Sitirile editiei din data de 17 Septembrie, 2013

Guvernul a promis FMI ca vinde majoritarea companiilor detinute de Ministerul Economiei

Septembrie 2013, Adrian Nicărel

ActualitateGuvernul s-a angajat fata de Fondul Monetar International (FMI) ca va vinde "majoritatea portofoliului" de companii din subordinea Ministerului Economiei, se arata in scrisoarea de intentie transmisa organizatiei financiare internationale.

Finantarea lucrarilor aproape finalizate nu mai e prioritate

Septembrie 2013, Daniel Chirita

Administratie localaNe-am obisnuit deja ca, din timp in timp, sa asistam la schimbari de prioritate cand vine vorba despre destinatia banilor guvernamentali. La inceputul anului, reprezentantii Guvernului anuntau ca vor fi prioritare la finantare proiectele a caror executie se afla in lucru si apoi se va putea discuta despre demararea altor lucrari, in consecinta, a altor proiecte.

Elevii din Navodari au toate motivele sa se intoarca cu zambetul pe buze la scoala.

Septembrie 2013, Adrian Nicărel

SocialElevii din Navodari au inceput un nou an scolar, iar Primarul orasului, Nicolae Matei, a luat parte la toate festivitatile de deschidere. De 5 ani, edilul le ofera tuturor elevilor ghiozdane pline cu rechizite.

Copilasii fericiti si emotionati la auzul primului clinchet al clopotelului

Septembrie 2013, Petric Radu

SocialConsiliul local al comunei Cumpana, reprezentat legal prin persoana primarului, doamna Mariana Gaju, in colaborare cu Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" din Cumpana, au organizat manifestarile prilejuite de deschiderea anului scolar 2013-2014.

Pe aripile toamnei a sosit, ca in fiecare an, prima zi de scoala

Septembrie 2013, Iulia FÓlfan

SocialDupa o vacanta pentru unii bine meritata, pentru altii mai putin, compendiul noului an scolar isi intoarce prima fila si ne-a invitat, plin de vigoare dar si de nerabdare, sa pasim peste pragul ce desparte vara de toamna, vacanta de scoala, copilaria de responsabilitate si letargia de ambitie.

O minune de gradinita a rasarit in localitatea Topraisar

Septembrie 2013, Iulia FÓlfan

SocialMare fericire si bucurie s-a putut citi pe chipurile micilor prescolari, pe cele ale parintilor ce-i tineau strans de mana pentru a le da curaj cat si pe fetele invitatilor la evenimentul de inaugurare a gradinitei, in data de 16 septembrie 2013.

Scoala Gimnaziala din localitatea Silistea a fost inaugurata

Septembrie 2013, Iulia FÓlfan

SocialAcest important eveniment pentru intreaga comunitate precum copii, parinti, bunici si reprezentanti ai administratiei si Consiliului Local, a avut loc in data de 16 septembrie, odata cu inceperea noului an scolar.

Primaria Independenta, implicata in buna desfasurare a orelor de curs

Septembrie 2013, Adrian Nicărel

Administratie localaUna dintre prioritatile autoritatii locale pe perioada vacantei de vara a scolarilor si prescolarilor a vizat igienizarea tuturor unitatilor de invatamant de pe raza localitatii cat si a tuturor institutiilor din Independenta."Cu fonduri de la bugetul local al primariei ne-am preocupat in toata aceasta perioada de dezinsectia, dezinfectia si deratizarea tuturor institutiilor din localitate. Astfel ca, cele noua corpuri de scoala, cele patru sedii administrative, cinci Camine Culturale, patru lacasuri de cult si doua Geamii au beneficiat de o atentie deosebita acordata de firme specializate in aceste lucrari.

Finalizarea investitiilor demarate, dorinta numarul unu a primarului Cristea Gascan

Septembrie 2013, Iulia FÓlfan

Administratie localaLucrurile se misca pe cat posibil intr-un sens pozitiv in localitatea Independenta, autoritatea locala preocupandu-se de toate proiectele ce sunt in plina desfasurare.Una din lucrarile importante pentru localitate se refera la construirea gradinitei din centrul comunei Independenta.

Cei aproximativ 200 de elevi au trecut emotionati pragul noii scoli generale cu clasele I-VIII din localitatea Amzacea

Septembrie 2013, Petric Radu

Administratie localaConstantin Radu, edilul sef al autoritatii locale are dorinte si sperante mari in vederea realizarii a cat mai multor proiecte si investitii pentru binele locuitorilor insa cea mai mare dorinta este aceea de a duce la bun sfarsit lucrarile deja incepute.

Liga a IV a de Fotbal

Septembrie 2013, Bogdan Ionut Chirita

SportSeria ESTRezultate si marcatoriC.S. Eforie - Litoral Corbu 4-0 (1-0) - au marcat: Oprea Radu in minutul 30, Ciocanel Bogdan in minutul 48, Potosca Ionut in minutele 60, 64. La juniori: 8-0.Aurora 23 August - Portul Constanta 0-2 (0-0) - au marcat: Gheorghe Eusebio in minutul 72, Gheorghe Ionut in minutul 83.

Campionatul Judetean de Fotbal

Septembrie 2013, Bogdan Ionut Chirita

SportSeria NORDRezultate si marcatoriGloria Seimeni - Dunarea Ciobanu 1-4 (1-0) - pentru gazde a marcat Bustenea Gabriel in minutul 20, iar pentru oaspeti au marcat: Acrela Radu in minutele 47, 79, Lungu Gabriel in minutul 71, Nicolae Valentin in minutul 90+2.

COPIII ACASA / PARINTII IN STRAINATATE !!!

Septembrie 2013, Tamara Nichita

Psihologie"Eu sunt copilul. Tu tii in mainile tale destinul meu.Tu determini in cea mai mare masura, daca voi reusi sau voi esua in viata.Da-mi, te rog, acele lucruri care ma vor indrepta spre fericire!Educa-ma, te rog, ca sa pot fi o binecuvantare pentru lume!"   Mediul familial trebuie sa fie afectiv si protector pentru dezvoltarea copilului. Familia, in anumite imprejurari, trebuie sa-si protejeze membrii pentru a suporta fara prejudicii agresiunile exterioare.

In asteptarea demararii lucrarilor la parcul eolian

Septembrie 2013, Adrian Nicărel

Administratie localaAutoritatea locala din comuna Dumbraveni are planuri mari pentru dezvoltarea localitatii insa pana ce vor fi si fondurile necesare, se fac planuri ce se gandesc si se aseaza pe hartie, planuri ce constau in proiecte noi, de anvergura.

Parcurile eoliene, o investitie benefica pentru localitatea Pecineaga

Septembrie 2013, Iulia FÓlfan

Administratie localaUn obiectiv important pentru comunitate si care atrage totodata dupa sine, numeroase si de anvergura investitii il reprezinta construirea a sase parcuri eoliene pe raza localitatii.Pecinega este o alta unitate administrativ-teritoriala din judetul Constanta care, in viitorul apropiat, va avea un parc eolian de mari dimensiuni.

Zi cu adevarat speciala pentru elevii scolii din Cotu Vaii

Septembrie 2013, Iulia FÓlfan

Administratie localaConform declaratiilor sefului administratiei locale Albesti Gheorghe Moldovan, un eveniment extrem de important si mult asteptat a avut loc pe data de 16 septembrie si anume inaugurarea unitatii de invatamant cu clasele I-VIII.

Campania de igienizare a unitatilor de invatamant din Cerchezu, incheiata cu succes

Septembrie 2013, Daniel Marinescu

Administratie localaInceputul de an scolar 2013-2014 a fost asteptat cu nerabdare de toti elevii si prescolarii din aceasta localitate si cu aceasta ocazie speciala, acestia au pasit emotionati in salile de clasa curate si igienizate.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771