pantelimon 6-3 (5-2) - pentru gazde au marcat: Cumpanasu Silviu in minutele 3, 42, 68, Anton Catalin in minutele 14, 34, Ion Vasile in minutul 26, iar pentru oaspeti au marcat: Olaru Constantin in minutele 37, 49, Dragut Iulian in minutul 40.

Liga a IV a de Fotbal

Aprilie 2014, Bogdan Ionuţ Chiriţă

SportPlay OutRezultate si marcatoriProgresul Medgidia - Aurora 23 August 13-1 (8-1) - pentru gazde au marcat: Badea Mihai in minutele 10, 20, 28, 40, 57, 70, 76, Butnaru Raul in minutul 15, Dumitrica Valentin in minutul 33, Coseri Catalin in minutul 38, Mitu Claudiu in minutele 43, 62, Antip Daniel in mnutul 78, iar pentru oaspeti a marcat Florea Alex in minutul 2. La juniori: 4-1.Recolta Nicolae Balcescu - A.

Continuarea lucrarilor la drumul de exploatare din Saligny

Aprilie 2014, Iulia FÓlfan

Administratie localaUn important proiect a fost demarat conform declaratiilor sefului administratiei locale Ion Beiu si anume amenajarea drumului de exploatare agricola, in lungime de 6,985 kilometri."La acest moment se lucreaza intens la aceasta investitie benefica atat localnicilor cat si agricultorilor de pe raza localitatii noastre.

Intense pregatiri pentru intampinarea sarbatorilor pascale

Aprilie 2014, Iulia FÓlfan

Administratie localaAdministratia locala a comunei Ostrov se pregateste in aceasta perioada sa dea startul lucrarilor de igienizare si de infrumusetare a localitatii, schimbandu-i astfel infatisarea odata cu sosirea primaverii."Una din lucrarile ce va fi demarata vizeaza curatarea parcurilor si a locurilor de joaca pentru copilasi, varuirea pomilor, a gardurilor, spatiile verzi vor fi revitalizate si improspatate, atat strazile principale cat si cele secundare vor fi curatate, de asemenea si curtile institutiilor din localitatea noastra.

Programul "Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!", derulat in localitatea Cobadin

Aprilie 2014, Daniel Marinescu

SocialSaptamana 7 11 aprilie 2014 a fost dedicata exclusive activitatilor educative extracurriculare si extrascolare, in cadrul programului national "Sa stii mai multe, sa fii mai bun!", organizat de Ministerul Educatiei Nationale.

DE PASTE, DARUIESTE LUMINA, DARUIESTE IUBIRE!

Aprilie 2014, Tamara Nichita

Psihologie"Cine are mila de sarac, imprumuta pe Domnul si El ii va rasplati binefacerea." SOLOMON   Suntem aproape de aceasta sarbatoare extraordinara a crestinatii, Invierea Domnului, si trebuie sa ne bucuram de ea asa cum se cuvine, cum am invatat de la parintii nostri, iar ei de la cei din vechime, cum am primit din mosi-stramosi.

Zi de neuitat pentru prichindeii din Aliman

Aprilie 2014, Iulia FÓlfan

SocialMare bucurie a fost pe chipurile si in sufletele celor aproximativ 500 de copilasi din localitate in ziua de miercuri, 2 aprilie 2014, atunci cand au avut parte de un inedit spectacol, cu muzica si teatru.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771