Sitirile editiei din data de 4 Iunie, 2013

Anul viitor, orasul Navodari va deveni cu adevarat un centru pescaresc!

Iunie 2013, Adrian Nicarel

Administratie localaAdministratia locala a demarat un proiect in valoare de aproape 1,5 milioane de euro, care presupune construirea unei impresionante piete de peste. Programul este finantat din fonduri europene, iar lucrarile vor demara in cel mult trei luni.

Pregatiri pentru reluarea croazierelor pe Marea Neagra

Iunie 2013, Adrian Nicarel

ActualitatePentru ca, in curand, reincep minicroazierele in Marea Neagra, angajatii Primariei Constanta se pregatesc sa finalizeze in scurt timp lucrarile de reabilitare si intretinere a pasarelei pietonale si a debarcaderului din statiunea Mamaia, situate in zona hotelului Victoria.

Micul pescar al Scolii Gimnaziale "Lucian Grigorescu"

Iunie 2013, Adrian Nicarel

SocialIn data de 1 iunie s-a desfasurat "Concursul de pescuit " cu ocazia "Zilei Internationale a Copilului", unde s-au intrecut 15 elevi de la scolile generale din oras, concursul prezentand mare interes atat pentru baieti cat si pentru fete.

Manifestari diverse organizate la Mangalia, de Ziua Copilului

Iunie 2013, Adrian Nicarel

SocialAmple manifestari au fost organizate, de 1 Iunie, la Mangalia, de catre autoritatile locale, institutii de invatamant, cluburi sportive si alte institutii partenere, evenimente dedicate tuturor copiilor localitatii cu ocazia Zilei Internationale a Copilului.

Crosul "Portilor Deschise", editia a III-a

Iunie 2013, Adrian Nicarel

SocialPrimaria Municipiului Medgidia a organizat, sambata cu ocazia "Zilei Internationale a Copilului", editia a III-a "Crosul Portilor Deschise", in parteneriat cu Fundatia Porti Deschise Open Doors Foundation, Clubul Sportiv Scolar Medgidia si Inspectoratul Scolar Judetean Constanta.Evenimentul s-a desfasurat pe Stadionul Iftimie Ilisei din Medgidia.La cros au participat elevi ai scolilor gimnaziale din Medgidia si din judetul Constanta si anume: Baneasa, Castelu si Satu Nou, toti participantii fiind grupati pe categorii de varsta.

Zi de mare sarbatoare la Silistea, cu ocazia "Zilei Internationale a Copilului"

Iunie 2013, Iulia FÓlfan

SocialVineri, 31 mai 2013, incepand cu ora 9.00, la Caminul Cultural din Silistea, a avut loc un spectacol inedit in cadrul caruia, micii actori au adus in scena personaje de poveste reunite in scenete, poezii, cantece si dans.

Investitii importante in localitatea Topalu

Iunie 2013, Iulia FÓlfan

Administratie localaConform declaratiilor primarului comunei Gheorghe Murat, Topalu se dezvolta si se modernizeaza pas cu pas, lucrari importante fiind la un pas de a fi demarate."Unul din proiectele importante ce urmeaza sa ia nastere pe teritoriul localitatii noastre vizeaza constructia unui important parc eolian.

Infrumusetarea localitatii Ghindaresti, pe lista de prioritati a primarului

Iunie 2013, Petric Radu

Administratie localaIn comuna lucrurile se misca intr-un ritm pozitiv, edilul sef al administratiei locale avand in aceasta perioada multa treaba si anume continuarea dar si demararea unor lucrari importante."In cadrul sedintei de Consiliu Local din data de 28 mai 2013, am hotarat ca piata veche din localitatea noastra sa fie desfiintata si transformata intr-un frumos parc pentru copilasii din Ghindaresti.

"Ziua copilului", un moment magic pentru cei mici si mari

Iunie 2013, Iulia FÓlfan

SocialCei 189 de elevi ai claselor I-VIII din Saraiu si Dulgheru, au avut parte pe data de 1 si 2 iunie 2013, de importante manifestari cu ocazia "Zilei Internationale a Copilului".Primavara s-a retras nostalgica, in amintiri si a lasat loc verii ce a sosit in forta, plina de culoare, soare si roade bogate.

Dorinela Irimia, un primar implicat in dezvoltarea localitatii

Iunie 2013, Daniel Chirita

Administratie localaAsa cum Saraiu a beneficiat de o atentie deosebita din partea administratiei locale, in aceasta perioada a venit si randul satului Dulgheru, sa fie infrumusetat si modernizat."Mi-am indreptat atentia in mod deosebit catre reabilitarea parcului din Dulgheru care la final, va fi asemenea celui din Saraiu. Acesta a fost finalizat in cea mai mare parte, in aceste zile urmand a ne indrepta atentia spre plantarea pomilor si a florilor.

Liceul din Nicolae Balcescu reabilitat cu fonduri de la Banca Mondiala

Iunie 2013, Iulia FÓlfan

Administratie localaPrintre multele proiecte initiate de seful administratiei locale Viorel Balan, s-a aflat si reabilitarea totala a liceului "I. C. Bratianu" din localitate, lucrare realizata pentru prima data in decurs de foarte multi ani.

Liga a IV a de Fotbal

Iunie 2013, Bogdan Ionut Chirita

SportPlay OutRezultate si marcatoriRecolta Nicolae Balcescu Victoria Cumpana 2-0 (0-0) a marcat Goreac Ionut in minutele 61, 81. La juniori: 2-1.C.S.S. Medgidia Sparta Techirghiol 4-2 (2-1) pentru gazde au marcat: Ozran Vural in minutul 40, Coser Ovidiu in minutul 42, Bulat Serhan in minutul 55, Sali Sevghin in minutul 90+2, iar pentru oaspeti au marcat: Curtmemet Erdal in minutul 21, Olarita Ilie in minutul 74.

Campionatul Judetean de Fotbal

Iunie 2013, Bogdan Ionut Chirita

SportSeria NordRezultate si marcatoriSportul Tortoman Steaua Sperantei Silistea 3-0 (2-0) au marcat: Margean Daniel in minutul 16, Strujac Ionut in minutul 20, Mindra Ionut in minutul 90+2.Vointa Sacele Pescarusul Garliciu 3-0 (neprezentare).

Caminul Cultural din Vulturu, la un pas de inaugurare

Iunie 2013, Petric Radu

Administratie localaIn cel mai scurt timp, locuitorii comunei se vor putea bucura in sfarsit, de un Camin Cultural reabilitat si frumos dotat, pentru organizarea importantelor manifestari culturale si nu numai."Pe parcursul anului trecut, cladirea a fost preluata de Consiliul Judetean Constanta (CJC) pentru a intra intr-un amplu proces de reabilitare. Erau imperios necesare aceste lucrari deoarece vechimea de aproximativ 100 de ani isi pusese amprenta pe structura de rezistenta a cladirii.

Harsova, un oras pe zi ce trece tot mai admirat pentru frumusetea lui

Iunie 2013, Iulia FÓlfan

Administratie localaEdilul sef Tudor Nadrag a facut si face in continuare tot ceea ce a promis locuitorilor urbei, de la curatenia orasului la realizarea de spatii verzi, la proiecte de infrastructura si multe altele."In aceasta perioada, continuam lucrarile edilitare executate cu echipa proprie si anume, ne preocupam de placarea cu placi de marmura a centrului civic, pe o suprafata de 3.

Turbina eoliana si statie de biogaz la Crucea

Iunie 2013, Iulia FÓlfan

Administratie localaAutoritatea locala a comunei Crucea se bucura de atragerea unor fonduri europene importante. Este vorba despre aprobarea si fanantarea unui proiect ce vizeaza montarea unei turbine eoliene si a unei statii de biogaz."Cu mare bucurie spun ca, ne-au fost aprobate atat proiectul, cat si finantarea acestui proiect important, urmand ca in cel mai scurt timp sa initiem licitatia publica pentru demararea lucrarilor.

Cea de-a VI-a editie a manifestarii "Convietuire interetnica, pe plaiuri Dobrogene" organizata la Cumpana

Iunie 2013, Iulia FÓlfan

SocialEvenimentul s-a desfasurat, duminica, 2 iunie 2013, incepand cu ora 10.00, in cadrul Casei de Cultura din localitate si a reunit reprezentanti ai etniilor conlocuitoare din Constanta si Tulcea: turci, tatari, armeni, albanezi, bulgari, eleni, evrei, germani, italieni, maghiari, polonezi, rusi-lipoveni, aromani.

"Ziua Internationala a Copilului" marcata la Cumpana

Iunie 2013, Marinescu Daniel

SocialCa in fiecare an, primaria si Consiliul Local al localitatii Cumpana, reprezentate de primarul Mariana Gaju, au organizat un program bogat in activitati inedite pentru sarbatoritii zilei.Startul manifestarilor a fost dat in ziua de 31 mai 2013, dupa un program bine stabilit, conceput atat pentru cei mai mici cat si pentru cei mari.

Lucrari in regie proprie in localitatea Ciobanu

Iunie 2013, Iulia FÓlfan

Administratie localaSi pentru a putea avea cat mai multe realizari cu bani cat mai putini, edilul sef Tudorel Gurgu a infiintat societatea "Ciobanasu Edilitar" SRL, actionar fiind Consiliul Local Ciobanu."De aproximativ o luna de zile, am dat startul unor importante lucrari pentru dezvoltarea si modernizarea comunei noastre si anume, turnarea de trotuare si borduri.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771