Sitirile editiei din data de 4 Decembrie, 2012

Sudul litoralului, alimentat cu gaz

Decembrie 2012, Adrian Nicarel

Administratie localaNu de putine ori, orgoliul celor care s-au aflat la guvernare, in ultimii opt ani, a facut victime in randul populatiei. Dornici sa-si loveasca cu orice pret adversarii politici, si sa-i faca pe primarii Opozitiei sa pice prost in fata comunitatilor care i-au ales, guvernantii portocalii au stopat nenumarate proiecte care, daca ar fi fost realizate, ar fi imbunatatit semnificativ nivelul de trai al populatiei.

Dupa 27 de aniAutostrada Soarelui este finalizata!

Decembrie 2012, Adrian Nicarel

ActualitateCeea ce s-a inceput in 1985, cu primul tronson Fetesti-Cernavoda, s-a finalizat in 2012. Dupa aproape 27 de ani, romanii pot circula fara restrictiile impuse pana acum pe Autostrada Soarelui (A2).Ultimul tronson din Autostrada Soarelui, Cernavoda - Medgidia, care masoara 20,5 kilometri, a fost dat in folosinta, joi, 30 noiembrie, in prezenta premierului Victor Ponta, a ministrului Culturii, Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, si a primarului Constantei, Radu Mazare.

Si in anul 2013, se continua modernizarea si dezvoltarea comunei Vulturu

Decembrie 2012, Iulia FÓlfan

Administratie localaConform edilului Eugen Berbec, un proiect important pentru locuitorii comunei vizeaza reabilitarea sistemului de alimentare cu apa, un sistem nou de pompare a apei, statie de tratare si statie de clorinare si amenajarea unei retele de canalizare.

Sfarsit de an cu multe realizari pentru comuna Targusor

Decembrie 2012, Iulia FÓlfan

Administratie localaSi cum la finalul unui an, cu totii ne facem bilantul si primarul Dumitru Dragu, a tras linie si se bucura de toate implinirile avute pe parcursul mandatului sau si de asemenea, pregateste evenimente pentru copiii comunei.

Decembrie, luna sarbatorilor si a cadourilor la Gradina

Decembrie 2012, Daniel Chirita

SocialStartul evenimentelor a fost dat pe data de 29 noiembrie 2012, atunci cand a fost sarbatorita Ziua Nationala a Romaniei. Acestea continua pe perioada intregii luni, copiii fiind cei mai rasfatati.Conform declaratiilor sefului autoritatii locale Gabriela Iacobici, pe data de 6 decembrie 2012, toti cei 150 de elevi si prescolari se vor putea bucura de darurile oferite de Mos Nicolae. Acestea vor fi impartite din clasa in clasa, astfel cu totii vor primi darul mult asteptat pe tot parcursul anului.

Comuna Horia, imbracata in haine de sarbatoare

Decembrie 2012, Petric Radu

SocialConform sefului autoritatii locale Gigel Sava, in cursul saptamanii trecute s-au sarbatorit, unele devansat, ziua de Sfantului Andrei, ziua de 1 Decembrie si cea a Sfantului Nicolae."Si pentru ca, nu se poate sa trecem cu vederea asemnea evenimente deosebit de importante pentru noi, romanii, am organizat pe data de 28 noiembrie 2012, la Caminul Cultural, un simpozion.

Luna decembrie aduce o serie de evenimente importante pentru locuitorii comunei Saraiu

Decembrie 2012, Adrian Nicarel

SocialAtat sarbatorirea zilei de 1 Decembrie dar si sosirea lui Mos Craciun sunt pentru edilul sef al autoritatii locale Dorinela Irimia, cele mai importante manifestari din ultima luna a acestui an."Am pasit in aceasta luna in cel mai pur spirit patriotic, prin sarbatorirea in fata Monumentului Eroilor din Saraiu a Zilei Nationale a tarii noastre si cinstindu-i totodata pe toti eroii neamului, la monumentul ridicat in cinstea lor.

Retrospectiva edilului Constantin Cimpoiasu, la final de an

Decembrie 2012, Iulia FÓlfan

Administratie localaPrivind in urma, primarul comunei Garliciu spune ca, a avut si impliniri dar si dezamagiri, ca a realizat proiecte importante si ca, de asemenea doreste sa demareze si alte investitii in 2013."In perioada 3-7 decembrie 2012, va fi pusa in functiune statia de alimentare cu apa, astfel ca, cele 650 de gospodarii vor beneficia de apa potabila curenta.

Sarbatoarea Craciunului, celebrata si in comuna Topalu

Decembrie 2012, Marian Carson

SocialTonul sarbatorilor va fi dat pe data de 13 decembrie 2012, atunci cand primaria si Consiliul Local al localitatii, au pregatit o serbare la Caminul Cultural din localitate, incepand cu ora 10.00."In cadrul acestui eveniment, va avea loc "Nunta de Aur", pentru cele trei familii ce au implinit 50 de ani de la casatorie. Astfel ca, le vom oferi din partea primariei si a Consiliului Local Topalu cate o diploma, un tort si o suma de bani.

Cupa Romaniei

Decembrie 2012, Bogdan Ionut Chirita

SportRezultate Turul II 27-28 noiembrie 2012C.F.R. Constanta Vulturii Cazino Constanta 1-2 (0-0).C.S. Agigea C.S. Eforie 4-2 (1-0).Portul Constanta Victoria Cumpana 4-0 (1-0).Stiinta Poarta Alba Perla Murfatlar 3-1 (1-1).

Liga a IV a de Fotbal

Decembrie 2012, Bogdan Ionut Chirita

SportSeria EstRezultate si marcatoriViitorul Pecineaga A.S. Cogealac 7-1 (4-0) pentru gazde au marcat: Doicaru Radu in minutele 3,5, Cogali Erdinci in minutele 20, 73, Bolat Enis in minutul 44, Varzaru Florin in minutul 63, Banoti Stere in minutul 70, iar pentru oaspeti a marcat Ibraim Aidin in minutul 77.

Ziua Nationala a Romaniei sarbatorita in judetul Constanta

Decembrie 2012, Iulia FÓlfan

Administratie localaMedgidienii s-au prins in hora uniriiZiua Nationala a Romaniei a fost serbata la Medgidia printr-o serie de manifestari organizate de Primaria Municipiului Medgidia.De la ora 09.00, la Monumentul Eroului Roman a avut loc o ceremonie de depunere de coroane de flori in memoria tuturor ostasilor romani care au pierit pentru ca astazi, romanii sa poata trai in libertate.

Locuintele sociale din Harsova, fara curent electric

Decembrie 2012, Iulia FÓlfan

Administratie localaUn mare of al edilului autoritatii locale Tudor Nadrag este acela ca, locatarii blocului social stau in bezna si risca sa-si petreaca sarbatorile de iarna la lumina lampii.Primarul Tudor Nadrag este foarte suparat pe firma de distributie a energiei electrice ENEL, deoarece, desi a fost platita suma de 400 de milioane de lei vechi ce vizeaza racordarea la reteaua electrica a blocului de locuinte sociale cu 48 de unitati locative, oamenii stau in bezna.

Pietruirea strazilor din comuna Ghindaresti

Decembrie 2012, Iulia FÓlfan

Administratie localaAdministratia locala a demarat in urma cu o saptamana, cu sprijinul financiar acordat de Consiliului Judetean Constanta (CJC), programul de pietruire a strazilor din localitatea Ghindaresti."Lucrarile se desfasoara in prezent pe strada Stadionului ce se intinde pe 400 de metri, urmand ca imediat ce aceasta va fi finalizata, sa se inceapa lucrarile pe urmatoarea strada din program si anume Pescarilor ce se intinde pe 300 de metri.

Desaga Mosului, descarcata pentru toti locuitorii din Crucea

Decembrie 2012, Marinescu Daniel

SocialAutoritatea locala a comunei Crucea, continua asa cum obisnuieste in fiecare an, o traditie importanta si anume cea de a oferi cadouri scolarilor si prescolarilor dar si tuturor familiilor de pe raza localitatii.

Vine Mos Nicolae !

Decembrie 2012, Tamara Nichita

PsihologieExista doua personaje importante in viata copiilor pe care le asociem cu iarna si cu luna decembrie. Mos Nicolae si Mos Craciun au o simbolistica incarcata si povestea lor e transmisa din generatie in generatie in fiecare familie.

Evenimente importante in comuna Tortoman

Decembrie 2012, Iulia FÓlfan

Administratie localaMarti seara pe data de 4 decembrie 2012, vor fi aduse Moastele Sfantului Mucenic si Tamaduitor Pantelimon iar pe data de 5 decembrie are loc inaugurarea scolii din localitate."Aceste importante Moaste ale Sfantului Pantelimon sunt aduse de la Catedrala Arhiepiscopala Constanta.

Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
Tel / fax: 0241810404
Mobil: 0722721771