Sitirile editiei din data de 15 Octombrie, 2013

Spectacol ecvestru pe Hipodromul Mangalia

Octombrie 2013, Adrian Nicărel

ActualitateDupa o pauza de zece ani, Herghelia Mangalia si-a redeschis portile catre competitiile hipice. Indemnul Consiliului Judetean Constanta (CJC) de a readuce la viata herghelia a fost urmat de Asociatia Crescatorilor de Cai din Dobrogea "Hippontica", cea care a organizat sambata, cu sprijinul CJC, "Cupa Toamnei" - prima competitie internationala gazduita vreodata la Mangalia.

Primaria Eforie implicata in procesul de integrare in comunitate a familiilor de etnie roma

Octombrie 2013, Adrian Nicărel

SocialAutoritatile orasului Eforie vor continua sa aplice legea in cazul tuturor cetatenilor care au efectuat lucrari de construire, neautorizate in conditiile legilor in vigoare, pe domeniul public al localitatii.

Investitie importanta pentru tinerii din localitatea Tuzla

Octombrie 2013, Iulia FÓlfan

Administratie localaIn data de 30 ianuarie 2013, Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Zona Metropolitana Constanta" a demarat implementarea proiectului "Reabilitarea, extinderea si dotarea unei cladiri din Zona Metropolitana Constanta, in vederea utilizarii acesteia drept centru pentru tineret".

Teren de sport pentru copilasii din localitatea Dumbraveni

Octombrie 2013, Radu Petric

Administratie localaEducatia a fost si este unul din cele mai importante principii pentru oricare dintre noi iar de acest lucru nu se dezice nici seful autoritatii locale Gheorghe Cenusa, in acest sens realizand multe lucruri bune.

Autoritatea locala din Amzacea, un sprijin real pentru comunitate

Octombrie 2013, Adrian Nicărel

Administratie localaPe langa proiectele pe care administratia locala asteapta de ani buni sa le realizeze si sa le finalizeze totodata, alte lucruri la fel de importante vor fi cu adevarat duse la bun sfarsit si asta cu fonduri de la bugetul local.

Zi magica pentru intreaga comunitate a localitatii Saraiu

Octombrie 2013, Iulia FÓlfan

SocialDuminica, in cea de-a treisprezecea zi a lunii octombrie, an de gratie 2013, Primaria localitatii Saraiu, reprezentata legal de edilul sef Dorinela Irimia, a organizat o serie de festivitati prilejuite cu ocazia "Zilei comunei Saraiu", la care au participat aproximativ 4.

Lucrari de pietruire finalizate in Movila Verde

Octombrie 2013, Radu Petric

Administratie localaO mare bucurie pentru orice edil este aceea cand, infrastructura localitatii pe care o pastoreste prinde viata in sensul in care oamenii uita cum e sa paseasca pe ulite de pamant, avansand daca nu la stadiul de strazi asfaltate macar la cel de strazi pietruite.

Ansamblul "Plai de dor", participant la cea de-a V-a editie a Festivalului International pentru copii "Dance of the pearls"

Octombrie 2013, Iulia FÓlfan

CulturaIn cadrul evenimentului organizat in perioada 1- 4 octombrie 2013 de Primaria din Armutalan, din Turcia, au participat un numar de 30 de ansambluri din 11 tari, toate fiind rasplatite cu trofee si diplome de participare."Participarea elevilor din cadrul Scolii Gimnaziale "Ion Creanga" din localitatea noastra ce fac parte din Ansamblul de juniori "Plai de dor", a fost o onoare si o mare bucurie pentru noi, deoarece Festivalul "Dance of the pearls" face parte din activitatile culturale pentru copii, aprobate de Consiliul International de Dans din cadrul UNESCO.

Proiect pentru reabilitarea unui important asezamant scolar din orasul Negru Voda

Octombrie 2013, Iulia FÓlfan

Administratie localaAutoritatea locala a urbei se pregateste sa dea startul unei importante lucrari pentru intreaga comunitate si anume de proiectul ce vizeaza "Modernizarea, reabilitarea si sistematizarea pe verticala a scolii cu clasele I-IV", din Negru Voda.

Echipa de dansuri "Sanziene Dobrogene", o mandrie pentru Negru Voda

Octombrie 2013, Daniel Chiriţă

CulturaNumai vorbe alese si de lauda are edilul administratiei locale Ion Nicolin la adresa acestei echipe minunate de dansuri populare, ce a fost fondata in anul 2007 si reprezinta urbea cu cinste oriunde se duce."Sanziene Dobrogene" este sustinuta de autoritatea locala, respectiv Primaria orasului Negru Voda. Echipa este formata din elevi ai Liceului Teoretic Negru Voda si este pregatita de echipa de instructori Gina si Stefan Nicolin.

Capela ridicata in curtea bisericii din Cerchezu

Octombrie 2013, Iulia FÓlfan

Administratie localaConform declaratiilor sefului administratiei locale Ion Constantinescu, lacasurile de cult din Cerchezu si Viroaga au intrat intr-un amplu proces de reabilitare si consolidare.Investitiile in biserica ce poarta hramul "Izvorul Tamaduirii" din comuna Cerchezu au fost incepute in urma cu patru ani insa, lipsa banilor a facut ca acestea sa se intinda pe o perioada mai lunga de timp.

SA VORBIM DESPRE DISCRETIE...

Octombrie 2013, Tamara Nichita

Psihologie"Fii sincer, dar discretDeschis, dar intelept;Si fara sa-l risipesti,Iubeste adevarul."VoltaireDiscretia?   O mare calitate. Sau o mare amenintare la adresa relatiei dintre OAMENI?   Este important felul in care vorbim in public, la locul de munca, in relatiile interpersonale, in familie, cu prietenii si copiii nostri?   Cu siguranta DA pentru ca de vorbele noastre, continutul si maniera, depind, pana la urma, destinele altor oameni.

Pregatirea localitatii Pecineaga pentru sezonul rece

Octombrie 2013, Daniel Chiriţă

Administratie localaIn aceasta perioada are loc o ampla actiune de toaletare a arborilor batrani de pe drumurile publice, pomi ce afecteaza liniile de electricitate si de comunicatie."Ne-am indreptat atentia asupra acestei activitati in urma vremii aprige ce s-a abatut in urma cu cateva saptamani in judetul nostru, cu ploi abundente si vant foarte puternic.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771