Sitirile editiei din data de 12 Mai, 2007

An plin de proiecte la Saraiu

12 Mai 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaAnul acesta a fost inceput in forta de administratia locala de la Saraiu pentru a putea finalize proiectele deja incepute si pentru a demara altele noi care sa multumeasca locuitorii comunei. Si toate acetea deoarece comuna Saraiu a suferit in 2005 din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile si a calamitatilor care au lovit comuna.

SACUL SPART DE LA EDILMED

12 Mai 2007, Bogdan Chirita

Administratie localain ultimul timp au tot aparut in presa articole care puneau pe tapet, de catre domnul consilier MARIAN IORDACHE, problema Edilmed-ului, intr-o forma ce mi s-a parut tendentioasa. M-am simtit obligata sa informez cetatenii, si am facut-o prin intermediul ziarului Graiul Dobrogei”, intr-un scurt articol.Povestea Edilmed-ului este o poveste lunga.imi fac mea culpa pentru faptul ca am acordat mai multa importanta ca omul sa aiba apa la robinet, canalizare si curatenie si mai putina ca el sa stie ce eforturi se fac pentru ca ele sa se intample, ce situatie era la Edilmed si ce s-a intamplat aici de la schimbarea administratiei locale.

Fara culturi agricole anul acesta

12 Mai 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaComuna Tortomanu, si mai precis agricultorii din aceasta comuna se confronta in acest an cu o problema serioasa in ceea ce priveste culturile agricole. Din punct de vedere meteorologic anul 2007 este un an secetos , deci lipsa apei va duce la o scadere a randamentului pamantului cultivat pe acest an.

Remes avertizat dur la Bruxelles

12 Mai 2007, Bogdan Chirita

ReportajeRemes avertizat dur la Bruxelles Ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Decebal Traian Remes, a primit la Bruxelles, avertismente severe din partea oficialilor europeni pentru intarzierile pe care Romania le-a inregistrat in privinta infiintarii agentiilor de plati in domeniul agricol, care ar putea insemna pierderea unor sume importante ce revin tarii noastre, informeaza Rompres, citata de ziarul financiar electronic www.

Incep lucrarile de modernizare a centralei termice din zona nord

12 Mai 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaPrimaria municipiului Medgidia deruleaza procedura privind desemnarea firmei care va executa lucrarile de reabilitare a centralei termice nr. 10 si a retelelor aferente din zona aleilor nord. Modernizarea sistemului de alimentare cu caldura al orasului se bazeaza pe principiul realizarii unor centrale termice de zona pe amplasamentul unora dintre centralele existente.

Medgidia a sarbatorit la 9 mai ZIUA Europei !

12 Mai 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaPrimaria municipiului Medgidia impreuna cu Consiliul tinerilor au organizat miercuri 9 mai mai multe evenimente pentru comunitatea locala. Concursuri cu premii, spectacole muzicale si de divertisment, campanii de informare a cetatenilor, Crosul Europei a inceput la ora 9.00 si s-au aliniat la linia de plecare peste 150 de iubitori ai sportului.Traseul parcurs a fost destul de lung strada Independentei - Podul rutier str.

Locuri de munca la primaria din Medgidia

12 Mai 2007, Bogdan Chirita

Administratie locala Primaria municipiului Medgidia organizeaza concurs la sediul din strada Decebal nr. 35, pentru ocuparea a trei functii publice de executie vacante: 1. Inspector clasa I, grad profesional asistent, Compartimentul Centru de Informare Cetateni Conditii de participare:- studii superioare de lunga durata cu diploma de licenta - vechime in specialitatea studiilor necesare ocuparii functiei publice minim 1 an;- cunostinte P.

Ne dorim in Medgidia un centru european !

12 Mai 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaNe dorim in Medgidia un centru european ! Primaria municipiului Medgidia intentioneaza repararea ceasului public din zona centrala Piateta Decebal.ii intrebam pe cetatenii Medgidiei ce melodie doresc sa asculte atunci cand va suna ora exacta ?Asteptam propunerile dumneavoastra la adresa de email a primariei ( primaria_medgidia@yahoo.

Program reparatii strazi in Medgidia

12 Mai 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaProgram reparatii strazi Luna mai Zona Orasul Nou delimitata de strazile Podgoriilor, Mihai Bravu, Vanatorilor Luna iunie Zona Centru delimitata de strazile Lupeni, Romana, Calarasi, Margaritarului, Poporului.

NOI PROIECTE IN COMUNA SEIMENI

12 Mai 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaRenovarea bisericii din localitatea Seimeni se afla in faza de proiectare, urmand sa se faca deviz estimativ. In cadrul proiectului trebuiesc indeplinite urmatoarele aspecte schimbarea acoperisului , pictarea biserici in interior, renovarea acesteia atat in interior cat si exterior, scoaterea dusumelei si punerea in locul acesteia un mozaic, si nu in ultimul rand dotarea bisericii cu centrala termica.

ISTORICUL CLUBULUI SPORTIV DE ARTE MARTIALE TAEKWONDO DIN NICOLAE BALCESCU.

12 Mai 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaClubul sportiv de arte martiale Taekwondo W.T. F. Si-a inceput activitatea in vara anului 1995 la initiativa antrenorului Palanga Laurentiu . Pentru invatarea acestui stil antrenorul a apelat la Campionul Balcanic Tenosanu Remus, dar si la maestrii turci : Cetin Muhsin, Muhittin Aydin. Comuna Mihail Kogalniceanu a fost centrul de raspandire a acestui stil, devenit olimpic in trei orase : Constanta, Medgidia si Harsova.

LIVADA NOASTRA UN PROIECT INITIAT IN COMUNA GARLICIU

12 Mai 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaIn comuna Garliciu a fost initiat un proiect ce poarta numele de laquo; LIVADA NOASTRA raquo;. Acest proiect este realizat impreuna cu directorul scolii de arta si meserii Tudor Alexe. El dateaza inca din vara anului 2005, dar nu a putut fi finalizat datorita lipsei fondurilor care abia au venit in decembrie 2005.

Comuna Vulturu in transee...

12 Mai 2007, Bogdan Chirita

Administratie locala Primaria Vulturu a realizat din bugetul local o investitie pentru copii din localitate, este vorba de o investitie financiara onsiderabila in dotarea, reabilitarea si reamenajarea gradinitei din localitate.

An plin de proiecte pentru comuna Crucea

12 Mai 2007, Bogdan Chirita

Administratie locala Anul acesta este un an plin de proiecte pentru primaria Crucea. Motiv pentru care pe Ordonanta 7/2006 s-au obtinut toate avizele in vederea autorizatiei de constructii pentru satele Galbiori si Stupina.

Comuna Horia in sedinta de consiliu

12 Mai 2007, Bogdan Chirita

Administratie locala inca de la inceputul acestei luni administratia locala de la Horia reprezentata de primar si viceprimar dar si de consilierii locali s-au intrunit pentru a pune ordine in saubiectele care urmeaza a face obiectul unor discutii si a unui vot in cele din urma in viitoarea sedinta de consiliu.

INLOCUIREA CONDUCTEI DE APA IN COMUNA TOPALU

12 Mai 2007, Bogdan Chirita

Administratie localaContinuarea proiectului privind igienizarea comunei, plantarea de flori si copaci continua in comuna Topalu. laquo;Suntem in prag de finalizare privind inlocuirea conductei de apa, veche de peste 40 de ani cu una noua din plastic.

Invatamantul - o prioritate pentru comuna Saligny

12 Mai 2007, Bogdan Chirita

Administratie locala Una dintre problemele pe care administratia locala de la Saligny incearca sa o resolve vizeaza exclusiv scolile, invatamantul din comuna, care la ora actuala se confronta cu difficultati de functionare.

Festivalul de folclor "Mladite Dobrogene"

12 Mai 2007, Bogdan Chirita

Administratie locala Administratia locala de la Silistea continua proiectele de investitii dar si lucrarile de dezvoltare a comunei pentru o convietuire si o colaborare fructuoasa intre primarie si localnici. Din acest motiv pe Ordonanta 7/2006 s-au obtinut fonduri pentru implementarea unei retele de canalizare si a unor statii de epurare in Silistea si Tepes Voda.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771