Sitirile editiei din data de 11 Decembrie, 2012

An plin de realizari pentru comunitatea din Mircea Voda

Decembrie 2012, Iulia FÓlfan

Administratie localaAutoritatea locala a comunei Mircea Voda, are planuri pentru anul acesta care se apropie de final dar si planuri pentru anul 2013, cu speranta ca, lucrurile vor merge din ce in ce mai bine.Una din cele mai importante lucrari ce se apropie de final si care are receptia pe data de 15 decembrie 2012, vizeaza constructia noii unitati de invatamant din Mircea Voda.

Primaria Lipnita, alaturi de oameni

Decembrie 2012, Daniel Chirita

SocialSaptamana trecuta, administratia locala a comunei, a impartit cea de-a patra transa de pachete cu alimentele de baza, obicei devenit deja o traditie in comuna Lipnita urmand ca si copiii sa primeasca daruri.

Mos Nicolae si Mos Craciun, poposesc in comuna Deleni

Decembrie 2012, Ionel Nae

SocialSarbatorile de iarna reprezinta o ocazie pentru autoritatile locale sa vina in sprijinul persoanelor aflate in nevoie si pentru a oferi cadouri copiilor.Asa cum multe primarii din judetul Constanta au alocat fondurile necesare pentru a face cadouri cu cazia sarbatorilor de iarna, iata ca, si administratia locala Deleni a oferit cu ocazia zilei de Mos Nicolae dulciuri celor 560 de scolari si prescolari.

"Alba ca zapada si cei sapte pitici" la Mereni

Decembrie 2012, Marian Carson

Administratie localaPe data de 6 decembrie 2012, primaria comunei a organizat un eveniment frumos de animatie si comedie, cantece, dansuri si momente de magie, in cadrul Caminului Cultural din localitate."Si pentru a marca in sufletele copilasilor ziua in care Mos Nicolae imparte dulciuri, am adus o trupa de actori care sa creeze o poveste, dorinta noastra, a tuturor, fiind aceea de a-i bucura si de a-i inveseli pe prichindei si nu numai.

S-a dat startul magigei sarbatori a Craciunului in comuna Pestera

Decembrie 2012, Iulia FÓlfan

SocialUn numar impresionat de oameni au participat pe data de 7 decembrie 2012, la un spectacol grandios si plin de culoare, cu ocazia sarbatorilor de Craciun, oferit de administratia locala a comunei Pestera.Deschiderea serbarii a avut loc incepand cu ora 16.00, atunci cand Inalt Prea Sfintia Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului s-a aflat in mijlocul oamenilor la sarbatoarea din acest an, pentru a sfintii cea de-a treia troita-cismea, aflata la intersectia dintre localitatile Pestera si Ivrinezu.

Lucrari importante continuate in Adamclisi

Decembrie 2012, Marinescu Daniel

Administratie localaO mare dorinta are seful autoritatii locale Anton Burcea, si anume aceea de a continua toate proiectele care au fost incepute si totodata se bucura de cele finalizate in acest an."O lucrare importanta pe care am reusit sa o ducem la bun sfarsit este renovarea Bisericii "Sfantul Gheorghe" din Adamclisi.

Cristian Carjaliu, intre prezent si viitor

Decembrie 2012, Iulia FÓlfan

Administratie localaEdilul autoritatii locale ne-a declarat ca, anul se incheie cu cateva realizari importante pentru locuitorii comunei Agigea si ca, are agenda plina de proiecte importante pentru anul viitor.O investitie importanta pentru administratia locala se refera la reteaua de gaze din Lazu.

Gheorghe Topalu, edilul comunei Aliman are sperante mari pentru anul 2013

Decembrie 2012, Iulia FÓlfan

Administratie localaAdministratia locala a bifat in acest an cateva lucrari importante pentru locuitorii din Aliman insa si-a propus ca anul ce vine sa fie unul mult mai bun si cu mult mai multe realizari."A fost un an greu, dificil din toate punctele de vedere, in special financiar.

Elevi premiati de Mos Nicolae

Decembrie 2012, Petric Radu

SocialDe mos Nicolae, la Medgidia au fost premiati cu cadouri elevii merituosi de la scoli si licee care au obtinut rezultate deosebite la concursurile scolare nationale in decursul anului scolar 2011-2012, precum si sportivii care au castigat medalii la competitiile de peste an.

Iubesc Craciunul !!!

Decembrie 2012, Tamara Nichita

Psihologie"Ce-mi place la Craciun este ca oamenii pot fi facuti sa uite trecutul cu prezentul." Don Marquis Ne vine sau nu sa credem, e sfarsit de an 2012, luna decembrie intotdeauna este cea mai scurta luna din an, chiar daca are 31 zile, viteza cu care trece e peste masura perceptiei noastre. E cea mai animata luna din an, zilele scurte, noptile lungi, frigul de afara, luminile de pe strazi, stralucirea hainelor de sarbatoare in care e imbracat orasul ne face sa simtim multa bucurie.

Bani guvernamentali pentru amenajarea unor cladiri de cult

Decembrie 2012, Iulia FÓlfan

Administratie localaDin primavara, locuitorii din comuna Lumina isi vor putea plange mortii in noua casa mortuara, ridicata in curtea bisericii ortodoxe din localitate. Banii s-au terminat insa, iar administratia locala nu a apucat sa faca decat fundatia constructiei.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771